ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Така да поразкажа малко как изкарахме.
Случихме на супер гадно време дъжд и студ, големи обиколки правихме. Нямахме никакво свободно време да пазарим и си върнах всичките парички. Мога да кажа, че се върнах по-изтощена и изморена от колкото ако бях копала. От хотела мога само да се оплаквам, уж 5 звезди но не отговарят и на нашите 3.
Иначе ми допадна това което видях, като забележителност. Определено 4 дни са малко да се разгледа всички. Има доста за гледане и ако си със свестен екскурзовод човек ще остане доволен.
Останах очарована от двореца Долмабахче, целия от злато, кристал диаманти и всякакви други цени неща. Лошото беше, че за апаратите се плажа, а като влезиш вътре не ти дават да снимаш със светкавица. Там много малко снимки стават за гледане, а пък и не може да се представи цялото величие и красота което е в действителност. Също така разходката с корабчето по Босфора също много ми допадна. На мен по принцип ми става лошо, но този път удържах.
Като цяло с Ники бяхме като младоженци и чувството ми беше много приятно. ЛЮБОООВ!! Благодаря ви за пожеланията за гоишнината ни. Hug
Все още качвам снимки /някакви си само 620 Crazy/.
Ето някой от любимите ми
http://images.slanchice.multiply.com/image/1/photos/8/500x500/156/P5030109.JPG
http://slanchice.multiply.com/photos/album/8/8#175
Като си дойдохме на следващия ден Пламенка не може да се нарадва на двама ни, то бяха целувки и прегръдки. Миличката обаче два днивдигна температура, ту много висока, ту по-малко. Не иска да яде. Само си гризка и плюе. Аз мисля, че е от зъбките но дали не е гърло. Довечера ще я заведа на педи да я види.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 14:38 от slanchice1

# 91
slanchice1  честита годишнина!
Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи сто пъти повече!
   Ако до сега сте се чувствали обичани,
то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени!
   Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта,
то пожелавам Ви от тук нататък да я видите в целият и блясък!

welcomekati4ka
Честито християнче на Дария!

Страхотни сладурчета  Hug Hug Hug

# 92
Здравейте и от мен,аз да използвам докато спинкат ангелчетата на мама.
Слънчице ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!Пожелавам ви да се обичате още многоооо дъъъъългиииии години. Hug  bouquet
Камчи тортата е невероятна,тя даже е по красива от тези в сладкарниците дето предлагат,мисля да ти поръчам една за рожденният ден на Дани  и една за Ванко ще ни направиш ли Praynig.Имаш време да помислиш до февруари Laughing Hug
Мария твоя Любашки голям сладур Heart Eyes.Фризьор ще става май Wink
Кас при вас е доста забавно,парти на басейна си правите Laughing,а нас не ни поканихте Sad
Ави Hug
Аз отивам да пия едно кафе,лек ден от мен  love001

# 93
Слънчице,Честита Годишнина.Още сто пгодини да празнувате все така влюбени.
Камчи,много е хубава тортата.Каката изглежда много щастлива.
Кас,голям купон е на басейна. Mr. Green Искаме и ние...   Все така да се будиш наспана и отпочинала оттук,нататък  Wink Hug
на Катичка.
Мимее,много е сладък тоз Люко.
Вал,много вкусен ти изглежда сладкиша...мммм
Бубе,куклите са невероятни. Hug Благодаря ти за вниманието...Сестричката ми е добре...Дебелеее,имаше си малко ядове с шефовете,изпратиха я в принудителен болничен,ама както и да е.Нали все пак я осигуряват и ще може да вземе 2 год платено майчинство.
Дар,Честито християнче..
Кат,много се смях с Вики,как пада само..Много е сладка.. Heart Eyes
Изабелка,да се пазиш. Hug
Чара,радвам се че сте си изкарали хубаво вчера.А дано по-често се чувстваш така хубаво..
Тони,бихте ли??

Нас май ни мъчат зъби...Онази вечер посред нощ вдигна температура,беше кисел...На сутринта след това и после цял ден-нищо,вечерта пак вдигна малко темп.Непрекъснато бута пръстите в устата..Днес пак не е вдигал.. newsm78 Обаче не мога да видя зъб ли е кво ли е..Ще изчакам още малко и май ще посетим педи за всеки случай..
Ами това е..дано не съм пропуснала нещо..ако е така моля да ме извините.

# 94
  • Sofia
Тези дни нещо не мога да се организирам, никакво време нямам, седнала съм и броя едни перли като откачена, още не мога да намеря липсващите.  hahaha
Бубе, как можа точно с накити да ме сънуваш аз съм много натурална от към то такива неща, да не видя бижута, а ти с перли ме дюздиса.  Mr. Green
Бубе, другия път и Вики да пуснеш, разкошни са двете бузанки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит Имен Ден на всички именници, които пропуснах вчера, със здраве и късмет да си носите името, много щастие и усмивки ви пожелавам!   bouquet

Слънце, честита ви годишнина, много години още да се обичате и уважавате, все в чужбина по разходки да си я празнувате!   bouquet

Дарче
, честито ти християнче!  Hug
Ако ти доскучее там сама, покани ме при теб аз с удоволствие ще дойда да обрушна някой МОЛ.  Laughing

Ави, чакам си снимката на заспалата Мони на стола, няма да ти се размине.  Laughing

Камчи, това не е сладкиш, това е калорична бомба.  Mr. Green

Агнес:
250 гр масло
1ч.ч брашно
2ч.ч смлени орехи
1ч.ч захар
ванилия
5 яйца
1ч.ч пудра захар

Маслото се смесва с брашното, захарта и орехите, прибавят се разбитите на сняг белтъци и се бърка с лъжица.
Сместа се сипва в набрашнена тавичка и се пече до порозовяване.
Жълтъците се разбиват с пудрата захар и ванилията, сладкиша се залива с глазурата и се прави украса по желание, може и без, кой как му е кеф.
Оставя се да престои 12ч и се реже с остър нож потопен в топла вода на ромбчета.
Хайде да ви е сладко.

Роси, тези чичковци и лели къде ги намери бе.  Mr. Green
Оставачи ли е имало много или ти си всестранно развита и си почнала на 2 училище?  Laughing
Много свежо изглеждаш, щом и на танци налиташ, значи и така се и чувстваш.

Касандре, Мери, да ме бяхте поканили и мен та да се чува и моя глас зад кадър питайки "А, пуснат ли е апарата?".  Mr. Green
Много са сладки другарките по басейн, Мери, Емичка е от нашата тежката категория все още, като стана и водата понамаля видимо.  Laughing
Не знам какъв ви е бил повода за сбирката ама добре сте направили, че сте се повеселили така!  Hug

Миме, на Люко косицата по-дълга от на Ева бе, няма ли да режете опашките?  Laughing

# 95
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС .  ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ , ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ!!!  Дария , честито християнче.! Да е здраво , умно , слънчево дете!!!
Радвам се , че семейството ви се събра. Наскоро се бях сетила за вас и се питах защо вече не се обаждаш. Ще се връщатате ли в Бг. или ще останете далеч от родината.
 Звездобройка, честит прощапулник на Мира . Да успее в живота и професията , която ще упражнява да и носи удоволетворение!!!
 Драгоне, усеща се  , че на тортената среща си се отпуснала и си презаредели. Смяната на сцената полезна  - преставаш да мислиш за сивото скучно , напрегнато ежедневие-дано си си починала пълноценно.
 Тони , стискам палци - ще успеете.След победата направете един плаж заради мен!
 Бубе,  Как са беборанките? Дано всичко им минава бързо и лесно.И Вели да няма повече проблеми с тези зъбки.
 Нели , е много е чаровен този Ади !
 Виви, добре , че се обаждаш от време на време. Много обичам да чета твоите постове.
Вал, сладкишът изглежда невероятно вкусен. Я метни рецептата , че тази знойна фигурка трябва да си я поддържам.
Касче , не си сама.
 Катичка , добре дошла при нас. Радвам се да видя тук още някои от резерват Северозапад. Пиши нещо повече за вас.

Ставам , че народа е гладен и мрънка.

Камчи,ти си от Лом значи! GrinningАми какво да разкажа?Аз раждах спешно секцио в Монтана.Термина ми беше на 2 март,но имах определено секцио за 22 февруари.Но на 18 февруари ме изтече част от тапата и си знаех,че скоро ще раждам.На 19 вечерта изтече цялата тапа и започнаха болките.............и през нощта в 3 часа родих секцио.исках нормално да си родя,дори когато отидох в болницата с контракциите видях ,че няма нищо страшно както ми бяха казали,но просто нямах избор!Имам много висок диоптър-нося очила и трябва задължително секцио!Иначе си изтърпях болките до 7 см.разкритие без проблем.единственото кофти според мен е,че просто не можеш да си починеш накрая между контракциите_имам предвид когато вече са много учестени през 30 секунди№За след това не знам как е ,защото заспах!
това е от мен!ще кача снимчици на моето момече!

# 96
момичета,защо на`` допълнителни опции`` няма ``прикачи файл``? Embarassed

# 97
момичета,защо на`` допълнителни опции`` няма ``прикачи файл``? Embarassed
Ето разгледай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 описано е как да качих снимка.Ако имаш въпроси ще ти обясня.

# 98
Ето снимките, на който му се гледа да заповяда http://slanchice.multiply.com/photos/album/8/8

# 99
Честит имен ден на всички именници макар и със закъснение! Да са живи, здрави, с късмет да носят името си!
Честито Християнче Диа на Дария!!!  Hug
Звездобройка, честит прощъпулник! Много да ви радва малката умница Мира!  Hug
Марти 24, и Методи така плачеше като го къпехме, но после изведнъж спря, но не помня колко точно е бил голям, около 3-тия месец може би. Embarassed Дано скоро отмине, а и Йоан повече да не се разболява. Не ти е лесно и на теб, много сили и кураж ти пожелавам.  Hug Радвам се, че се разписа!
Добре дошла на катичка!
Роси, браво на вас, че сте си починали! Много е важно качествена почивка!  Simple Smile
Драгонче,  и вие супер сте си изкарали на събирането, с изключение на времето, но дано другия път случите!  Hug За афтите, най-напред пробвахме с Нистатин прахче (с идеята за по-бързото му действие), туширане с Гранофурин, разтвор кислородна вода, отвара от лайка. Нистатина се оказа отвратително горчив и затова взехме Дактарин гел. Вече минават. Преляха му и две банки глюкоза, вече сме добре...пу-пу.  Hug Малко обрив се получи от много медикаменти тези дни, но ще го преборим и него.  Peace
Бубе, прекрасни са ти малките бубки! Радвам се, че сте добре вече! Дано не се повтарят тези високи температури!  Hug
Изабелка, пази се и си почивай, колкото може повече!!!  Hug
Ави, надявам се, че всичко е наред при вас?! Как е Мони днес?  Hug
Камчи, страхотен празник сте спретнали на каката, тортата е много сполучлива, браво!
Дез, чакаме снимки! Дано вече се оправи напълно Емчи!
Слънчице, добре дошли на родна земя!  Simple Smile Честита годишнина на патерици! Още много години заедно, щастливи и влюбени ви пожелавам! Разказвай за Турция, със снимков мат`риал дет се вика, ако може!!! Laughing
Кат, Вики е сладурана и половина, супер гадже!   Hug
Мария м, този Люко все по-чаровен става...пу-пу! Grinning
Сетих се да питам, какво давате за червено гърло, АБ го спряхме заради обрива, а и го пи 5 дни вече. Личния нищо не ми каза. Нещо хомеопатично може би!?

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 15:49 от meg76

# 100
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Ние една седмица бяхме по гости на роднините на мъжа ми в Северна България  и вчера се прибрахме направо скапани.Аз много се уморих от шофирането,тъй като и без това не ми е любимо.
Но на малкият страшно много му хареса и страхотно му се отрази играта на свобода в двора и чистия въздух.
Засегнали сте темата за слънцезащитните и аз да ви се оплача,че забравих да намажа Крисито и бузките му изгоряха и понеже и кремът за лице,който по принцип използвам също свърши(при нас най-добър ефект има Нахткерцен) му станаха нещо като лишейчета.Дано по бързичко му се оправят,днес му взех кремчето.Аз съм се спряла на Биодерма за слъцезащита-на спрей е.

Момичета да ви попитам ,вие до къде стигнахте с възпитанието на хигиенните навици.Имам впредвид-ползвате ли гърне или някакъв друг метод и как успяхте да постигнете резултат,защото аз само един -два пъти пробвах Криси на гърне и ефекта беше плачевен.Та споделете опит.

Друго да ви се похваля,че днес записах Криси на градинка и директорката ми каза,че със сигурност ще го приемат-все пак сме само 30 номер Wink

Цунки и хубава вечер.

п.с -ето да видите палавника,но още не съм си снимала корема.Него другия път Sunglasses
Прочетох,че има още една бременна мама.
Евилче,честито.Много съм щастлива,че нашите редици стават все по-пълни Grinning

# 101
Здравейте милички!
само на бързо
Мег,ние все сме с червено гърло и пресипнали, особено сега(дори има някакви налепи в момента : Cry), няма глас но все пищиииии. Хомеопатичните, които й давам са Хомеовокс и Хомеожен.
Домъкнах лекарства тук, мъжът ми се майтапи, че аптека ще отварям. Но такова за налепите нямам, до сега не сме имали такива работи Cry и не съм подготвена.
Вал, Hug Hug Hug, вземай виза и тръгвайте. Ще бъде супеееееееееееер забавно с вас. Тъкмо докато дойдете и ремонта на нашия етаж ще е завършил, надявам се. Уж щеше да е готово като дойдем, после 1-2 седмици, сега вече незнам кога Sad. Хазайте са бг все пак. И за сметка на това сега се ширим Wink на другите 2 етажа. Малката не спира да обикаля, но стълбите хич не я плашат, а стълби бол Sad.
Мирка, за гърнето хич не съм пробвала, как да стане това като тя постоянно пълни памперсите, нали се налива нон-стоп с вода.
Приятна вечер на вас, а аз отивам да свърша нещо, докато чудото спи. Още привиква с часовата разлика. Сутрин се буди в 6ч.

# 102
Здравейте милички.
Само набързо се включвам - Вики от вчера се ошари - варицела. Няма Т и засега не я сърби. Ще наблюдавам и Али за симптоми.  Confused
И като за капак - вчера се оциклих. Безциклие 2г 1м - съвсем доволно, но свърши вече. Както и да е, всичко хубаво има край.
Лека нощ - утре ако мога повече.  Hug

# 103
adi v4,+благодаря ти,но по-накратичко можеш ли да ми го обясниш? Sad

# 104
Здравейте !На бързо, че съм издала по опис.
 Драгоне - да ви минава бързо и леко шарката.
 Катичка, в Берковица няма ли АГ отделение , или си имала уговорка да родиш в Монтана?
  Вал , благодаря за рецептата -  копирах си я -ще я пробвам , но като ми свърши диетата , че орехите са в списъка със забранените храни.Само се чудя как изтрайваш 12 часа да отлежи. На мен този героизъм не ми е по силите.
  Ади , добре ли е Ивчо?
 БРЕМЕНИЧКИТЕ, да се пазите. Изабелко , щади се , моля те!

Общи условия

Активация на акаунт