Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 22 998
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Отскачам да ви похваля едно филмче. Боре много го харесва, ако го намерите си го дръпнете. Ние го гледаме по една от детските холандски телевизии, но е на BBC. Който е гледал Шон, ще се сети за Тими Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=4l9Ofd73vZI&feature=related

# 91
Уинди, мерси за филмчето, как сте вие?

# 92

Анту, аз пък с моите имах проблем зимата защото нику палто не побираше талия 115 см, та си ходех разгърдена, докато не настъпиха големи студове и една позната ми подари едно старомодно палто с права широка кройка, което ми седеше чудно прилетнало в талията Joy Ужасно време беше... Laughing
Ау, не, не, просто бъди благодарна, че не си ги раждала Мишлетата през лятото на 2007-ма.  Laughing  Hug Иначе за палтото - мога да си представя.  Crazy А за децата, не се тревожи. Като се има предвид, че близнаците уж били по-дребни, твоите трябва направо да те радват.  Hug

# 93
  • Madrid
Оле,Анту,ами и аз през зимата нямах каква да си обличам. ooooh!Ходих с една дълга розова жилетка,на която копченцата отпред се държаха на крайчица да се разкопчеят и за да прикрия тази смехория носих един шал,че да не се вижда за какво опъване става въпрос... ShockedАбе не ми се присеща,че и сега пак ще се преобразя от стройна девойка в "Мис Пиги",ама карай,здраве да е!Аз точно исках да си родя през лятото-слагаш една нежна и проветлива рокля с едни удобни сандали и това е! Laughing
Самуил не знам колко е висок да ви кажа Embarassed,тежи 12,13 килограма и носи 24 номер.Той е много слабичък в ханша.Панталони до коляното купувам за година и половина ,две,но зависи от марката.И почти всички ги носи с колан.А той си е дете,което хапва всичко,няма претенции,каквото му дам,това яде и по много-това е единственото нещо,с което нямам проблем,от малък си е такъв,от бебе голямо ядене падаше.Но и е доста пъргав,просто не спира,все едни кълбета,едни стойки на боксиране и карате,като маймунка е. Laughing
Мишленце,това си е ген според мен,да са живи и здрави,хубавци!!
Галита,приятно лято я очаква Вики,браво!
Патенце,не си луда Simple Smile,просто имаш друга чувствителност.Аз си спомням,че и пола не искаше да знаеш,пък аз само се надявам тайничко,че ще вържа и аз някоя друга панделка. Blush

# 94
Патенце,не си луда Simple Smile,просто имаш друга чувствителност.Аз си спомням,че и пола не искаше да знаеш,пък аз само се надявам тайничко,че ще вържа и аз някоя друга панделка. Blush

Абе, че съм луда, луда съм, ама явно това не е един от симптомите  Joy За панделките - имаш от мен едни  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 95
Ау, не, не, просто бъди благодарна, че не си ги раждала Мишлетата през лятото на 2007-ма.  Laughing  Hug Иначе за палтото - мога да си представя.  Crazy А за децата, не се тревожи. Като се има предвид, че близнаците уж били по-дребни, твоите трябва направо да те радват.  Hug

Анту, аз много им се радвам на растежа, само ме притеснява да не стане проблем с кости или стави като при мен, че това може да даде отражения за цял живот Confused Иначе доктора като се родиха каза, че били страшни за гледане и щели да наваксат към втората или третата година да са като връстниците си Laughing Ама не ми каза, че ще ги надминат Joy

Илиндичка, и от мен едни панделки имаш Praynig А за Сами не се притеснявай, явно както казваш е до ген, я се виж каква фина мадама си, та на кой да се метне детето Heart Eyes

Галита, не знам как съм ти изпуснала постинга, голяма съм шматка ooooh! Иначе открих компресирания каталог и съм ти го пратила на мейла, може би късно, но все пак Laughing Много разнообразна ваканция ще има Вики, дано й допадне в новата градина и да си изкара супер лято с толкова запланувани почивки Hug Успокои ме за децата да знаеш Wink

