Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 23 029
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
ilindi4ka, прехвърли цялото домакинство и въобще всички възможни задачи на навлека. Стани проджект-лидер, а не се конкурирай с натрапника.  Wink  Гледай себе си и малкия мъж.  Също бъди винаги усмихната с мъжа си.
Всичко си има граници, а мъжа ти би трябвало да слага своето семесйство (т.е. теб и децата му) на първо място. Ако му е неудобно, ти си се слагай на първо място.

Леко бременеене...все пак Hug

# 211
  • Варна
Привет. Ние се появихме, бяхме на Рибарица 1 седмица всички и си изкарахме чудесно. Сменихме климата. Мисля, че е време да походим и на моренце. Срам ме е да кажа, имаме само 1 баня....  Laughing

Гостите и приятелите да си знаят мярката. Иначе става мармалад. И у нас преди години на хан се беше обърнало, особено лятото както се досещате... Всеки само за 10 дни, ама си сткана като в почивна станция, на смени...Откак започнахме ремонтите обаче...  Laughing Laughing

# 212
СирЕнке, радвам се че сте изкарали толкова хубаво Heart Eyes И си права си за ремонтите, Илиндичка, вие ремонт на детската стая за новото попълнение няма ли да правите това лято Mr. Green

# 213
Привет,Ади е болна,херп ангина.За сега ще изчакаме с АБ.
От днес съм болнични,никак не ме слуша,преди малко изля шишенце със сапунена вода за балони,килима няма отпенване newsm28

# 214
  • София
здравейте,
и ние се завърнахме (поне част от нас), изкарахме 10 дни на морето (Варненско  Wink) и после при нашите в Ботевград. Вики си е още там и е на градина, но в петък заминава със свекърва ми в Родопите за 2 седмици. Дано ми е здрава само  Praynig Иначе сме добре, само послените 2 дни от морето Вики започна с 'морския' вирус, после се прехвърли на Сашко, че и до вчера аз бях. Но слава Богу минахме леко. Peace
Гледам всеки за почивки пише - кой море, кой планина (кой - ремонти  Wink ) - сезона му е... Четох, че сте коментирали 'Гората на Приказките"(или там както се казваше) до Враца (по-точно на Пършевица), ние миналото лято ги водихме (Сашко в кенгуру, де), май писах и тука и снимки дали няма някъде в албума Thinking ... та, хубаво е - но да знаете, че си е ходене за малките туристи - не толкова дълго, колкото изкачването по пътеките на места е трудно... но нека! Тук-там из пътя има дървени табели имитиращи книги с написани приказки, та се спираш и четеш, и накрая - къщата на баба Яга - Вики я гледаше със страхопочитание, както и самата Яга на едно дърво - Огромна кукла. Не виждам как могат да го затворят да не работи през седмицата, според мен си работи  newsm78
илиндичка, наистина, я се заеми малко да 'поразчистиш' къщата, ако е възможно поне за определено време да си починеш, или си ела в Бг за смяна на климата  Hug Абе, лесно е така отстрани като не се познава ситуацията да се дават такива съвети, но явно, както казваш, положението е деликатно и не е толкова лесно. При всяко положение - гледай да си над битовите неща, нали това е само период!  Hug
мишленце, браво че се разправяте с грубата леля - такива неща не трябва да се оставят! Да не говорим, че в белите държави може и в затвора да влезне за малтретиране на деца, та камо ли да я държат на работа  #Cussing out

Пепито, милата Ади!  Знам, че не се дава АБ при тази ангина (стига да няма усложнения), приятелката на Вики и миналата година и тази караха, та вече имат опит - отшумява Т за 2 дни, дано и при вас. Praynig

Щях и друго да пиша, но не се сещам сега newsm78 Laughing Sunglasses
Хайде до скоро!

# 215
Пепито, бързо оздравяване на Адито и да те ядосва по-малко Praynig

Галита, добре завърнала се Hug За "Алеята на приказките" - това е нещо друго, онова, което съм дала като линк е за нещо като увеселителен парк сред природата. Казва се "Приказката". Има бънджита, разни неща за кетерене, въжени люлки и т.н. Всяка атракция се заплаща. Има и пейнтбол, за който е любител, аз още не съм пробвала, но много ми се иска да отидем с децата. Струват ми се малки обаче newsm78 Който е пробвал да сподели как е.

# 216
Благодаря ви,Днес е по-добре,няма Т,от време на време се оплаква от ушите,слагаме капки,но отказва да яде.Аз не я и насилвам,като й мине ще си хапва пак.
Преди няколко дни тръгнахме да търсим плюшено кученце Гръм,намерихме едно,но доста голямо,не ми е до 47 лева,но Зара като го види и ще стане една,та искаме да й вземем нещо по-малко.Много го харесва това филмче.
Та продавачката ми вика"Ма то много  е красиво това,като истинско е "А аз"Ами да ,ама ние си имаме едно истинско в нас,друго неща."
Та нашта Зара като ме види с големия леген на терасата да простирам и цоп в легена в/у дрехите ,иска да я къпим милото",много й е топло и на нея.

# 217
  • Madrid
Галита,чудесно!Ще е здрава Вики,именно така се каляват децата,чист въздух,смяна на климат,природа,виж,че бързо се е разминало вирусчето,на добре вървят нещата! Simple Smile
windy ele, Hug
Мишленце,ремонт няма да правим,освен освежаване чрез измазване,сдобиване с голям креват за Самуил и слагане на вана в банята.Но тя е особена-дълга и тясна,та ваната няма да е в стандартни размери,но пък ще ми спести пълнене на корито,както миенето и подсушаването му.
Херп-ангината е причинена от вирус,не се лекува с антибиотик,безмислено е.

Благодаря на всички,които ми писаха по повод неприятностите!Сега съм по-добре,установихме гостито до края на август,след това-търсене на квартира.

# 218
Браво, Илиндичка, ще има да стискаш зъби още месец и половина, но дано да е за последно Hug Слагането на ваната си е нелек ремонт, още повече ще усложни хигиената не само на твоето семейство ,но и на гостите Peace И ние сме с вана и трябва да кажа, че това ми е най-ценната придобивка, първо там съхнеха гърнетата след ползване, а от година и половина си я ползват децата всяка вечер по предназначение. Голям купон си правят, изсипвам играчките и така откарват  по 30-40 минути. Тъкмо им взимам огъня точно когато най-много са се разгорещили Laughing

Галита, забравих да кажа, че страхотно лято сте й организирали на Вики Party Моите август ще си попътуват, само една седмица между почивките ще са ти у нас. Дано им се отрази добре о да пропуснем морския вирус Praynig

На Балчик съм резервирала една вила с двор за една седмица. Цената разпределена на броя хора, които отиваме ще излезе много добра, а и децата следобеда ще могат да играят на воля в двора. Ще им надуем басейнче и ще взема играчки, сигурна съм че ще се забавляват добре. Смятам да плажуваме с тях сутрин в ранните часове, так аили иначе стават в 7 сутринта, направо ще ги качвам в колата и на плажа да дишат парите. Поне така съм планувала, за да боледуват по-малко наесен.

# 219
  • Madrid
Мишленце,това си е супер,във вила на морето,браво,много добре си го измислила!Моето зверче обаче си поспива да късно,ако не го будя за градината,спи поне до десет,това е минимум.Затова пък сутрин докато го разбудя да се нахрани,направо ми става мъчно като го гледам как му се спинка,ама...няма как Grinning

Понеже сега нямам вана,слагам един голям лиген,пълня го с играчки и забравям за Самуил поне за 15 мин.,та нямам търпение да спретнем ваната. Grinning

# 220
Илиндичка, пожелавам ти ремонта да мине бързо и неусетно Heart Eyes Моите в 7 са станали всяка сутрин. Даже не навивам часовника за яслата, те си се будят сами, даже мен ме подкарват Laughing

# 221
Пртивет!

Аз щях да пиша и пак се отнесох.. Blush Четох,четох и забравих какво щях да кажа.. newsm78 Нещо все не стига времето,пиша в отчетната на Адриана а тук докато седна на компа,то станало време за хранене..В този смисъл,mishlentze имаш още един + с близнаците-пишеш само в една отчетна. Grinning

Дарина е на антибиотик от понеделник.В неделя като я изпращах при свеки ми се стори топла,свеки после и мерила Т-37.5,а през нощта 38.6!Слагала и оцетени кърпи на челото,че нещо не се разбрали за чорапите.. Mr. Green Сега е по-добре,но и е зачервено гърлото. А днес и Адриана имаше лека Т,та се чудя зъби ли я почват,или Дари и е лепнала вируса.. Tired
Утре сме при педката,а Дарина в петък е на контрола та ще видя накъде духа вятъра..може би ще я вземем за уикенда.Уф,да свършва месеца(сега са сборни групи)че да си я взимаме вече при нас!Ще купувам два басейна(за нас и за на село при свеки)да се плацика със слънчева вода.Това лято няма да видим морето,а догодина с двечките дупе да ми е яко на плажа! Mr. Green

Хайде лека и мека,пак ще се включа! Hug Heart Eyes

# 222
Пртивет!

..В този смисъл,mishlentze имаш още един + с близнаците-пишеш само в една отчетна. Grinning

Хехе, Бодливка, то голям келепир Joy Да ти се оправя бързо Дари и дано слънчевата вода й помогне да боледува по-малко Hug Аз като имат Т слагам първо сухите чорапи и после с дозатора от панадола или със спринцовка слагам оцета с водата откъм стъпалцата и размазвам с длан навсякъде Grinning Така поне няма ритници докато обувам чорапите, а след това пък нямат сили да се борят когато така или иначе са мокри вече. Препоръчвам Peace Само да не се налага повече Praynig

Пепито, радвам се  че Ади върви към подобрение Hug

Аз на моите им взех едно алое с вкус на праскова, което ми препоръчаха за малки деца. Пречистено е и става и за хора с алергии, астми, бронхити. Купих и друг вид коластра - течна. Има си вкус на истинска ,опитах я. Давам от вчера. Днес кашлят далеч по-малко. Дано така и да продължава.

# 223
Здравейтем девойки, вчера си видях Стефкото, та да дам отчет. Вчера заведохме Максим при него на Рибарица, там са в една вила, имат двор и басейн, за моите момчета са купили детско басейнче и Стеф по цял ден се плацика. Маци нещо още не може да се престраши, не знам защо. Освен това Стефан вече кара много добре колело, малко тръгването му е зор, трябва да го побутна, но ако забрави, че е спрял, може и сам да тръгне.  Laughing Казах му, че хвърчи като Маккуин Светавицата и той сега кара и крещи "Аз съм като един Маккуин светкавицатааааааааа"  Laughing. Снощи се хилих сигурно 10 минути, след като ми заяви със сериозен тон (преди да си легне) "Страхувам се, че ще се напишам, трябва да сложим памперс".  Shocked  Joy Вече рядко се напишква през нощта, но все пак се случва.  Rolling Eyes Иначе се приготвя съвсем сам за сън, много ми е смешен как си прибира дрехите, събува си чорапките и ги пъха в маратонките.  Joy (Там вечер си става супер студено). Малко му е мъчно за мен и татко му, постоянно искал да гледа наши снимки и клипчета на лаптопа на баба си, но сега поне брат му е при него. Големи прегръдки и целувки бяха.  Heart Eyes В понеделник си идват, после след 2-3 седмици пак ще ги заведем при бабите. Та това е. Растат си ми децата, аз поне се старая да не старея  Flutter, ама май е неизбежно.
А на болничките красавици пожелавам бързо оздравяване!  Hug

# 224
Здравейте, момичета Hug

Влизам само да ви споделя една история от близнашкия от бебешката близнашка тема Confused На позната на едно от момичетата са се опитали да откраднат детето на една детска площадка. Детето е на годинка и нещо, майката се обръща за момент и тогава две жена/бели, не ромки, много добре облечени/ грабват детето и тичат в обратна на площадката посока. Всички майки се разкрещели и те пуснали детето. Обяснили ,че като го видяли самичко и решили да го водят в полицията #Crazy

Настръхнаха ми косите, моля ви наглеждайте си напрекъснато децата.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт