Набързо да се разпиша и аз.
Парка на Триъгълника е хубаво място за среща, но кафето с люлките над спортната зала е по-добър вариант поне за мен когато съм с двете деца.(на площадката под Стивито пързалките много бързо се наелектризират и "боцкат" както казва Рада, а тя никик не обича да я боцкат)
Сисе какво стана с бавачката? Намерили си човек, аз споменах на една но ти не се обади повече

tefterche нашите малки бебенца са наборчета и аз излизам в парка на триъгълника
ще ма познаеш по голямата електриково зелена триколка.Мартеничка, какво да ти кажа за изпитите два са взети, но два трудни устни предстоят (търговско и трудово право) тежки са но хубавото е че вече съм ги практикувала, а търговстто съм го държала по Финанси та имам доста стопмени, защото в момента помти не успявам да чета (само когато бебчо спинка навън) Трудно ми е но съм се хванала на хорото и ще го играя.
Да се похваля ходих на среща на класа ми по повод 10 години от завършването на ПМГ Васил Друмев http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381525&pid=12496790 Като цяло съучениците ми добре са се с справили с демографския проблем на месно ниво двама имат вече по 3 деца, повечето по 1 основно момчетата (бяхме мъжки клас 16/10\) има няколко преуспели програмисти, финансисти, един концентиращ цигулар в Германия, архитекти и инженери. Сладо Щасливеца дори до Спайдъра успяхме да отидем

За съжаление след хубавата ми вечер сама бебчо се разболя за пръв път
Татито ни е болно, каката също но те го изкараха на крак.Хубав ден на всички, отивам да сготвя нещо докато Рада е на разходка ,а Тори спинка.
И на мен снимките от Плевен ми навяха спомени.
Ние имахме 10 години от завършване на ЕГ минлата година. Интересно е, че имаме много малко хора от класа с деца.
Хората правят кариери, учат, бачкат, пари правят и не се шегуват.

хем и ние ще пийнем по кафенцИ