''Велико Търново и региона''

• 36 713
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Щастлива мама, как мина сондажа?

Egisihora, много се радвам, че днес вече се познахме  Grinning! Два дни преди това те засичах с количката около нашия блок, обаче не се и замислих, че си именно ти. Обаче в неделя, на Ксилифор, познах мъжа ти и Рада, дойдоха при нас на пързалката, но ми беше неудобно да се изтъпанча пред Виктор и да заявя, че аз съм еди коя си.

Веси, дано успееш да разрешиш проблема със съседите!

# 91
  • Велико Търново
*Iman*, напълно те разбирам за проблема ти, защото аз имам подобен. Вечер много често се случва да се опитам да паркирам пред дома или в гаража и да не мога, защото е пълно с чужди коли. Само си представям, ако тръгна да разждам и не можем да искараме колата. Ще има #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire..

# 92
Добро утро, девойки   bouquet
Хайде на кафенцето ( на мен ще ми е нужно, че след малко ще ходя на изпит  Rolling Eyes)

Благодаря ви, за съпричастността  Hug. Аз се успокоих вече, но цялата ситуация е много натоварваща, най-малкото заради абсурдността си. Никаква логика не може да се намери в претенциите на г-на, просто феодал му се става на човечето- всичко за него един вид  Money.
Но е сбъркал нещо в изчисленията  Laughing
3des , дано всичко е наред при теб - остави бележка или нещо такова, за да не ти блокирват колата. Леко раждане и прекрасно бебче да си гушкаш  Hug
Как минаха изпитите - Веси, Мартеничка?
Аз имам днес при един американец - стискайте палци  Grinning
Лек и позитивен ден ви пожелавам!

# 93
 Simple Smile добро утро на всички и успех на изпитите. имам един проблем и моля за помощ. от вчера много ме боли глава,пих парацетамол,но не помага,цяла нощ ме боля и сега продължава,какво да направя и да пия за да ме отпусне ,защото е много кофти.благодаря ви предварително,ще чакам за отговор
  bouquet

# 94
Иман-майка ми работи в строителна фирма и каза,че предблоковото преостранство е собственост в зависимост от случая или на живущите в блока или на строителя/в определени случаи и това го имало/.
Който ид а се разправя с теб,трябва да ти покаже документ.

# 95
Да се включа и аз най-накрая.....Тъкмо каката се заигра, а бебока спи, та се надявам повече нищо да не трия, преди да го изпратя... Simple Smile
С кърменето определено проключихме и вече се настроихме и двамата с Коки, че се пие от шише, а и млякото нa HIPP му харесва и му се отразява добре за сега.Каката ни се размина с антибиотика, успяхме да се преборим с вируса само с хомеопатия, но ще си остане вкъщи цялата седмица, за да се стабилизира.
Ей, направо не знам как се справяте с учене и деца....Вижда ми се почти мисия невъзможна, но ще стискам палци да ги взимате с лекота изпитите и дечурлигата да слушат! Simple Smile Аз лично бях в 6 месец бременна с каката, когато минах и защитата на дипломната работа и знам, че не ми беше леко, но поне дребосъчко беше още в мен и не го мислех кой ще го гледа и кога ще уча....Направо ви се възхищавам на ентусиазма и усилията. Аз не знам дали ще мога да се справя, но мислех да пиша една допълнителна магистратура, ще видим какво ще излезе накрая....
Кафенцата ми идват доста добре....БЛАГОДАРЯ за почерпката!
Що се отнася до лекарите, мога да ви кажа само едно-никой не е съвършен, всеки допуска грешки, докторите също са хора! Ние лично сме записани при д-р Ангелова, защото аз бях при нея преди и нямах проблеми, а после и децата....знам, че мога да й звънна по всяко време, иначе като специалист-май за някои неща се информирам по-добре от нея....но нали всеки трябва да си има личен... Simple Smile Гинеколог-при съпруга й съм от доста години, доволна съм като отношение и като специалист, но определено е хубаво да имате и връзка с някой, който е АГ и изражда...
Такива ми ти работи, момичета! Успешен ден за някои мами, за други-лека почивка вкъщи, че нещо не става днес за разходки.
Сисе, само кажи кога и ще му седнем на по биричка, само да спра Бромокриптина.А дотогава-може и на кафе....или айранче... Joy