Мишките 3-ти ден изкараха на ясла, засега чукам на дърво не съм видяла сопол, да не чуе дявол Praynig Спазват инструкциите децата и бягат далеч от сополиви и кашлящи деца. Явно приказките за лека нощ са били от полза Laughing Днес Ели пък каза че имало едно кашлящо дете и тя не седнала при него, а на другата маса. Друго си е вече като разбират децата. Днес и за първи път са празнували рожден ден в яслата на едно детенце, много бяха развълнувани. И са взели да ги разхождат всеки ден сутринта на площадката в яслата. Пеели песнички на пейката Grinning За мен това е голямо облекчение, миналата година цяло лято стояха все на терасата и не излизаха долу да потичат. Запознах се тук във форума с още 2 майки, чиито деца ще са 1-ва група наесен, даже с едното се пада да сме в една група и съм много щастлива че има с кой да обменям мисли и чувства Heart Eyes Всички много хвалят госпожите, при които настоях да бъдат записани децата, дано всичко е наред Praynig

Иначе от яслата са имали миналата седмица благотворителен концерт, ясленчетата са били облечени с народни носии, ама ние пропуснахме както винаги Confused

# 96
Аз точно исках да си родя през лятото-слагаш една нежна и проветлива рокля с едни удобни сандали и това е! Laughing
Ах, как си личи, че не сте раждали през лятото!  Laughing А знаеш ли като седнеш с тази рокля и голият корем като се опре в гола кожа, колко е неприятно после? Все гледах да си подпъхвам рокля около шекмбака.  Crazy Или как не можеш даже да дишаш от тежест, за спане нощем да не говорим (е, тук поне климатика спасяваше)?  Абе радвай се на зимната бременност, ти казвам!  Laughing  Hug

Самуил не знам колко е висок да ви кажа Embarassed,тежи 12,13 килограма и носи 24 номер.Той е много слабичък в ханша.Панталони до коляното купувам за година и половина ,две,но зависи от марката.И почти всички ги носи с колан.А той си е дете,което хапва всичко,няма претенции
Стефанко е абсолютно същият.

Отивам да пия бира.

# 97
  • Madrid
Аз точно исках да си родя през лятото-слагаш една нежна и проветлива рокля с едни удобни сандали и това е! Laughing
Ах, как си личи, че не сте раждали през лятото!  Laughing А знаеш ли като седнеш с тази рокля и голият корем като се опре в гола кожа, колко е неприятно после? Все гледах да си подпъхвам рокля около шекмбака.  Crazy

Joy Joy JoyОх,много ми е смешно,честно!Направо не мога да се спра!

# 98
Eхо,хИлоу!

Как сте януараски мами?! Hug

Vili4ka,щом така стоят нещата при теб,важното е ти и Али да сте щастливи!

ilindi4ka честито и лека бременност ти пожелавам!Хайде сега да е една сестричка на Сами,красива като майка си! Wink

Дари е добре,още месец-два ще ходи на градина и после  малко на село със свеки,малко при нас.Официално завърши първа група,раздали са на всички в градината учебните тетрадки по които са работили през годината,със всички рисунки,викторини и т.н.Работили са наистина,на една от родителските срещи преди споменаха за тази тетрадка за 1-ва група,събираха пари но аз покрай бременноста не съм следила по какво работят,и сега като я донесе Дари гордо-гордо ми показваше всичко.Рисували са,учили са цветове,изрязвали,лепили и какво ли не.Взимаше листове и ни изпита набързо с баща и. CrazyПосле и ние я изпитахме. Whistling
До август ще са сборни групи,засега са само деца от нейната градина,август ще има и от други.

Искам догодина да продължи във тази градина,но няма да устискам пак на този режим. Sad Досега беше при свекърва ми в Надежда от пон.до петък,и ние с баща и я виждахме само събота и неделя,като я взимаше баща и.Определено Дари си страда за нас,и някак си примиренчески се съгласяваше всеки неделен слетобед да ходи пак при свеки.Чакаме 24 -ти сме на опашката за тукашната детска,дето ни е на 10 мин.пеша,и сме решили с баща и,има-няма места от септември,да си вземем Дари при нас!Колкото и да и харесва в градината,мисля че това разделение с мама и тати няма да и се отрази добре.Ще си ги гледам двечките,пък ако успеем да се преборим за място,ок.
Много се радва на сестра си,постоянно иска да я гушка(ама все забравя да си измие ръцете преди това) и отсега и казва,че всичките играчки са и на Ади. Ще видим тая работа.. Mr. Green
Миналата седмица бях с двете в градинаката,и докато се люляхме с Дари,някакво детенце(на около 2г.) се залепи до количката и все да наднича вътре,и наща като ужилена скочи и веднага го сръга "Не пипай бебето!" ooooh! Пази я много,но и още преди да забременея се беше впечатлила от нейна дружка,която се сдоби с братче и Дари всеки път като искаше да види бебето,и се казваше че не може,че не нейно  и т.н.,та и тя сега не си дава сестрата. Laughing Дано да се търсят,да са неразделни-все пак са с малка разлика..

