Аз поне все това си повтарям,понеже тук на близо имаме гора,та нещо все ме вика от там-"ела,ела-а-а"

, за което съм благодарна 
.
Леко раждане ти желая
, че то не останало 

!Пожелавам ти бързо да ти отмине това прилошаване и лека и безпроблемна бременност да имаш до края
!!Ааааа и дано Сами стане бате на сестричка
Януари и на мен ми харесва (а пролетта и месец април ........
) 

Имате ли идея за добър вариант за директно придвижване от там до Варна? Чух за автобусна линия, но на моята приятелка не й се пътува 7-9 часа с автобус, така че оставаме на вариант самолет. Ако можете да помогнете ще съм благодарна.
/ са платили 550 лв общо всичко
Снимахме ги и на магаре 

Като студентка пак ходих,но на плувен басейн и си беше с топла водичка,супер!Аз не понсям усещанета дя вляза в студена вода. 
Снимките са от военно-историческия музей. Досега не бях ходила, но съм възхитена. Бяхме там на парти по случай 1ви юни, а светлия ореол е от белите дрешки, с които бяхме всички по чиста случайност 
Вярно е, че два пъти вече изживях трепета на бременността, но и сега като видя или чуя за бременна жена и на мен пак ми се иска
За мен това беше страхотно време. Дано и на теб ти минат неразположенията и се нарадваш на остатъка 
)
)
Явно е доста забавен твоя Коко!
И на мен понякога ми се иска трето, ама като погледна мъжо и ми минава бързо 
Неблагодарно същество 
Ники веднага на излизане изяде цял кроасан
Били ги извеждали днес на площадката, но не им дали да се пускат по пързалката
И друго да ви споделя, моите стърчат 1 глава над другите в яслата
Ели я мерих миналата седмица беше 106 см, Ники 105
Да са живи и здрави
Я споделете вашите кой номер обувки носят, че моите и двамата са 38 номер
На сезон по 2 номера растат... Ще ми е интересно да кажете и за вашите, та горе долу да си направя сметка как се развиват
И дали не трябва нещо за костите да им давам, че с този растеж
Аз имам едно заболяване на коляното от бързо израстване и ме боли от време на време, та поне това ако мога да предотвратя
Вики онзи ден я мерих - 106 см, и носи 27-28 номер (предполагам и ти 28 номер си имала предвид, а не твоя номер - 38
) На година и тя по 2- 3 номера вдига. А за дрешките - много си зависи от марката, нали знаеш, аз отдавна някои й купувам 116 см или 4-5 г. (уф, все се каня да ти звъня, ама се отнасям нещо!!!)
да ходи някоя седмица през лятото, но ще е разкъсан график. А от 23.06 отиваме на море. Жиовот и здраве, на Вики и тази година ще й се вържат 3 почивки на море да - с 2те баби и с нас.
За мен това беше страхотно време.
И като видя бременна я съжалявам (особено сега в жегите). Ама се забравя де

За мен това беше страхотно време.
И като видя бременна я съжалявам (особено сега в жегите). Ама се забравя де

Чувствах се даже готина, ама аз явно съм от лудите 
На сезон по 2 номера растат...
Стефан определено е тапишон в сравнение с вашите деца. Да е висок не повече от 96, тежи не повече от 13 - 13.5 кг, номер обувки - 24-25, зависи от обувката. На този номер си е от миналата година. Аз, честно казано, се радвам, че не растат моите като гъби, защото не искам да се заривам ежемесечно с купища дрехи.
Това лято го проклинам все още и оттогава съм се заклела, че повече деца през лятото няма да раждам!
Добре че ме поправи. 28 номер носят мишките. За килцата не посмях да се изкажа, ама за протокола Ники е 17,600, Eли 16,300. Тя е доста клечава, Ники си е добре, ама и той добре си хапва, само да има кой да му слага в устата всичко гълта почти без възражения. Мацката е с претенции винаги и един ден яде като разпрана, на другия почива
Хляб рядко яде, но пък компенсира със солети и банички
Пред кабинета на доктора все като ходим за нещо се засичаме с 4-5 годишни деца, даже и с едно на 6. Майките им не вярват, че моите са на 3, изглеждат връстници
Другия път като ходим за нещо ще питам дали да не им давам някаква добавка за костите
Ужасно време беше...