http://www.youtube.com/watch?v=4l9Ofd73vZI&feature=related

Ужасно време беше...
Иначе за палтото - мога да си представя.
А за децата, не се тревожи. Като се има предвид, че близнаците уж били по-дребни, твоите трябва направо да те радват.
Ходих с една дълга розова жилетка,на която копченцата отпред се държаха на крайчица да се разкопчеят и за да прикрия тази смехория носих един шал,че да не се вижда за какво опъване става въпрос...
,просто имаш друга чувствителност.Аз си спомням,че и пола не искаше да знаеш,пък аз само се надявам тайничко,че ще вържа и аз някоя друга панделка. 
,просто имаш друга чувствителност.Аз си спомням,че и пола не искаше да знаеш,пък аз само се надявам тайничко,че ще вържа и аз някоя друга панделка. 
За панделките - имаш от мен едни
Иначе за палтото - мога да си представя.
А за децата, не се тревожи. Като се има предвид, че близнаците уж били по-дребни, твоите трябва направо да те радват. 

А за Сами не се притеснявай, явно както казваш е до ген, я се виж каква фина мадама си, та на кой да се метне детето 
Иначе открих компресирания каталог и съм ти го пратила на мейла, може би късно, но все пак
Успокои ме за децата да знаеш 
Спазват инструкциите децата и бягат далеч от сополиви и кашлящи деца. Явно приказките за лека нощ са били от полза
За мен това е голямо облекчение, миналата година цяло лято стояха все на терасата и не излизаха долу да потичат. Запознах се тук във форума с още 2 майки, чиито деца ще са 1-ва група наесен, даже с едното се пада да сме в една група и съм много щастлива че има с кой да обменям мисли и чувства
Всички много хвалят госпожите, при които настоях да бъдат записани децата, дано всичко е наред 
Или как не можеш даже да дишаш от тежест, за спане нощем да не говорим (е, тук поне климатика спасяваше)? Абе радвай се на зимната бременност, ти казвам! 
Ох,много ми е смешно,честно!Направо не мога да се спра! 

После и ние я изпитахме. 
Досега беше при свекърва ми в Надежда от пон.до петък,и ние с баща и я виждахме само събота и неделя,като я взимаше баща и.Определено Дари си страда за нас,и някак си примиренчески се съгласяваше всеки неделен слетобед да ходи пак при свеки.Чакаме 24 -ти сме на опашката за тукашната детска,дето ни е на 10 мин.пеша,и сме решили с баща и,има-няма места от септември,да си вземем Дари при нас!Колкото и да и харесва в градината,мисля че това разделение с мама и тати няма да и се отрази добре.Ще си ги гледам двечките,пък ако успеем да се преборим за място,ок.
Пази я много,но и още преди да забременея се беше впечатлила от нейна дружка,която се сдоби с братче и Дари всеки път като искаше да види бебето,и се казваше че не може,че не нейно и т.н.,та и тя сега не си дава сестрата.
Нали съм си малко тралала,еле пък сега
-та по-добре късно от колкото никога.

Тръгна сопола от яслата и веднага се появи кънтящата кашлица
Днес го водих на доктор, заключението е, че нищо му няма, розово гърло и т.н. Ериус, вентолин, капки за нос
Писна ми вече с тази алергия... Иначе си е ок, див както винаги, че и повече. Само дето по-лесно се изморява, бързо му се доспива. Явно от недостига на кислород от време на време
Вчера пак две кашлящи. Какво е това нещо и защо ги пускат там така не знам
само че обувките й са 25-26 номер , но понякога зависи от марката , може и 24 , крачето й е слабичко, плъзга се напред крачето ако й е широка сандалката ... все избираме с лепки над стъпалото . А на панталонките скъсявам вътре ластика , или на дънките пришивам широк ластик на кръста отвътрешната страна 

Според мен двете сестрички няма как да са неразделни с толкова малка разлика,ще видиш!Имам приятелки сестри,познавам и други,все с малка разлика и всички много държат една на друга.Пък и с възпитани родители,няма как да е различно. 
А иначе Симона много лъже,но тя е на 6 години и половина и Самуил покрай нея и той послъгва,обяснавам и аз,но те сякаш на игра го приемат.
Опитвам се да гледам какво е положителното от контакта им и така мирясвам.
На нас ни се размина този път, ама все ще наваксаме
Леко доизносване, малко остана 
А Мимито кара ли шарката вече? Аз си мисля, че е време да се ошарим и ние преди да са запачнали големите жеги
Само трябва да си намеря кой да почерпи