# 96
добре,че днес вали,та най-после да избърша праха вкъщи Laughingей сега хапваме с Лили и грабваме парцалите Wink

# 97
добре,че днес вали,та най-после да избърша праха вкъщи Laughingей сега хапваме с Лили и грабваме парцалите Wink

хахахаха тукмо и аз това мислех да правя  Crazy   

ей,момичета за събота казвайте коя ще идва да се организираме  Party

# 98
  • велико търново
Здравейте момичета,снощната буря ни донесе в раните сутрещни часове бебе Венера на мама Деси.Тя не е от форумките ,но такава хубава вест как да не я споделя.Да е жива и здрава малката бебочка.

# 99
здравейте! имам запитване какво да вземам за главоболие,че от вчера съм много зле,не спира да ме боли главицата.моля ви за съвет Praynig

# 100
  • Велико Търново
daniko, по-добре се обади на личния си  Peace Едва ли тук някой ще ти даде съвет какви лекарства да вземаш, особено пък в това състояние.
Оххх, "Живот ли бе - да го опишеш" (или не беше точно така цитатът). След седмица притеснения за тази пуста варицела и как ще преживеем дните, в които малката я боледува, в понеделник именно аз се сдобих с малки приказни мехурчета  Crazy Смешно, смешно, та чак трагично  Mr. Green Днес вече се появиха всички екстри, ама да не ви разправям, че ще навляза в неприлични подробности  Embarassed. Пък като си спомня малката как се прегръщаше и бореше с заразеното дете, пък аз само обикалях наоколо в кухнята, си мисля, че няма справедливост на тоз свят и туй то!! Само се моля, да не съм заразила нея, че хич не искам да й причинявам това, въпреки че всички казват, че по--добре на млади години да се кара. Ами това е, отчетох се, само дано не съм ви развалила вечерта с моите патила  Tired

# 101
Serenity, не се притеснявай толкова за тази варицела...За теб е по-тревожно, че се кара кофти... Аз също не я бях карала като малка, но Никол се зарази в яслата,покрай нея и аз....Ники въобще нищо не разбра, само с пъпките внимавахме да не ги чеше, но пък аз доста се измъчих. за това те разбирам напълно...Много е гадно!Желая ти леко изкарване на болестта и повече спокойствие!
Simona Stoianova имам огромно желание да се запозная с някоя друга от вас, но ще заминаваме за Габрово(наполовина съм габровка, наполовина варненка, накрая се оказах посредата... Simple Smile ), че ще има карнавал....така че някой друг път!

# 102
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хей, мацки, не сте много активни?

Веси, как мина изпита?

За Спайдер-аз съм навита, даже много, но от утре нашата баба заминава в Плевен да си гледа другото внуче и с таткото трябва да се разберем кой ще си остане вкъщи  Wink. Не ме бройте, пък ако успея, ще ви търся там.

Иначе за всички почитатели на DJ Емо /сигурно вече сте разбрали, но аз да си кажа/ - в петък вечер в Органза ще има ретро парти с него-Lady's night-вход свободен за всики дами. Мен лично много ме е яд  Sad, че не мога да отида, понеже в събота съм на работа, а толкова го чаках този момент!

# 103
Здравейте
Ние се завърнахме от София.Сондажа мина.Дано да има ефект поне. Praynig
Че все още сълзи.Но лекарката каза че до 1 седмица трябва да спре.Но тя ме подготви че може да се наложи втори сондаж защото каналчето му било тясно и криво. Tired
След месец сме на контролен преглед.
Оф засега това утре пак.

# 104
здравейте! имам запитване какво да вземам за главоболие,че от вчера съм много зле,не спира да ме боли главицата.моля ви за съвет Praynig

Ами освен парацетамол не може да пиеш нищо друго. Аз миналата седмица страдах 4 поредни дни от ужасно главоболие и не пиех нищо, защото бях чула, че може да се пие парацетамол , но само в краен случай. Накрая се обадих на лекар и той ми каза, че мога да пия до 3 парацетамола на ден! Взех един и главоболието изчезна след 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт