Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 23 002
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Илиндичка, честит Имен ден!  Grinning   bouquet Много късмет и здраве ти пожелавам!  Hug

# 241
Илиндичка, забравих те ooooh! Честит имен ден Hug Да си здрава, спокойна и усмихната и да ти е лека бременността  bouquet

Давам всички тези неща, защото вече 3 дни кара само на прясно мляко и днес на сладолед. Измъчи се милото, пък дано поне нещо подейства Praynig

Майка ми пък днес е рожденичка, каня на среднощно похапване:

# 242
Илиндичка, честит имен ден!

mishlentze,честит празник и на майка ти1

Ади от дне с е на ясла,но само за четири дни,тъй като си вземам отпуска и отиваме с майка ми и децата/близначките/ на гости на баба ми..
Реших да остана там само 4-5 дни и след това да се върна във Варна зада водя Ади на плаж.Онзи ден пак я водихме,но отново направи същия номер с потапянето.Този път мъжо беше по-бърз от предния-нали има тренинг Joy

Ама и аз така я ошляпах като я извадихме от морето,а тя уплашена и гък не каза Sad

# 243
Пепито, мерси Simple Smile

Адито явно трудно си взима бележка, дано да ви е за последно Crazy Приятна отпуска Hug

Ники днес яде каша, бисквити и даже мусака и кисело мляко Party Явно има ефект от илачите и експериментите Grinning Надявам се утре вече да е съвсем добре Praynig

# 244
mishlentze,браво на Никито.Тя  док. каза и на нас че това с болката в устата  е за 2-3 дни,след това започват по-малко да си хапват.
Защо така няма никой на хоризонта?
Къде сте всички,то вярно е лято и децата порастнаха и задълженията към тях също,но не мога без БГ МАМА  Wink

# 245
  • София
и аз не мога без бе-мама и затова редовно си ви чета Sunglasses   Heart Eyes
Ама нали Вики не е при мен сега и няма много какво да пиша. А другата отчетна с бебетата пък хич не са ми интересни  Flutter, отдавна ги отсвирих  Whistling Laughing.
А иначе Вики била добре на планината, ходели да джапат на някаква рекичка, играела си с дечицата от станцията и така.
Бързо оправяне на болните деца!  Hug И без Т, моля ви, че в тези жеги дето се задават  Crazy

Гледам пак АБ са на дневен ред, май единици останахме тези, на които не са ни изписвали  Whistling Я да се преброим - кой още не е давал АБ? Явно някакъв късмет, все минаваме с болестите между капките досега (и с двете деца), дано все леко да се разминаваме, пък и дори АБ да се наложи, по-добре, отколкото болни  Peace

Илинда, честит имен ден със закъснение.
БОДЛИВКА, по-често се разписвай  Heart Eyes
mishlentze, това дето са ти казвали за вируса, че при второто дете мутирал има много логика, и аз не го знаех, ама хей-на - добре че го сподели тук.

# 246
  • Madrid
Мишленце,радвам се,че Ники върви към възстановяване!Много добре ми подейства почерпката,супер свежо и вкусно,мерси!Да е жива и здрава майка ти! Hug

Галита,според мен и на свестен педиатър сте попаднали,който е преценявал,че детето може и без антибиотик да се оправи.На Самуил почти винаги антибиотик му изписват,а иначе вървят постоянни реклами по телевизията за ограничаването на антибиотиците.А няма с кого да го сменя.На племеницата ми в България,която през месец е с червено гърло и 40 градуса температура са и изписвали веднъж антибиотик за шест години,а тя си е постоянно със сополи и кашлица почти.Е,тук пи антибиотик.Затова мисля,че зависи и от подхода на лекаря.И друг път съм писала,че ако трябваше да дам всеки път антибиотик,когато са ми го изписвали,щях да им изгубя бройката,за сега е пил 3 пъти.

Между другото и аз се затъжвам за темичката през времето,в което влизам рядко или не пиша. Heart Eyes

# 247
  • там където ме зове сърцето!!!
Със закъснение  Embarassed , но от сърце  Heart Eyes

Flowers SunflowerЧестит Имен Ден,Илиндичка! Flowers Sunflower
Здраве и сбъднати мечти ти желая !!!

bouquetмишленце , да ти е жива и здрава майчицата   bouquet!

Калоян вече е ученик в градината  Mr. Green .Показа си ината , характера и се пробва да види до къде може да стигне , но след първите критични 10 дни ,разбра , че няма да стане по неговата и започна да се примирява (не съвсем , но не съм се и надявала ,македонската му жилка си казва думата  Mr. Green )
АБ сме пили и не съм броила ,колко пъти , но като беше бебе  се страхувах и давах , сега си позволявам да изчакам .Последното му боледуване го водих при педиатъра ,алерголог и УНГ и тримата за червено гърло му изписаха АБ (купих го ,но не го дадох  Embarassed)Отиваме на контролен (след 4 дни )при УНГ и тя доволна  , че вече гърлото е наред и секрета ,които се стичал от носа го няма и добре сме се справили с лечението , а като и  казах , че освен витамини нищо друго не съм дала ...тя  Shocked  Реши , че сигурно има добър имунитет и се е справил сам .Същото чух и при алерголога (но тя беше по малко изненадана , защото не за първи път правя така)Вече съм убедена , че просто се страхуват и предпочитат да се застраховат и затова редовно предписват АБ Confused , че ни тровят децата май не е много важно  .#Cussing out
Забелязах , и че колкото повече давам сиропи и капя капки толкова по дълго си кашля и му тече нослето  Thinking Реших щом мога да си го оставя да се справя сам .Сега есента ще започна пак да давам колактив 3 и дано да си спестя боледуванията Praynig .За алоето и аз чух много добри отзиви , но още се чудя дали да го пробвам  Blush
Бързо да оздравяват всички болни дечица  Hug

# 248
Благодаря за честитките, момичета Hug

И аз не помня кой поред антибиотик им е на моите това Rolling Eyes При двама педиатри ги водя ,но тактиката на лекуване е една и съща. ЗА ваксините и ЗА антибиотиците. Галита, давай насам координати на вашия педиатър Praynig

Търся си и изпитан добър хомеопат, ако имате идея казвайте Praynig

И съм решила другата седмица да ги заведа на тест за алергии, защото за първи път от доста време не давам ериус и искам да се възползвам да разбера от какво са им алергиите, особено на Ники. Ако имате отзиви и за това казвайте, моля Praynig

Вивка, честит ти ученик, все по-безпроблемни посещения ти пожелавам Grinning

# 249
Мишленце, в София има хомеопат, който освен всичко друго е и педиатър, но е младичък  Simple Smile и не знам колко е изпитан. Сестра му е гадже на братовчед ми. Ако все пак се решиш, може да помоля за координати.  Peace И честит празник на майка ти със закъснение!   bouquet И моят тати празнуваше рд на същата дата.

ВивкаHug. Браво на градинчето, скоро съвсем ще му хареса, ще видиш. Стефан уж нямаше търпение да се върне в градината, за да си види приятелите (и по-специално мис Теодосия  Flutter ), обаче днес все пак се примоли да не ги водя и да ги оставя с баща им у дома, та така направих.

Снощи се прибраха децата, много съм щастлива, а и те изглеждат едни пораснали.... Стефан вече си е голямо дете, откъдето и да го погледнеш.  Grinning Брат му още се бебешее, но и аз не бързам да растат.  Wink

# 250
Кити, честито и на баща ти на патерица, да ти е жив и здрав  bouquet

Аз намерих хомеопат и доктор едновременно. Силно препоръчана от две места, дано успее да помогне и на моите мишки. В понеделник сме на интервю.

# 251
Кити, честито и на баща ти на патерица, да ти е жив и здрав  bouquet
Той почина много отдавна, мила, затова с малки букви го написах, то не знам и защо даже го написах, но ти благодаря, приемам пожеланията за внучетата му!  Hug Успех с хомеопата, дано има бърз и благоприятен ефект при малките.

# 252
  • София
мишле, аз докато ти пиша за нашата педиатърка и ти си намери (то и щеше да ви е далече тя, де - 17 п-ка до парка Заиммов).
Успех с хомеопата, дано този път е добър, аз въпреки горчивия ти опит с вашата преди, я посетихме и ние миналата година - 2 месеца мъки, щяха да ме изхвърлят от вкъщи - Вики все болна беше и обривите изобщо не се подобряваха, а влошаваха, накрая се отървахме с бактериална инфекция (нали има АД) и прекратихме ХП лечение. То и 'хомеопатката' според мен не беше добра. Лошото в този вид лечение е, че нямат контрол от държавата и така безотговорно и безнаказано могат да ти съсипят детето, че после ходи доказвай  #Cussing out А и освен това - хомеопата винаги не е виновен,а родителя - че не е спазвал точно предписанията! То ако ТОчНО трябва да ги спазваме наистина,трябва един човек денонощно да е 100% зает с детето да го мъчи с лекарствата и да, трябва да живее в 'бяла стая', за да няма странични дразнители.  Peace

# 253
Eхо Grinning
Аз да доложа за зъбните ни истории,нали бях обещала.Зъбчето е било доста зле,във вторник ни сложиха арсен,вчера друго лекарство.Докторката каза че и 4те кътника са за ремонт ooooh!,а вчера акто и погледна предните възкликна "лелеее много кариеси" Shocked Rolling Eyes Close Казвам ви зле ми стана.Намаза и ги с някакво лекарство предните и така още 2 пъти ще прави и после след 6м. пак,така се правело на предни зъби.А иначе пациентката е невероятна,докторката каза че все е имала толкова послушни пациентчета ама като нея не Heart Eyes КАза също че Вяра е 3-та от нейния набор която търси помощ от зъболекар на толкова малка вързст и докторката е в потрес просто.
Също ме "зарадва" ,че ще се наложи да носи апаратче на зъбите,били и много нагъсто и един бил крив Tired Много се стресирах аз,дано занапред се пооправят нещата.

Гуш на всички Hug

# 254
  • София
Дес, браво че и ти й обърна внимание ... милата Вяра как се е държала спокойно   Hug  И каза ли евентуални причини от какво са се получили тези кариеси?  newsm78 ooooh! след като не обича много сладко (леле, като си помисля Вики е направо пристрастена към сладкото - няма на кой да се метне! но тази година й ги гледа зъбите зъболекар и каза, че са 'перфектни') Да не е нещо от водата, която пие ... или пък не ги четка достатъчно? То знам, че зъбите са си генетично определени, и още в ранната бременост се развиват, но наистина напоследък много мами се оплакват от малки дечица с кариеси. Чула съм, че така като ги мажат се оправяли (с това дето предполагам и Вярка). 
Като захванахме тема - и аз да кажа, че от повече от месец съм с 'апаратче' на горните зъби - един зъб ми се изкриви и сега съм с тази новата система (прозрачна) за изправяне, има видим ефект засега.

Общи условия

Активация на акаунт