LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 680
  • 691
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, нова съм във този форум, така, че моля да ме извините, ако задавам изтъркан въпрос, но имам нужда от помощ!!! На 30 април направих поръчка, но не съобразих и не промених адреса на доставка, а остана този от регистрацията ми (регистрацията ми е с бургаски адрес, а в момента живея на другия край на България Mr. Green). Още веднага прати писмо на този адрес http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1. , с молба поръчката да бъде доставена на друг адрес, поради грешка от моя страна. Веднага получих на имейла си писмо от тях със следния текст горе-долу : "Вашето съобщение е изпратено до нашето обслужване на клиенти....А входящия номер на молбата ви е.....
Дръжте го някъде безопасни, ние ще го наблюдаваме.....Нашият отговор ще бъде изпратено на следния адрес: (имейла ми)".   До момента нямам ново писмо, че адреса на доставка ще бъде променен и много се притеснявам, че поръчката не е за мен, а за приятелка. Посъветвайте ме какво да правя, много ви моля newsm78! Дали да не помоля свекърва ми (която живее в Бургас) да опита тя да получи пратката, но се съмнявам, че ще и я дадат. Давайте съвете, че много съм се оплела Embarassed

Да не ви обяснавам пак ви цитирах вчерашното си питане Simple Smile Днес на имейла ми дойде следното писмо ,
Vous souhaitez modifier l'adresse de livraison de votre commande.
Je comprends cette situation.
Cette modification n'est pas possible.
En effet, le colis est en cours d'acheminement.
J'espиre que vous pourrez en prendre possession.
Dans le cas contraire, il nous sera retournй pour problиme d'adresse.
Pour suivre l'йvolution de votre commande,
- rendez-vous sur la page d'accueil de votre site www.laredoute.fr
- cliquez sur "Suivre mes commandes"
et laissez vous guider
Горе-долу схванах, че не могат да променят адреса на доставка, но друго не рзбрах. Може ли някой да помогне с френския -  все пак ще ми бъде ли доставена пратката на Бургаския адрес или е задържана Shocked
PS: По-скоро ме интересуват следните изречения: En effet, le colis est en cours d'acheminement.

# 121
Добро утро.Искам да попитам нещо.Ако се случи да откажат поръчка,на мейла ли пращат писмо или се появява нещо в суивито?    newsm78
на емейла  ще ти пишат.   Peace  до 5дена,на някой и след 2седмици са им писали ,че им отказват поръчката.
след като е фактурирана или не е била фактурирана?

след фактурирането също могат да ти я откажат  Peace

# 122
  • София
Здравейте, аз вече ви завиждам за поръчките Simple Smile
Любопитка, благодаря ти за отговора, но моята карта май не става... Уж е дебитна с код отзад, но не ще - пише ми че я отхвърля и да съм се свържела с банката...
След това ми дава като опция само Американ Експрес.
Имам достатъчно пари в сметката, още не съм говорила с банков служител...
Дали грешката е в моята карта или в самия сайт нещо....

# 123
  • Временно

панталона - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-facon-kimono-les-essentie … &numberpage=2

от всичко съм много доволна, ако някой иска размери - на среща съм  Hug

Кой размер си взе от панталона,до къде е дълъг,хубав ли е?

# 124
Момичета, може ли някои да ми каже какво е това и за какво служи??? http://www.laredoute.fr/vente-denoyauteur---tous-fruits--solutio … amp;numberpage=11

# 125
jara_r тениската ми е 42 размер, на етикета пише XL. по принцип си вземам 40/42 размер за блузки, тази ми е ок. ГО 95, според мен си отговаря. малко е по-дългичка обаче, но наистина е страхотна  Peace
kriss_and и моето е размер 168. отговаря си точно, много е хубаво и за зимата ще е идеално  Peace

Благодаря за отговора. Аз се притеснявам защото за първи път поръчвам от тази номерация и не знам на кой номер отговаря?Ти знаеш ли? Praynig

# 126
Момичета, може ли някои да ми каже какво е това и за какво служи??? http://www.laredoute.fr/vente-denoyauteur---tous-fruits--solutio … amp;numberpage=11

за вадене на костилки

roksireni ,   bouquet

# 127

за вадене на костилки

roksireni ,   bouquet

Peace  bouquet

# 128
Момичета, нова съм във този форум, така, че моля да ме извините, ако задавам изтъркан въпрос, но имам нужда от помощ!!! На 30 април направих поръчка, но не съобразих и не промених адреса на доставка, а остана този от регистрацията ми (регистрацията ми е с бургаски адрес, а в момента живея на другия край на България Mr. Green). Още веднага прати писмо на този адрес http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1. , с молба поръчката да бъде доставена на друг адрес, поради грешка от моя страна. Веднага получих на имейла си писмо от тях със следния текст горе-долу : "Вашето съобщение е изпратено до нашето обслужване на клиенти....А входящия номер на молбата ви е.....
Дръжте го някъде безопасни, ние ще го наблюдаваме.....Нашият отговор ще бъде изпратено на следния адрес: (имейла ми)".   До момента нямам ново писмо, че адреса на доставка ще бъде променен и много се притеснявам, че поръчката не е за мен, а за приятелка. Посъветвайте ме какво да правя, много ви моля newsm78! Дали да не помоля свекърва ми (която живее в Бургас) да опита тя да получи пратката, но се съмнявам, че ще и я дадат. Давайте съвете, че много съм се оплела Embarassed

Да не ви обяснавам пак ви цитирах вчерашното си питане Simple Smile Днес на имейла ми дойде следното писмо ,
Vous souhaitez modifier l'adresse de livraison de votre commande.
Je comprends cette situation.
Cette modification n'est pas possible.
En effet, le colis est en cours d'acheminement.
Pour suivre l'йvolution de votre commande,
- rendez-vous sur la page d'accueil de votre site www.laredoute.fr
- cliquez sur "Suivre mes commandes"
et laissez vous guider
Горе-долу схванах, че не могат да променят адреса на доставка, но друго не рзбрах. Може ли някой да помогне с френския -  все пак ще ми бъде ли доставена пратката на Бургаския адрес или е задържана Shocked
PS: По-скоро ме интересуват следните изречения: En effet, le colis est en cours d'acheminement.

Според френско-английския преводач поръчката ти вече пътува. надяват се да можеш да  си я вземеш като пристигне, а ако е грешен адресът тя ще се върне при тях.

# 129
Здравейте момичета на 30 април пуснах порачка. Приеха ми я нормално но след 3 дни ми пратиха това писмо . Този път платих с картата на братовчед ми. Незнам заради това ли не я приемат(Виза на ЦКБ). В Suivre mes commandes пише че скоро ще добавят поръчката.
Кажете ми моля какво да направя трябва ли наново да пусна същата поръчка?  Благодаря.
Chere cliente,

Vous nous avez confié une commande.
Vous avez demandé un réglement par carte bancaire ou privative.

Je ne peux valider votre réglement.

Pour de plus amples renseignements, je vous invite à contacter l'organisme
qui vous a délivré cette carte.

Pour valider la commande qui a été sauvegardée, merci d'appeler votre
Conseillère au 0892 350 350.

P.S : La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de
prendre contact avec nos Services Clients. Nous vous invitons à formuler
votre demande directement sur notre site : www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

Cordialement,

Votre Conseillère Commerciale,
Saisie de Commandes La Redoute

# 130
jara_r тениската ми е 42 размер, на етикета пише XL. по принцип си вземам 40/42 размер за блузки, тази ми е ок. ГО 95, според мен си отговаря. малко е по-дългичка обаче, но наистина е страхотна  Peace
kriss_and и моето е размер 168. отговаря си точно, много е хубаво и за зимата ще е идеално  Peace

Благодаря за отговора. Аз се притеснявам защото за първи път поръчвам от тази номерация и не знам на кой номер отговаря?Ти знаеш ли? Praynig

аз съм с ГО 95, Т 74 и Х 95, за връхни дрехи си вземам 42/44 размер, това според мен отговаря. Peace

# 131

панталона - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-facon-kimono-les-essentie … &numberpage=2

р-р 38 е, малко по-горе ми има мерките  hahaha
панталона е страхотен, малко странно се закопчава, стои много интересно, точно като на снимката в сайта. аз съм 176 см висока, дълъг ми е 2 пръста над прасеца. препоръчвам го определено  Peace

# 132
  • София
Моля, специалистките по оразмеряване да помогнат. Съпругът ми е с мерки ГО-124, талия-110, ханш-122. Има доста широк гръб, няма корем. Какъв размер ризи и панталони да поръчвам?  newsm78 Интересува ме специално размера на ризите и панталоните, защото само това ще му поръчвам. Благодаря ви.

За риза мисля че е между XXL  и XXXL, зависи от модела, а за панталон 56-ти номер. Нека кажат и другите момичета, но според таблицата е така.

За ризата се съгласявам - номер 49/50. Но за панталон - не повече от 50, ако не и 48.
Най-лесно е да вземеш едни негови панталони и да премериш талията.
Или да го вкараш в магазин за дрехи втора употреба, за да премери панталон, на който пише и френската номерация. Но аз залагам на 48.
Моят мъж е с подобни мерки,за блузи е 2ХЛ,някои-3ХЛ,ако са ризи или са неразтегливи.
Има корем,талия-около 110,ханш-около 115-52 е неговият размер панталони,като е задължително да са му свободни.
За бермуди мисля №50 да му поръчвам,че повечето да до 50.Така че,в зависимост дали твоят мъж предпочита да са по него или
да са по-свободни панталоните,така се ориентирай,но мисля,че и Алекс е права,все пак има доста богат опит в оразмеряването.  Wink   bouquet

# 133
  • Временно

р-р 38 е, малко по-горе ми има мерките  hahaha
панталона е страхотен, малко странно се закопчава, стои много интересно, точно като на снимката в сайта. аз съм 176 см висока, дълъг ми е 2 пръста над прасеца. препоръчвам го определено  Peace

А колко см му е талията?И висока ли е или по-ниска?

# 134

аз съм с ГО 95, Т 74 и Х 95, за връхни дрехи си вземам 42/44 размер, това според мен отговаря. Peace

На мен тогава ще ми е голямо,защото аз вземам 38/40. А според теб подлежи ли на корекция от шивач, че ми харесва и не искам да го продавам? Забравих да кажа че съм 170

Общи условия

Активация на акаунт