Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 22 996
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Madrid
Заслужава си!
Аз поне все това си повтарям,понеже тук на близо имаме гора,та нещо все ме вика от там-"ела,ела-а-а" Joy Rolling Eyes

# 76
  • там където ме зове сърцето!!!
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Острова и на лунна светлина е прекрасен  smile3534

Мишленце , много ми хареса подаръка ти за  Ели Peace
За желираните бонбони много се смях , като обясни символиката  Laughing От тези две зодии мъже и аз бягам не се уредих  Praynig , за което съм благодарна  Wink

bon_toni , дано бързо да се оправи Ванюшката и загубата на слуха да е временна  Praynig. HugЛеко раждане ти желая  Praynig  , че то не останало  Wink

Неда
, оправихте ли се ??? Praynig Hug

Илиндичка , страхотна новина  Hug!Пожелавам ти бързо да ти отмине това прилошаване и лека и безпроблемна бременност да имаш до края  Praynig !!Ааааа  и дано Сами стане  бате на сестричка  Praynig  Hug Януари и на мен ми харесва (а  пролетта и  месец април ........  JoyWink

За електронните цигари знам ,че могат да са и с пълнители с никотин(различна концентрация) и с пълнител само ароматна течност .За пристрастените пушачи мисля , че е по добре да започнат с никотинов пълнител(така предполагам стреса от липсата на цигарите ще е най-малък)  и постепенно да минат на ароматна течност . Thinking

Петенце , ще се надяваме тези дни да успееш  Mr. Green

# 77
  • Madrid
Да,така е Вивка,но тук е забранен течния никотин и хората си купуват освен цигарата и никотинови лепенки,за да уталожат липсата му в пристрастения пушач. Confused

# 78
Вивка, радвам се, че ти харесва бижуто на Ели Heart Eyes

И още повече се радвам, че не си случила на близнак или рак за мъж Laughing Hug

Залеза е чудесен Heart Eyes

# 79
# 80
Ау, Петенце, страшни сте! Както казва Стефан "Сташни сте наплаво!"  Joy   bouquet
Мишленце, аз все забравям и аз да те похваля за майсторлъка.   bouquet Този бизнес ми е присърце, защото съм роднина на конкуренция  Wink, но това не ми пречи да оценявам достойно всички произведения.  Hug

# 81
Петенце, много са хубави снимките, даже имате нещо като бял ореол около вас на едната снимка си личи особено много Grinning

Анту, благодаря ти Hug

Да питам варналийките - януарки, една приятелка иска да пътува от Истанбул до Варна на 1 август. Търсих полети, но всечко е доста скъпо или може би аз не съм попаднала на най-добрия вариант newsm78 Имате ли идея за добър вариант за директно придвижване от там до Варна? Чух за автобусна линия, но на моята приятелка не й се пътува 7-9 часа с автобус, така че оставаме на вариант самолет. Ако можете да помогнете ще съм благодарна.

Моите миналата седмица бяха на Хисаря. Много хубаво са изкарали, аз по-миналата събота ги закарах, спах една вечер и се върнах и тази събота отидох да си ги прибера. Майка ми работи в БДЖ и бяха в станция на компанията, мебелите малко стари, иначе току-що е правен ремонт. За 3-ма възрастни и 2-те деца за една седмица спане и храна 3 пъти дневно/основно месо и то в огромни количества Crazy / са платили 550 лв общо всичко Laughing Ще видя сега дали може майка да уреди и на море да отидат пак с децата Laughing

В Хисаря водихме децата на баня, ама от едно време мъжа и женска отделно. Нашия синковец се нагледа на цици Crazy  Shocked Всички в банята си бяха дибидюс както едно време, само ние с бански издокарани, та ни направиха забележка Laughing Ама деня беше студен, а децата искаха на басейн Whistling

На връщане минахме през селото на баща ми, та видяха малко теленце, даваха му вода, малко кученце, котенце, прасе и накрая пълен кашон с малки патенца. Изкефиха се максимално Party Снимахме ги и на магаре Laughing Беше голяма атракция Simple Smile

# 82
  • Madrid
Патенце,чудесни сте!Като бях малка ходих с чичо ми на на подобно излжение-самолети,въртолети,все военни.Много беше интересно и самото представление,което представяха самолетите в небето-правеха различни фигури,групираха се,по-ниско,по-високо... Simple Smile

Мишленце,и от Хисаря имам спомени,отново като малка.Нали живеех в Пловдив,а те са на половин час път,та често сме ходили там. Simple SmileКато студентка пак ходих,но на плувен басейн и си беше с топла водичка,супер!Аз не понсям усещанета дя вляза в студена вода. Sick

