Набързо да се разпиша и аз.
Парка на Триъгълника е хубаво място за среща, но кафето с люлките над спортната зала е по-добър вариант поне за мен когато съм с двете деца.(на площадката под Стивито пързалките много бързо се наелектризират и "боцкат" както казва Рада, а тя никик не обича да я боцкат)
Сисе какво стана с бавачката? Намерили си човек, аз споменах на една но ти не се обади повече

tefterche нашите малки бебенца са наборчета и аз излизам в парка на триъгълника

Мартеничка, какво да ти кажа за изпитите два са взети, но два трудни устни предстоят (търговско и трудово право) тежки са но хубавото е че вече съм ги практикувала, а търговстто съм го държала по Финанси та имам доста стопмени, защото в момента помти не успявам да чета (само когато бебчо спинка навън) Трудно ми е но съм се хванала на хорото и ще го играя.
Да се похваля ходих на среща на класа ми по повод 10 години от завършването на ПМГ Васил Друмев http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381525&pid=12496790 Като цяло съучениците ми добре са се с справили с демографския проблем на месно ниво двама имат вече по 3 деца, повечето по 1 основно момчетата (бяхме мъжки клас 16/10\) има няколко преуспели програмисти, финансисти, един концентиращ цигулар в Германия, архитекти и инженери. Сладо Щасливеца дори до Спайдъра успяхме да отидем

За съжаление след хубавата ми вечер сама бебчо се разболя за пръв път

Хубав ден на всички, отивам да сготвя нещо докато Рада е на разходка ,а Тори спинка.