) ... на мен ми се иска да отидем на о. Тасос, но това трябва да е поне септември, че иначе в разгара на сезона е много жега. Мъжа ми предлага пък на тези вилички : http://www.russalka-holidays.com/index.php?option=com_content&am … =15&Itemid=31 , а като гледам цените, то в Турция толкова ще ни излезе ... 
Иначе Вики си е резервирана
за 10 дни през юли от свекърва ми - ще я води пак в Родопите (като миналата година, тя си има вече компания с други дечица). Аз много се чудя дали тази година да не отида с нашите, Вики и Сашко на Златни пясъци, но ще видим как стои въпроса с картите сега. А мъжа ми не мога да го накарам 'на курорт' да отиде на морето - трябва да му е на плажа първа линия, иначе термина 'да ходи на плаж' (от едно място на друго) му е

Хайде да чуем и други идеи.

А, едно въпросче - нашите януарчета до края на кой месец ще ги държат в яслите тази година, знаете ли? Имам спомен, че до края на юни, ама не съмсигурна. А не смея да попитам в нашата ясла, но и на това ред ще дойде
Все пак трябва да си планираме лятото някакси.

. Бански си имаме, водни очила си имаме, чехли си имаме, само една шапка ни остана да намерим. Дави кажа с тези очила се родих, да ми е жив и здрав този, който беше писал, че си къпе детето с такива очила - откакто ги слага, не плаче като му мия косата.
Ето да се почерпите:
Нямаше ли повод да почерпиш !! 

, чудесна е Вяра
Съжалявам , че не спечели, защото заслужаваше .