Вчера бях екограф-отчете се сърдечна дейност,в 11 седмица съм. Simple Smile

# 83
Момичета, благодаря   Hug Снимките са от военно-историческия музей. Досега не бях ходила, но съм възхитена. Бяхме там на парти по случай 1ви юни, а светлия ореол е от белите дрешки, с които бяхме всички по чиста случайност  Wink

Илиндичка, вълнувам се заедно с теб  Heart Eyes Вярно е, че два пъти вече изживях трепета на бременността, но и сега като видя или чуя за бременна жена и на мен пак ми се иска  Blush За мен това беше страхотно време. Дано и на теб ти минат неразположенията и се нарадваш на остатъка  Praynig

Мишленце, ама наистина далаверка е била почивката. А за децата преживяванията с животните са били сигурно страхотни. Калоян също много се впвчатлява от животните и като иде някъде и вика "Кокошките ме викат" (Щото казвали "ко-ко-ко-ко", а ние му викаме Коко  hahaha)

# 84
  • Madrid
Калоян също много се впвчатлява от животните и като иде някъде и вика "Кокошките ме викат" (Щото казвали "ко-ко-ко-ко", а ние му викаме Коко  hahaha)
Joy Явно е доста забавен твоя Коко! Laughing

По въпроса с бременността-аз не знам защо,но не се вълнувам Confusedили по-скоро ми е отегчително това цялото неразположение,дебелеене,растящ корем,някак не ми е очарователно. EmbarassedАко можех да го пропусна този момент и направо да си родя,бих го избрала винаги,дори и на трето  дете бих се навила мисля,но това девет месечно чакане простооо... ooooh!

# 85
Илиндичка, като ти мине прилошаването и пририта бебочето ще си припомниш хубавите мигове Heart Eyes И на мен понякога ми се иска трето, ама като погледна мъжо и ми минава бързо Twisted Evil

Петенце, много ме разсмя твоя Коко, векали го кокошките Joy

А Елена след цялата тази  зоологическа сбирка каза, че нищо интересно нямало Crazy Неблагодарно същество ooooh!

Днес пак ги пуснах на ясла след като не бяха ходили от март месец. Сутринта влезнаха с песен на уста - мила моя мамо по целия път натам Laughing Вечерта като отворих вратата никакво внимание, всички други се обърнаха да видят дали не е майка им, само моите залисани в игра в двата края на стаята Laughing Снощи ги инструктирах надълго и нашироко ако видят дете със сополи или кашлица да не играят с него и да ходят в другия край на стаята да си играят с други деца. Друг начин не виждам да ви кажа честно вече Rolling Eyes Днес Ники каза, че е имало едно детенце кашлящо, но той не си е играл с него. Излязоха гладни горките, хем били яли кифла преди малко. newsm78 Ники веднага на излизане изяде цял кроасан Shocked В 4,30 ги взех ,тъкмо след закуска уж newsm78 Били ги извеждали днес на площадката, но не им дали да се пускат по пързалката Rolling Eyes Тези пързалки на яслените групи стоят като паметници навън. А и как са ги извели изобщо не знам, друг път винаги на терасата ги извеждат, долу нито веднъж моите не са излизали да играят. Така че поне съм благодарна че са били навън Party И друго да ви споделя, моите стърчат 1 глава над другите в яслата Crazy Ели я мерих миналата седмица беше 106 см, Ники 105 Shocked Наесен ще купувам дрешки за 6 - годишни май, пролетта купувах за 5-годишни тениски ooooh! Да са живи и здрави Grinning Я споделете вашите кой номер обувки носят, че моите и двамата са 38 номер #Crazy На сезон по 2 номера растат... Ще ми е интересно да кажете и за вашите, та горе долу да си направя сметка как се развиват Praynig И дали не трябва нещо за костите да им давам, че с този растеж ooooh! Аз имам едно заболяване на коляното от бързо израстване и ме боли от време на време, та поне това ако мога да предотвратя Blush

# 86
  • София
мишленце, добре си растат децата не ги мисли Peace Вики онзи ден я мерих - 106 см, и носи 27-28 номер (предполагам и ти 28 номер си имала предвид, а не твоя номер - 38  Joy) На година и тя по 2- 3 номера вдига. А за дрешките - много си зависи от марката, нали знаеш, аз отдавна някои й купувам 116 см или 4-5 г. (уф, все се каня да ти звъня, ама се отнасям нещо!!!)
Да ви се похваля, че водим Вики на балет  Embarassed - в школата на Маша Илиева във Фестивална (нали ни е под носа, иначе едва ли бих се навила някъде ако пътуваме). Вече 2 седмици ходи и е много доволна и с желание. За съжаление - няма да е задълго - скоро започваме сезона на почивките и ще пропусне доста...
Яслата й почват ремонт от другата седмица, та щем не щем от другата седмица съм с двамата в Ботевград при нашите - но я записахме на градина там 1 група  Grinning да ходи някоя седмица през лятото, но ще е разкъсан график. А от 23.06 отиваме на море. Жиовот и здраве, на Вики и тази година ще й се вържат 3 почивки на море да - с 2те баби и с нас.
petenceto, много сте сладки, а малката вече е голяма, лелее, кога си минава това време!
...но и сега като видя или чуя за бременна жена и на мен пак ми се иска  Blush За мен това беше страхотно време.
верно ли беее! И за мен периода не е особено приятен - това гадене, пълнеене и пуфтене хич не ми е от любимите.  Sick И като видя бременна я съжалявам (особено сега в жегите). Ама се забравя де  Simple Smile Heart Eyes
Илинда, лека бременност ти желая, дано бързо да ти премине периода на гадене.

# 87
...но и сега като видя или чуя за бременна жена и на мен пак ми се иска  Blush За мен това беше страхотно време.
верно ли беее! И за мен периода не е особено приятен - това гадене, пълнеене и пуфтене хич не ми е от любимите.  Sick И като видя бременна я съжалявам (особено сега в жегите). Ама се забравя де  Simple Smile Heart Eyes

Верноооо  Crazy Чувствах се даже готина, ама аз явно съм от лудите  Joy

А за обувките - Калоян си носи тези от предходното лято с малки изключения. Номера е 23-24-25 в зависимост от модела. Има даже и 22... А за дрехите - не знам за колко годишни вземам - не гледам етикетите, а това да му стават. Иначе май няма и метър още, а дрехи му стават и от предходния сезон, че даже и от преди това. Само дългите панталони му поокъсяха.

Хайде да си спретнем срещичка в някой парк, а? Някоя събота или неделя. Или пък през седмицата в зоопарка?

# 88

Я споделете вашите кой номер обувки носят, че моите и двамата са 38 номер #Crazy На сезон по 2 номера растат...
Shocked Как 38, бе Мишле? Да не се обърка? Аз нося 38.  Crazy Стефан определено е тапишон в сравнение с вашите деца. Да е висок не повече от 96, тежи не повече от 13 - 13.5 кг, номер обувки - 24-25, зависи от обувката. На този номер си е от миналата година. Аз, честно казано, се радвам, че не растат моите като гъби, защото не искам да се заривам ежемесечно с купища дрехи.  Rolling Eyes
За бременните - ей сега е супер да си в ранната бременност, тъй че Илиндичка, имаш късмет. Аз с Максим бях по това време в 9-ти мес. преди 2 години. Само който не е бил бременен тогава, не помни за кви жеги става въпрос.  Crazy  ooooh! Това лято го проклинам все още и оттогава съм се заклела, че повече деца през лятото няма да раждам!  Crazy  Laughing Ужасно време беше....

# 89
Анту, вместо двойката съм натиснала тройката hahaha Добре че ме поправи. 28 номер носят мишките. За килцата не посмях да се изкажа, ама за протокола Ники е 17,600, Eли 16,300. Тя е доста клечава, Ники си е добре, ама и той добре си хапва, само да има кой да му слага в устата всичко гълта почти без възражения. Мацката е с претенции винаги и един ден яде като разпрана, на другия почива Crazy Хляб рядко яде, но пък компенсира със солети и банички Laughing Плодовете и двамата ги ядат в индустриални количества, даже напоследък по жегите настояват за вечеря само плодове да ядат, та голям пазарлък пада ooooh! Пред кабинета на доктора все като ходим за нещо се засичаме с 4-5 годишни деца, даже и с едно на 6. Майките им не вярват, че моите са на 3, изглеждат връстници ooooh! Другия път като ходим за нещо ще питам дали да не им давам някаква добавка за костите Confused

Анту, аз пък с моите имах проблем зимата защото нику палто не побираше талия 115 см, та си ходех разгърдена, докато не настъпиха големи студове и една позната ми подари едно старомодно палто с права широка кройка, което ми седеше чудно прилетнало в талията Joy Ужасно време беше... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт