Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
-
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
-
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
В Южна Африка има възможности за развитие на бизнес, но икономиката в момента е в рецесия. Регистрирането на фирма е лесно, а данъчната система е добре организирана. Въпреки това, банките дават трудно кредити поради глобалната криза. За успешен бизнес е важно да се избере подходящ район и да се разгледа потенциалът за развитие на дадената дейност.
-
Кои са някои добри квартали за живеене в Кейптаун?
-
Къде да инвестираме 3,5 милиона ранда за къща в Южна Африка?

Хич няма да е спам напиши всичко тук, защото и аз бих искала да знам впечатленията ти от Ботсуана, само хубави неща съм чувала за тази страна. Самуин малко късно, но да ти кажа че много ми хареса поста ти относно това къде е щастието. Много си права, че където ти е домът, сърцето и семейството, там ще бъдеш щастлив. Аз много обичам България, винаги ще се връщам там, но съм космополит по душа и светът е моят дом, не мога да се затворя в една панелка цял живот и да си пробивам път всеки ден през паркиралите на тротоара коли, искам да пътувам, да обиколя света, да опитам от всичко по-малко
! Нима е толкова сериозно и страшно?!?!