Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 827
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
Абе хора,я се стегнете!Като ги няма цигарите мислите за кльопачка...аз пък тъкмо обратното-сега даже ми се яде много по-малко,отколкото преди ,като пушех....всичко е психическа нагласа...
  Peace Peace Peace
Викунче аз накарах една приятелка с която бях ме в събота и неделя на морето да ми каже истината в очите и като мазохист я помолих всяка сутрин да ми пише на скайпа че съм дебела  Laughing Laughing Laughing за да ми дойде стимула и да спра да ям. А за сладкото да не ти говоря една приятелка вчера ми донесе един бонбонки шоколадови ух малееееееееее снощи като им седнах #Crazy #Crazy #Crazy
Но да не осквернявам темата и да ви занимавам с килата си достатъчно.
Предлагам на Викунчето от днеска да смятаме кой е на минус с килограмите  Grinning Grinning Grinning
Додуники пролича си какъв инат си и цигари не пушиш и кила сваляш  Hug Hug

# 106
Доди, съгласна съм, че всичко е психическа нагласа. Но какво да направя като не ми стига волята и все ме избива на сладко  Embarassed
mimi_msm, втори ден съм на диетка и ако има ефект ще се включа към броенето на минусчетата.
Че като станем накрая едни непушещи фиданки....  Laughing Laughing Laughing

# 107
 smile3511
Пуши ми се.Много.

# 108
Не , не ти се пуши въобразяваш си . Аз също имах такива моменти в началото , но само като се сетех  на какво  ще ми мирише устата и колко време и усилия съм вложила за да не пушя , бъъързичко се отказвах  Peace

# 109
Мама Мира,аз само ще си позволя да разкажа един виц:
Една жена много отслабнала и я питат приятелките и болна ли е ,какво...Тя отговаря,че е на диета от един месец.Тогава те учудени,че тя никога не е била на диета,понеже неможела да се въздържа от непрекъснато хапване и пийване я питат:-Каква е тая нова диета,да не е някоя-ядеш си всичко и слабееш?
Тя им отговаря:-Не момичета,моята диета е много простичка.Научих се да казвам"не!",когато ми предлагат храна и да извръщам глава настрани,когато някой ми я поднася пред устата!Усвоите ли тази техника,всичко ще е ок! Mr. Green
А аз ще ви кажа,че най-лесно се свалят,ако си съставяте седмично меню,по дни и часове за хранене и стриктно го спазвате,както часовете,така и храната...другият стимул е да си купите някоя дреха,която ужасно много ви харесва,но с два номера по-малка от тази,която ви стане в магазина  Mr. Green

# 110
Додуники това с дрехата съм го пробвала. Купих си едн бял панталон  миналата година беше ми доста тесен. Все се надявам да ми стане широк още не е напротив става ми все по тесен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но ще кажа НЕ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ. Това със седмичното меню е страхотна идея ще пробвам още утре.  Hug Hug Както винаги много много оригинална.
Не , не ти се пуши въобразяваш си . Аз също имах такива моменти в началото , но само като се сетех  на какво  ще ми мирише устата и колко време и усилия съм вложила за да не пушя , бъъързичко се отказвах  Peace
С две ръце подкрепям казаното.

# 111
Я и аз да се отчета...не съм имала мераци скоро да запаля  Grinning но пък и аз нещо съм се "замазнила"  Whistling Много ми се хапва сладко и на мен също като на мимс и викунчето, но си мисля че е нещо временно  Rolling Eyes та аз в началото като ги отказах не качих килограми  ooooh!
Иначе си има и добри страни,и то много  Grinning Мими, мен пък много често ме болеше главата докато пушех,а сега почти не ми се случва  bowuu

# 112
Grinning Мими, мен пък много често ме болеше главата докато пушех,а сега почти не ми се случва  bowuu
Оооо това е нищо , на мен ми се виеше свят , причерняваше ми , като препушех си трепереха ръцете ...абеее наркоманска работа .Сега съм цвете и се чувствам много добре .Животът наистина е по добър без цигарите !!!

# 113
  • София
Здравейте момичета,аз все още не съм пушила.  Mr. Green
С яденето е доста трудно,затова аз си чопля семки,смуча бонбони,дъвча дъвка или си намирам занимание!
Идва лято,море,плаж и трябва да се ограничим има за какво!
Успех на всички!  Hug

# 114
Видях тази темичка и реших да се разпиша  Peace

Спрях цигарите преди месец, може и повече да е, не броя дните вече. Първите две седмици ми беше трудно, и някой път като ме ядосат на работа също ми се иска да запаля, но въпреки всичко съм си 100процента непушач и мисля да е така за дълго  Peace

# 115
Бейлис така е цигарите не прощават. Не напразно на всяка кутия има написани разни неща /вече ги забравих/.
Танина чудесно е че се въздържаш и продължавай все така.
Сега да ви споделя нещо. От вчера реших строго въздържание на храната. По едно време така огладнях, че забравих да мисля за цигарите дали ми се пуши или не ама ако имаше едино печено прасе пред мене щях да му се нахвърля  Laughing Laughing Laughing Днеска гладът пак е по силен от мисленето за цигарата. Предпочитам да си мисля колко съм гладна отколкото колко ми се пуши. Ех ако знаех по рано, че мисълта за гладът така ще завърти нещата че няма да се сещам за цигара нямаше да плюскам толкова  Laughing Laughing

# 116
 smile3533
Из пътеписите на един вече непушач... Mr. Green
Ден осми-за сега още не ми се пуши,но най-много освирепявам следобяд,тъй че не мога да кажа,че денят се познава от сутринта. Twisted Evil
Стискам ви палци,момичета мили,извървели сте много повече път от мен,тъй че не се излагайте,все пак ви ползвам за табели,насочващи ме към правилното място. Rolling Eyes

# 117
здравеите и от мен нямам време да се похваля на 12 маи стана ве4е 2 месеца без цигари успех на вси4ки  Hug

# 118
Ето ме имен не мога дави изчета много сте писали.Добре се справяте всички и много ви се радвам,аз също не съм пушила и много се кефя.Само аз ли нямам проблем с яденето на мен ми се яде както преди даже по малко така ми се струва.Моя проблем е обратен аз немога да кача килограми.Ноняма значение най-важното е да не пушим. newsm44

# 119
Поздравления на всички които не са пушили!!! Hug
Билянчето нещо ми се губи...сигурно не е издържала на напрежението през първите дни...или греша???Билянче,драсни някой ред,мила,ако се справяш да те поздравим,ако не си-да те окуражим! Peace
Викунче,дай малко глас,гледам на линия си! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт