Много късмет и здраве ти пожелавам!
Честит имен ден
Да си здрава, спокойна и усмихната и да ти е лека бременността 

, отдавна ги отсвирих
И без Т, моля ви, че в тези жеги дето се задават 
Я да се преброим - кой още не е давал АБ? Явно някакъв късмет, все минаваме с болестите между капките досега (и с двете деца), дано все леко да се разминаваме, пък и дори АБ да се наложи, по-добре, отколкото болни 

Честит Имен Ден,Илиндичка! 
мишленце , да ти е жива и здрава майчицата
!
Реших щом мога да си го оставя да се справя сам .Сега есента ще започна пак да давам колактив 3 и дано да си спестя боледуванията
.За алоето и аз чух много добри отзиви , но още се чудя дали да го пробвам 

и не знам колко е изпитан. Сестра му е гадже на братовчед ми. Ако все пак се решиш, може да помоля за координати.
И честит празник на майка ти със закъснение!
И моят тати празнуваше рд на същата дата.
. Браво на градинчето, скоро съвсем ще му хареса, ще видиш. Стефан уж нямаше търпение да се върне в градината, за да си види приятелите (и по-специално мис Теодосия
), обаче днес все пак се примоли да не ги водя и да ги оставя с баща им у дома, та така направих.
Брат му още се бебешее, но и аз не бързам да растат.

Успех с хомеопата, дано има бърз и благоприятен ефект при малките.
А и освен това - хомеопата винаги не е виновен,а родителя - че не е спазвал точно предписанията! То ако ТОчНО трябва да ги спазваме наистина,трябва един човек денонощно да е 100% зает с детето да го мъчи с лекарствата и да, трябва да живее в 'бяла стая', за да няма странични дразнители.

,а вчера акто и погледна предните възкликна "лелеее много кариеси"
Казвам ви зле ми стана.Намаза и ги с някакво лекарство предните и така още 2 пъти ще прави и после след 6м. пак,така се правело на предни зъби.А иначе пациентката е невероятна,докторката каза че все е имала толкова послушни пациентчета ама като нея не
КАза също че Вяра е 3-та от нейния набор която търси помощ от зъболекар на толкова малка вързст и докторката е в потрес просто.
Много се стресирах аз,дано занапред се пооправят нещата.
И каза ли евентуални причини от какво са се получили тези кариеси?
след като не обича много сладко (леле, като си помисля Вики е направо пристрастена към сладкото - няма на кой да се метне! но тази година й ги гледа зъбите зъболекар и каза, че са 'перфектни') Да не е нещо от водата, която пие ... или пък не ги четка достатъчно? То знам, че зъбите са си генетично определени, и още в ранната бременост се развиват, но наистина напоследък много мами се оплакват от малки дечица с кариеси. Чула съм, че така като ги мажат се оправяли (с това дето предполагам и Вярка). Препоръчани теми