Аа,Дес- все забравям да ти благодаря за милия sms,който получих в болницата за раждането на Адриана! HugНали съм си малко тралала,еле пък сега  Crazy-та по-добре късно от колкото никога. Hug

bon_toni
трябва да е родила и тя.. Rolling Eyes

Още нещо щях да пиша,ама.. newsm78

Хайде пак ще се включа,и с малко снимков мат'риал.

# 99
Бодливке, съвсем се изгуби ти, бе жена Heart Eyes

Браво на Дари за първата група, моите наесен ще са първа и тепърва ще учат всичко, което Дари вече знае Wink

Чудесно решение сте взели за Дари, нека си е при вас, пък каквото ще да става. Дано все пак се намери място за нея в близнаката ви градина Praynig

Сега чакаме включване от Бон Тони Whistling

Ники пак ми е с астматични пристъпи Crazy Тръгна сопола от яслата и веднага се появи кънтящата кашлица ooooh! Днес го водих на доктор, заключението е, че нищо му няма, розово гърло и т.н. Ериус, вентолин, капки за нос Tired Писна ми вече с тази алергия... Иначе си е ок, див както винаги, че и повече. Само дето по-лесно се изморява, бързо му се доспива. Явно от недостига на кислород от време на време Rolling Eyes Ели си е пушка ,днеска си беше даже на ясла, докато аз водих Ники на доктор. Друго нещо си е жената Laughing

В яслата пък днес като взимах Ели имаше едно дете направо с мокра кашлица Rolling Eyes И едно беше проточило сополи до брадата Sick Вчера пак две кашлящи. Какво е това нещо и защо ги пускат там така не знам Tired

# 100

Самуил не знам колко е висок да ви кажа Embarassed,тежи 12,13 килограма и носи 24 номер.Той е много слабичък в ханша.Панталони до коляното купувам за година и половина ,две,но зависи от марката.И почти всички ги носи с колан.А той си е дете,което хапва всичко,няма претенции
Стефанко е абсолютно същият.

И моята щерка е същата ...  Tired само че обувките й са 25-26 номер , но понякога  зависи от марката , може и 24 , крачето й е слабичко, плъзга се напред крачето ако й е широка сандалката ... все избираме с лепки над стъпалото . А на панталонките скъсявам вътре ластика , или на дънките пришивам широк ластик на кръста отвътрешната страна  Rolling Eyes А пък яде всичко , не можем да се оплачем за яденето , винаги си е хапвала добре .
Аз отдавна не съм писала , може и да ме забравхите вече  Embarassed
Ама видях , че още го има мимито-добричкото на 1ва страничка    Simple Smile
Мимито от началото на месеца я преместиха от яслата - в градинката ... И сега е в сборна групичка с доста по-големи дечица , понеже във всички останали групи има варицела , само в тази на големите нямало шарка ... (може би те вече повечето са я преболедували шарката  Mr. Green)
Там вече не са на пласмасови гърненца , а на обикновенни гърнета като за големи - но са циментирани така , че да са по-ниски , та там сяда лесно  (у дома на нашето по-трудно се качва)

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 00:30 от Мимито & Светла

# 101
  • София
Ей дружки привет  Hug
Виждам сетили сте се за мен Благодаря Ви  bouquet  bouquet  bouquet
Аз редовно Ви следя как сте ама хич не ми се пише Embarassed
Ние сме добре още сме си 2 в 1.Ваньо е добре също ,но взе да ме използва  с ушите.Научил се е ,че като го болят ушите не ходи на градина и сега елате да видите всяка сутрин го болят уши.Ама ако го оставя веднага забравя.
И така нищо ново при нас чакаме си братчето в неделя влизам в 9 месец и така.
Обичам Ви и ще пиша пак

# 102
  • София
Поздрав на всички!
Набързичко да се отчета и изчезвам да спя.
Мъри е 15 кг., носи 25-26 номер обувки.
От тази седмица ходи вече на басейн в градината и много му харесало, но докато го накарам да опита бая зор видях!
Научил се е да лъже!
Направо ме хвърля в тръстиката!
В понеделник трябваше да е на басейн, като го  вземах от градината го питах ходи  ли, а той-ДАААА!
С баща му вечерта решихме, че ни лъже, защото като го разпитваме за басейна нищо не иска да каже или като разказва нещо, то е с  едни недомлъвки...Днес като го взех толкова развълнувано и разпалено ми разказваше за тоя басейн, веднага му личи, че този  път наистина е ходил.
Освен това ме излъга за  едни бонбони - каза ми, че е изял един, но свекърва ми после го видяла да изхвърля няколко хартийки.
Направо се чудя как да реагирам, вероятно се страхува, че ще му се карам ли, защо ли, не знам, може би реагирам по-рязко в някои ситуации, ще се опитам дасъм по-ларж...
Обясняваме му с татито за лъжата, ама не виждам особен ефект...
Дали има и такъв период или трябва да вземам някакви по-специални мерки, как мислите?
Иначе, много го хвалят госпожите в градината, че е много буден и добричък./пу-пу-пу, да не дърпам дявола за опашката/
Ние ще ходим на почивка в Гърция да ви се похваля, от 29-ти юни, нямам вече търпение и броя дните...
Иначе, на работа доста ни намаляха клиентите и сега ми намалиха заплатата за  летния сезон, гадна криза, ей!
Но, дано до есента се оправят нещата, че никак не ми се иска да си сменям работата /то пък и това  едва ли ще може с тая криза/

Да сте живи и здрави и само хубави  летни новини,моля!

# 103
  • Madrid
Бодливка,много ти благодаря за прекрасното пожелание! HugСпоред мен двете сестрички няма как да са неразделни с толкова малка разлика,ще видиш!Имам приятелки сестри,познавам и други,все с малка разлика и всички много държат една на друга.Пък и с възпитани родители,няма как да е различно. Simple Smile
Мишленце,сега как е Ники,продължава ли с кънтящата кашлица?Аз зимата ви бях писала за 4-месечната му неспирна и преминаваща от суха във влажна кашлица.Не се оказа алергия или астма,като спря да ходи на градина за месец и половина и се оправи.Сега пак си кашля,една седмица е добре,друга не,но все пак така е по-добре,отколкото безспир.Отделно от това племеницата ми пак живее вкъщи и тя си е перманентно със сополи и кашлица,та Самуил гради имунитет,с това се успокоявам. Simple SmileА иначе Симона много лъже,но тя е на 6 години и половина и Самуил покрай нея и той послъгва,обяснавам и аз,но те сякаш на игра го приемат. Rolling EyesОтделно ,постоянно се клюкарят, с това-"без да искам",направо се нервирам вече,за всяка беля все така се оправдават,ама... TiredОпитвам се да гледам какво е положителното от контакта им и така мирясвам.  Laughing
Иначе съм по-добре тези дни,но в работата емоциите ми идват малко в повече и се изморявам доста,но през почивните дни съм решила да заминем някъде със Станислав и детето,далеч,в планината примерно,да си почина физически и психически,да видим!

# 104
Илиндичка, Ники е по-добре, поне не кънти вече, само кашля Laughing Ама сопол нямаше днес и го пуснах на ясла. Така или иначе всички деца в яслата кашлят, та да вземе да свиква и Ники, че явно трябва имунитет да си изгради, с това стоене вкъщи полза не виждам Rolling Eyes

Вчера бяха на Витоша и двамата със свеки и с бавачката, да се възстанови по-бързо Ники. В събота нашите ще ги водят горе пак с преспиване обаче. Пък дано се пооправи.

На пременницата не се нервирай, правилно се състредоточаваш върху положителните неща Laughing Друг избор не ти остава.

Людмилана браво за адаптацията на Мъри и за почивката в Гърция Wink На нас ни се размина този път, ама все ще наваксаме Laughing

Бон Тони, Ели така като вижда, че оставяме брат й вкъщи и тя се опитва да кашля, ама не й се получава Joy Леко доизносване, малко остана Heart Eyes

Мимито, здравей, радвам се да те видя Hug А Мимито кара ли шарката вече? Аз си мисля, че е време да се ошарим и ние преди да са запачнали големите жеги newsm78 Само трябва да си намеря кой да почерпи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт