''Велико Търново и региона''

• 36 687
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,

Набързо да се разпиша и аз.

Парка на Триъгълника е хубаво място за среща, но кафето с люлките над спортната зала е по-добър вариант поне за мен когато съм с двете деца.(на площадката под Стивито пързалките много бързо се наелектризират и "боцкат" както казва Рада, а тя никик не обича да я боцкат)

Сисе какво стана с бавачката? Намерили си човек, аз споменах на една  но ти не се обади повече  newsm78

tefterche нашите малки бебенца са наборчета и аз излизам в парка на триъгълника  Simple Smile ще ма познаеш по голямата електриково зелена триколка.

Мартеничка, какво да ти кажа за изпитите два са взети, но два трудни устни  предстоят (търговско и трудово право) тежки са но хубавото е че вече съм ги практикувала, а търговстто съм го държала по Финанси та имам доста стопмени, защото в момента помти не успявам да чета (само когато бебчо спинка навън) Трудно ми е но съм се хванала на хорото и ще го играя.

Да се похваля ходих на среща на класа ми  по повод 10 години от завършването на ПМГ Васил Друмев http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381525&pid=12496790 Като цяло съучениците ми добре са се с справили с демографския проблем на месно ниво двама имат вече по 3 деца, повечето по 1 основно момчетата (бяхме мъжки клас 16/10\) има няколко преуспели програмисти, финансисти, един концентиращ цигулар в Германия, архитекти и инженери. Сладо Щасливеца дори до Спайдъра успяхме да отидем Simple Smile

За съжаление след хубавата ми вечер сама бебчо се разболя за пръв път   Cry Татито ни е болно, каката също но те го изкараха на крак.

Хубав ден на всички, отивам да сготвя нещо докато Рада е на разходка ,а Тори спинка.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 11:23 от Egisihora

# 196
Привет  и от мен!

Сисе, да са ти живи и здрави момичетата, Мина е чудесна малка бебка. Heart Eyes И на мен снимките от Плевен ми навяха спомени. Mr. Green А жената дето облича Мина много ми помогна - показа ми как се сменя памперс, помогна ми с кърменето. Heart Eyes Еххх..спомени.

Egisihora, много си хубава на снимките. Wink Ние имахме 10 години от завършване на ЕГ минлата година. Интересно е, че имаме много малко хора от класа с деца. Thinking Хората правят кариери, учат, бачкат, пари правят и не се шегуват. Grinning

На среща на Триъгълника и ние със Симона бихме се довлекли, нищо, че после на баира ейййййййййййй такъв език ще оплезя. Mr. Green

лек ден!  bouquet

# 197
  • Stuck in a moment
Привет!
Ще се оглеждам за познати лица от аватарите и за електрикови колички  Grinning
Иначе по заведения не сядам много-много.

# 198
 Брей, това моето детенце голямо диване! Бесня, щуря и се смя цял преди обед без да мигне (чак се чудя откъде сили) и сега спинка блажено - тъкмо мама да си завърши презентацията  Heart Eyes

Дита, ти да не се окажеш комшийка, дарлинг? На Картала ли живееш?

Егишиора, без да се подмазвам, ама си най-хубавата от класа ти! Може би от децата, може от друго, но имаш много спокойно и ведро излъчване!

Днес се видяхме с Пеперудката във въпросния парк - аз бях на изпит в Медицинския. Бебчо Борис е голяяяям сладур и пухкавелко.

Хайде, да минава и утрешния ден, а с него и последния ми изпит, че вече ми омръзна!

# 199
Веси-много хубаво,че си правите такива срещи,ние никога не сме.Но те повечето ми съученици не са в БГ.
Към парка може да се затъркалям в неделя,че Косе беше  с ангина,мина му вече почти,но ще го държа у дома до понеделник.Обаче пясъчника и пързалките така го кефят и нещо не мога да го удържам.Освен това не иска да се люлее,а иска да люлее другите деца и ако са момиченца по възможност да ги целува.Така,че майки пазете си девойките Joy
Сисе-много са хубави снимките,Божа много хубаво сте я щракнали как се радва,дано не ревнува много и да ти помага Mr. Green

# 200
  • някъде там
Сиска новото предложение още по-добро  Peace хем и ние ще пийнем по кафенцИ  Mr. Green или друго
давайте предложения за среща  Peace

# 201
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Сиска, добре завърнали се у дома!

Добре дошла на новата мама!

Поли, как мина ретрото в Deep?

Този петък в Органза отново ще има парти с DJ Emo.

Egisihora, /все се каня да те питам дали значи нещо ника ти/, разгледах снимките от срещата ви. Установих, че познавам двама от съучениците ти – Димитър и Петър /с него бяхме големи приятели като ученици, после си позагубихме дирите/.  И двамата обаче  май не се занимават с нищо свързано пряко с математиката /нали бяхте такава паралелка  Thinking/. Вечерта и аз бях в Спайдер, дори видях именно Петър там, но ти си ми убягнала.

Ние миналата година отбелязахме 10 години от завършването си – също в Щастливеца  Wink. От 17 човека клас, се събрахме не повече от 10.

Момичета, искам да попитам дали имате впечатления от професионализма на  някой от следните доктори:
Д-р Павлина Моллова, Д- р Теодора Чолакова, Д-р Илияна Манолова - дерматолози. На 28-ми май ще се провеждат профилактични прегледи във връзка с кампанията Евромеланома 2009 и се чудя кой да си избера /ако изобщо има останали свободни часове/. Та ще съм благодарна за мненията ви.

# 202
  • Велико Търново
pepi111, веднага бързам да напиша мнението си за д-р Манолова. Като студенти тогавашният ми приятел реши, че има проблем, който няма да описвам и отиде при въпросната лекарка. След прегледа тя му обесни че е болен и му трябва лечение с 2 инжекции за по около стотина лева всяка. Партньора също трябва да бъде подложен на такова лечение. Усъмнен от високата сума той поиска второ мнение от друг доктор, чийто отговор беше: Момче, болен си точно толкова, колкото да е болест, това, че са ти кафеви очите. Shocked Бехме много възмутени от това, че се опитваше да ни лекува за болест, която нямахме и  искахме да се оплачем, но нямаше на кого, а и нямахме никакви доказателства. Винаги използвам случая да разкажя липсата на морал в тая жена #2gunfire #2gunfire Да не говорим, че мен без да ме е виждала ме изпрати на гинеколог, който само с външен преглед каза, че съм имала рак, ама тва е друга тема Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 22:54 от 3des

# 203
Много моля, използвайте бутона "Проверка правопис" преди да публикувате Peace

# 204
Много моля, използвайте бутона "Проверка правопис" преди да публикувате Peace

Аз не виждам смисъл от използването на този бутон.А и не виждам къде се налага. newsm78

# 205
Добро утро, мадами   bouquet

Хайде на кафенцето  Grinning :

Пепи, аз от д-р Моллова не съм особено доволна. Водих малкия при нея за хепреса на лицето.Изписа му същите неща,за които няколко пъти и казах, че не само не са ни помогнали ами са и навредили  Rolling Eyes

# 206
Вижте на каква статия попаднах. Ужасена съм  Sad
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=141846

# 207
  • Велико Търново
Пепи,на петерица честит ти рожедн ден!Много здраве,късмет,любов и всичко най-най хубаво от сърце Hug

За статията и по точно инцидента думи нямам.

# 208
Благодаря ти Сисе  Hug. И аз на патерица да честитя на цялото Ви семейство новото попълнение   bouquet. Гледах ти снимките  - много са сладки госпожиците /гледам с око на мъжка майка  Wink/.

# 209
  • Stuck in a moment
Привет!!!
Как сте днес?
Чудя се няма ли да спира вече този вятър, всеки път се двоумя какво да обличам на малкото цветенце....
Ужасна статия.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт