Случихме на супер гадно време дъжд и студ, големи обиколки правихме. Нямахме никакво свободно време да пазарим и си върнах всичките парички. Мога да кажа, че се върнах по-изтощена и изморена от колкото ако бях копала. От хотела мога само да се оплаквам, уж 5 звезди но не отговарят и на нашите 3.
Иначе ми допадна това което видях, като забележителност. Определено 4 дни са малко да се разгледа всички. Има доста за гледане и ако си със свестен екскурзовод човек ще остане доволен.
Останах очарована от двореца Долмабахче, целия от злато, кристал диаманти и всякакви други цени неща. Лошото беше, че за апаратите се плажа, а като влезиш вътре не ти дават да снимаш със светкавица. Там много малко снимки стават за гледане, а пък и не може да се представи цялото величие и красота което е в действителност. Също така разходката с корабчето по Босфора също много ми допадна. На мен по принцип ми става лошо, но този път удържах.
Като цяло с Ники бяхме като младоженци и чувството ми беше много приятно. ЛЮБОООВ!! Благодаря ви за пожеланията за гоишнината ни.

Все още качвам снимки /някакви си само 620
/.Ето някой от любимите ми
http://images.slanchice.multiply.com/image/1/photos/8/500x500/156/P5030109.JPG
http://slanchice.multiply.com/photos/album/8/8#175
Като си дойдохме на следващия ден Пламенка не може да се нарадва на двама ни, то бяха целувки и прегръдки. Миличката обаче два днивдигна температура, ту много висока, ту по-малко. Не иска да яде. Само си гризка и плюе. Аз мисля, че е от зъбките но дали не е гърло. Довечера ще я заведа на педи да я види.

.Имаш време да помислиш до февруари
.Фризьор ще става май 

на Катичка.
Обаче не мога да видя зъб ли е кво ли е..Ще изчакам още малко и май ще посетим педи за всеки случай..

Ами какво да разкажа?Аз раждах спешно секцио в Монтана.Термина ми беше на 2 март,но имах определено секцио за 22 февруари.Но на 18 февруари ме изтече част от тапата и си знаех,че скоро ще раждам.На 19 вечерта изтече цялата тапа и започнаха болките.............и през нощта в 3 часа родих секцио.исках нормално да си родя,дори когато отидох в болницата с контракциите видях ,че няма нищо страшно както ми бяха казали,но просто нямах избор!Имам много висок диоптър-нося очила и трябва задължително секцио!Иначе си изтърпях болките до 7 см.разкритие без проблем.единственото кофти според мен е,че просто не можеш да си починеш накрая между контракциите_имам предвид когато вече са много учестени през 30 секунди№За след това не знам как е ,защото заспах!

), няма глас но все пищиииии. Хомеопатичните, които й давам са Хомеовокс и Хомеожен.