ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,благодаря ви! PeaceИ аз много се радвам,че има такава темичка и съм сред вас!Много го обичам значи този форум!!!  bouquet  bouquet  bouquetТочно затова,защото има толкока добри и великодушни хора като вас! Heart Eyes

# 76
Честито на всички празнуващи !

Катичка,добре дошла сред нас     bouquet
Бубе,както винаги - страхотни снимки на страхотните ти момичета  Heart Eyes
Драконче    bouquet Почнаха ме контракцийте още рано-рано този път,но...за мен не е нещо ново,така че
ще се пазя повече и всичко ще е наред  Heart Eyes

Чао и доскоро  Hug

# 77
Честит имен ден на GALADRIEL,Георги на tchara, Гого на galiv,Георги на Aneli@29Гергана на vqra17,Габриела на мирка ив.,Габриел на pepinka83,Габриела на taninana,  племенничката на Кат и на всички празнуващи именници днес !!!
Честит ден  на Българската армия!
bg
Честито християнче на Дария!!!
Честит прощапулник на Мира!!!
kati4ka
После повече Hug Heart Eyes

# 78

Пак съм аз. Много лошо време ни се стовари на нас този тен. Такъв вятър духа , че прането ми си стои хоризонтално на терасата. След днешната разходка съм цялата в прахоляк. притеснявам се да не са се напрашили очичките на Ици. За сега няма признаци  , но то като не може да каже милото.Ето едно фото от последните дни.

И като съм почнала да ви покажа и РД на Елица:

И тортата- собствено производство. Майсторките да не гледат.

# 79
  • ВАРНА
Здравейте!
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Нека бъдат много здрави и много щастливи!
Честит ден на храбростта и Българската армия! /тук май себе си поздравявам/  Crazy
Аз нямам много време тия дни, затова не се включвам, откак съм започнала работа не мога да ви отделям подобаващото време, и ми е малко терсене, че не пиша, но .... няма как. Днес моя любима братовчедка има РД, празнувахме през деня на вилата. Изкарахме си страхотно, и снимки има, но не и на моя апарат. Та ще показвам някой от следващите дни, когато ги получа. Брат ми си дойде преди два дни от Лондон и съм много щастлива. Емо все още покашля от време на време, вече 4 седмици. Спряла съм всякакви сиропи, не знам дали е правилно, но така или иначе не помагат.
Изабелка, ти щом от сега имаш контракции, пази се.  Hug
Болничките, бързо да оздравяват.
Поздрави и цунки от мен и Емчи, ще пиша пак, че сега Емо си иска внимание.

# 80
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - ИМЕНИЦИ - НОСЕТЕ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕТО СИ   bouquet  bouquet  bouquet
МЕМО, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НАС  Grinning Hug(днес е празник на Русе)

Момичета, мили много ви обичам! Благодаря ви за пожеланията за Диа, дай Боже да е здрава и на вас да ви се връща  Simple Smile Hug Hug Hug!

А колко време ще сме тук - не знам! За около 6 месеца поне!

Весел празник!!!

# 81
  • София
От сърце благодаря за поздравите за моето голямо момче Grinning

Честит имен ден на всички именници Grinning Да сте живи и здрави  Grinning

Драконче изтекоха ми лигите по тортите, и на Вал по сладкиша също, и на Кас по погачата Grinning

Камчи, много е чаровна дъщеря ти  Grinning

Бубе, много са пораснали бубките Grinning

На Тони стисках палци, не писа дали са спечелили Grinning

Ние през деня празнувахме с майсторите  Mr. Green Черпихме ги хората бира, мезета, те се опнаха на тревата, отуснаха се, след това не им се работеше и си тръгнаха рано-рано та ни остана време да се приготвим и да идем и на ресторант, аз не бях излизала от нас от 30-ти април, та добре ми дойде това разнообразие Grinning

Лека нощ от нас Grinning

# 82
Добро утро на всички.Завърнахме се живи и здрави от Истанбул. Сега ще кача снимки и ще ви ги пусна.
Имам много да наваксвам с четенето доста съм пропуснала.
Искам да честитя на патерици на всички именници, да са живи и здрави!
Да ви почерпя вчера с мъжо имахме годишнина от сватбата.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 08:35 от slanchice1

# 83
  • София
Слънчице, честита ви годишнина! Още мнооого години да празнувате годишнини все на чудни места по света! Разкажи как изкарахте, дай снимкииии.
Сла-ду-ра-ни с вятър в косите!

Stuck Out Tongue Winking Eye Въртележка
 Stuck Out Tongue Winking Eye Вики пада (нарочно) (Анна Касандрова да не гледа! Wink )
 Stuck Out Tongue Winking Eye От два стола - на земята!

# 84
Добро утро,красавици Grinning
за първи път от сто години се чувствам отпочинала и наспана,.....защо ли newsm78Все тая,супер е!
Слънце,радвам се че се сети за баклавичка мила,ммммммммммммммммммммммммммм мерси Grinning А това кафенце,като си сложа лъжичката да нестои права JoyАйде чакам снимките HugЧестита ви годишнина Hug
Чаре,честито мила,попаднали сте на майстори-Хора разбрани! Mr. GreenДано вече няма празници Hug Hug
Дарийка, Hugколкото -толкова,важното е ,че сте с тати Hug
Камчи,аз не съм от майсторките и да ти кажа,супер ти е тортата bowuu  chefИ каката каква щастлива и горда изглежда, Hug Hug
Дез, Hug
Въче,едно време майка ми редовно правеше Агнес,ама един път не го е докарала като теб! bowuu  chef  bouquet Heart Eyes
Изабелита,пази се мила Hug Hug Hug
Аз си изкарах прекрасно два дни с Мери и семейството и,но като кача след малко снимки-повече Grinning

# 85
камчи,много хубави снимчици newsm10 Heart на твоите слънца!а тортата е превъзходна!не се притеснявай толкова от професионалистите!сигурна съм,че ще я одобрят!Браво! Hug Hug

# 86
# 87
# 88
  • България
Здравейте, Hug
Първо Честит Имен Ден на всички празнуващи вчера!Да са живи,здрави,весели и щастливи!
Кати, welcome
Камчи,страхотна е тортата,а можещите могат само да се възхитят smile3501
Кас,при вас в банята е весело  bath1
Слънце,честита годишнина.Пожелавам ви да празнувате още мнооооого,много такива Hug
Кат,много е сладка малката
Изабелке,пази се мила Hug
Дез,и аз така изхвърлих всички лекарства,правилно неправилно-писна ми
При нас си е все същото,Ади обикаля навсякъде,аз все след него  Crazy ,а пък и в това гадно време като не излизаме,още повече луднах,ама няма как ще го изтърпим,уж от утре се оправя.Хайде да ставам по задачите,докато спи,че после нищо не мога да пипна Mr. Green
Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 89
Привет, привет. Само да ви кажа че сме ОК. Бяхме на Банско за нчколко дни, че правим ремонт. Не съм ви чела назад и сега отивам. Поздрав от нас:

Общи условия

Активация на акаунт