Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 22 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Ilindi4ka, честито! Лека бременност ти желая и всички най!  Mr. Green

# 61
  • София
ilindi4ka поздравявам те и ти пожелавам една много лека и успешна бременност preggo newsm30
Vili4ka на теб ти пращам много прегръдки и ти пожелавам най -прекрасната развръзка Hug Hug Hug
Аз не пише много често ,но пък редовно Ви чета.Добре съм вече почти наближи раждането,малкия мъж и много подвижен,а баткото е страшно ентусиазиран,само пита кога ще дойде бебето?И нямало да го дава на никой newsm78 #CrazyА после сигурно ще иска да го връща Joy
Имамхме леки проблеми и с Ванюшчето водих го на профилактичен преглед УНГ и се оказа,че имаме намален слух в следствие на прекарана инфекция smile3518 Weary.Проведохме някакво лечение ,което се надявам да е и единственото и сега на есен да го погледнат за 3 сливица.Абе луда работа Ви казвам.Та бях доста луднала покрай това,ама....
Ами това е за сега от мен ей и не ме забравяйте,моля...

# 62
  • София
ilindi4ka   Hug много хубава новина съобщаваш, радвам се и дано да ти е лека бременността.  Hug за батко Сами. Приемаме те и на латиница, само се включвай по-често, че липсваш на компанията.
bon_toni дано и при вас отново има щастлива край на приказката с гордия батко и новото попълнение. Пиши и ти когато можеш.
mishlentze тя нашата зодия е прекрасна само за жени / я виж какви сме готини/, мъжете са по - ... като желирани, ама ... бонбони все пак. Laughing
galita нямало да взимат гърлен секрет, защото било по преценка на личния лекар. Днес се изцепи едната сестра, че моя май я бил изкарал на крак скарлатината. Shocked
Vili4ka дано намериш Човека до теб!
Ние водихме децата вчера на цирк и на кварталното празненство -пародия на цирк. Едни микрофони не можаха да си оправят и като почна с реч на кмета на общината ..., повечето хора се отегчиха до смърт, а децата загубиха интерес още в началото и скоро си тръгнахме.
Пускайте и актуални снимки, че се забравихме. Разкажете как изкарахте празника.

# 63
Първо на патерица

Честит празник на всички деца - малки и големи!   ura Tada

Виличка,  Hug Случват се всякакви неща в семействата, но най-важното е да сте здрави.

Илиндичка, честито и леко бременеене!

Бон Тони, дано нямате повече ядове с баткото  Praynig А бебето може и да не го връщате. Калоян не дава друг дори да гушка Калина, а ако искат да я "вземат" биват низвергнати и отлюспени от компанията  hahaha

На всички болнички пращам  Hug и много целувки.

Неда, аз вчера като за празник заведох децата да попротестират пред СО  Mr. Green Празник, не празник, луд умора нЕма...

Иначе мойте хлапета са добре. Слушат ме, много се забавляват заедно, а понякога ме правят и  Crazy Калоян вече е истински грижовен батко, а Калина вече се опитва да стои 9и то доста успешно), нищо че не може да седи  Laughing Калина има 3 пробили зъба и два почти  и от десетина дни си хапва и пюренце. Това е в общи линии. Имам много нови снимки, но време да ги кача - никакво. Ще се опитам да го направя тези дни.

# 64
Илиндичка, честито, мила newsm18 Много хубава новина Hug И за работата много се радвам, а какви ас тези електронни цигари newsm78

Неда, цял живот бягам от мъже близнаци и раци и накрая се уредих с един представител за дългосрочно ползване Laughing Поне не ми е скучно Laughing Винаги има за какво да се ядосвам с него Twisted Evil Как така скарлатината на крак, ти ме разби Shocked

Бон тони, УНГ доктора не обясни ли, че тази промяна в слуха е временна?  При Ники така всеки път като се оплачеше от ухо имаше такава временна загуба на слуха. Откакто махнахме сливицата се случи само още веднъж и това беше. Дано и при вас отминат бързо нещата и да не е нещо сериозно. Леко доизкарване на бременността и по-малко притеснения  bouquet

Петенце, радвам се на хора, които защитават гражданската си позиция Heart Eyes

# 65

Otdelno iskah da vi suob6tia,4e sum bremenna vuv vtori mesec ve4e.Prosto kakvo da vi kaja,napravo se 6okirah!Takava iznedada,niamam dymi!Sus Sami termina mi be6e na 2-ri jnyari,sega e na 4-ti,lyda rabota!Jvno proletta e na6ia sezon,az do takuv izvod stignah! Crazy

Joy  Joy  Joy
Прекрасна новина!!! А и 4 години си е супер разлика поред мен. Хубава бременнот!   bouquet А я издай на колко ги продавате електронните цигари, че като сравних цената в БГ с производствената цена в Китай и ми стана леееекинко смешно.  Laughing
Бон-Тони, този намален слух временно ли е? Изискват ли ви допълнителни изследвания? Ох, стискам палци да ви се махнат всички притеснения от главите и спокойно да посрещнете бебчо. кога ти беше терминът, че малко съм забравила?  Blush

# 66
  • София
Ами казаха,че било в следствие на хрема и за сега няма място за притеснение.Имало някаква течност която е добре ,че излизала през носа,ама и аз как го обясних newsm78.Когато слагахме капки от нослето излизаше гноен секрет което било добре.Надявам се да е само от това.Но и той ми прави много често отити.Сега като спрем детската се надявам да отшуми,защото според мен хремите дето ги носи от там са причина.Има ли някой идея за добър класически хомеопот в София да го заведа?
Иначе термина ми е на 21 юли вече наближава

# 67
Мда, можех да си направя труда да ти погледна лентичките  ooooh!, ама отде толкоз мозък. Хайде, стискам палци да се оправя Ванката бързо и повече да няма проблеми, миличкия.  Praynig
П.П. Идеята за хомеопат не е лоша.  Peace

# 68
  • Madrid
Da,ima gi v Bulgaria tezi elektronni cigari,razlikata e,4e v tezi niama te4en nikotin ,a samo voda,py6ekut e izparena voda s razli4en vkys.Tyk e zabrann te4nia nikotin ot ministerstvoto na zdraveopazvaneto.Az probvah tezi v bg. liatoto i te po-prili4at na istinskite,poneje drazniat gurloto,a s na6ite tova go niama.Stryvat 99 evro-komplekta e s dve cigari i 3 filturaa samo ednata cigara s kaluf e 59 evro. V bg, stryvaha 99 leva cigarata.
Mi6lence,strahotno e bijuto!!!
Mersi na vsi4ki za pojelaniata,no na men postoianno mi e lo6o,ne ponasiam silni mirizmi,ama vuob6te,hi4 ne se 4yvstvam dobre,ama se nadiavm 4e e samo v na4aloto,po-zle mi e ,otkolkoto sus Sami sus sigyrnost.
Iskam da vipitam-imali dryg na4in  da pi6a na kirilica i niakoi ima li ideia za6to go niama prozor4eto kredor na stranicata pri men?Vse pak ne moga postoianno da pi6a taka,az i zatova ne sum pisala tolkova vreme predi.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 13:00 от ilindi4ka

# 69
Илиндичка, благодаря ти за разяснението за цигарите, явно и по тази тема съм назад с материала Laughing Радвам се, че ти харесва бижуто на Ели Heart Eyes Надявам се скоро да се почувстваш вече по-добре и прилошаването от миризми да отмине скоро и завинаги. Знам много добре за какво говориш, аз първите месеци с децата карах само на солети, обикновени бисквити и минерална вода. Дори от водата от чешмата ми ставаше лошо Sick За кирилицата не мога да помогна, както вече писах съм компютърен инвалид и много неща не са ми ясни Laughing

Бон Тони ,дано намериш добър хомеопат, аз ходих при една, но никак не съм доволна и двете деца бяха в болница след лечението. Не смея да опитам пак Rolling Eyes

# 70
            "mishlentze", поразшетай се малко и си поизчисти кутията ,че не можеш да получаваш ЛС! Laughing
            А за това дето питаш - не се притеснявай няма да има проблем! Laughing Списъците ще са готови на 4 или 5 -ти. Peace

# 71
  • Madrid
Успях с кирилицата! Simple Smile

Мишленце,аз се запалих по тази цигара още в България,но не знаех дали тук се продават филтри за смяна.След това се оказа ,че един приятел на мъжа ми,при който работя сега е отворил такъв магазин и е официален дистрибутор за Испания и Португалия.Та той ми подари такава цигара преди време,но като няма никотин и  не ти дразни гърлото,затова тези,които продават в България повече се доближават до истинските.

Аз се надявам скоро да ми поотмине,понеже вчера и днес до преди малко направо ми беше смазващо гадно.Във вторник съм на екография,представяте ли си,а на лекар отидох преди един месец! ooooh!Не знам в коя седмица съм,но аз вече си имам коремче.Ама не ми е кеф от този факт,като знам със Самуил какъв търбух си имах и ми призлява,честно.В деветия месец не можех да спя,правих опити в полуседнало положение и само на една страна,доста неприятно.Направо огромен корем имах,та май и сега натам отиват нещата. Tired
Бон Тони,аз в хомеопатията вярвам,но с намирането на подходящ за децата ни е трудно.Затова ти стискам палци да имаш късмет!!!

# 72
Илиндичка, няма да се оплакваш от корем, че винаги има и по-зле Joy Аз в 8-мия месец имах "талия" 115 см. Корема ми в седнало положение стигаше до колената и то в разтворено състояние на краката Mr. Green За да се преместя от едната на другата страна да спя трябваше да се събудя, да хвана търбуха и да намествам 10 минути Crazy Мъжи ми ми викаше Кита. Laughing

# 73
  • Madrid
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Паднах от смях просто... Joy
ами то с  newsm04 си е по-тежко със сигурност,ама поне минава наведнъж. Simple Smile

# 74
Да де, ама ти е двоен екшън още от раждането на първото Laughing Живи и здрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт