Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 777
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички,аз не пуша от 11.05,чувствам се отлично и твърдо вече няма да пуша.Някой спомена,та като се погледна в огледалото,виждам някаква промяна в очите си,цялостна е сякаш погледа ми е по-различен,бистър...не мога точно да го опиша,но така се харесвам много BlushЗащо не съм ги отказала по-рано Banghead
   Peace Peace Peace
Понякога и аз се питам, защо съм се тровила толкова много години но отговор немога да намеря. По добре обаче късно отколкото никога.

# 181
Здравейте и от мен. Аз не пуша само от последната ми цигара вчера. Tired Много се надявам да успея да спра да пуша. Отивам да чета старата тема за стимул.
Поздрави на всички които са се преборили.  bouquet

# 182
bubsan, трябва да успееш! Ние ще те подкрепяме в моментите на слабост. И не забравяй, че всичко е в твоята психологическа нагласа и че никой не е умрял от това, че не е запалил.
В първите дни когато се борех със себе си дали да запаля или не, страшно много ми помагаха момичетата с тяхната положителна нагласа за което им  благодаря   bouquet

# 183
Здравейте и от мен. Аз не пуша само от последната ми цигара вчера. Tired Много се надявам да успея да спра да пуша. Отивам да чета старата тема за стимул.
Сигурна съм,че можеш и ще успееш да спреш да пушиш,трябва само да го поискаш истински,да го осмислиш и да решиш.Трябва да ти кажа,че аз очаквах да е много по-трудно,а то най-трудно си е първите дни,след това се свиква и се чудиш защо толкова време си пушил.На мен форума и момичетата тук много ми помогнаха,прочетох всичко и взех решението,иначе доста време се колебаех.Съветвам те да изчетеш всичко написано до сега и да пишеш и четеш всеки ден,така е по-лесно.Успех и никакво предаване Peace

# 184
Здравейте!
Бяхме на екскурзия и дълго време не съм писала.
Нямам дадени жертви, макар че една вечер малко остана.
Гледам, че не прегръщате особено идеята за нашето списъче не успеха.
Нищо де, аз го предложих с идеята да стимулираме повече хора да оставят гадините.

# 185
Гледам, че не прегръщате особено идеята за нашето списъче не успеха.
Нищо де, аз го предложих с идеята да стимулираме повече хора да оставят гадините.[/b]
Е как това е много добър начин да насърчаваме новаците .....но това ще бъде в новата тема. БРАВО на всички който устискват без цигари   bigdance2

Аз отказах цигарите благодарение на старата тема и всички момичета там

# 186
  • София
Благодаря за цветята Мими,аз поне не съм пушила чакам да направя месец и да се похваля!  Mr. Green
Нямам нет и направо се побърквам...само от време на време де!  Laughing
Поздрави на всички!  Hug

# 187
Карамел и аз гласувах с ДА за списъчето.
Аз пък отказах цигарите благодарение на Викунчето и Додуники те бяха най-големият ми стимул  Hug Hug

# 188
Аз днес много се изложих, яд ме е, но не се отказвам! Сега пак започвам отначало.  Hug

# 189
Здравейте момичета! Hug Занимавах се с една друга тема...оставете...да наливаме двама -трима,мозък на 102-ма...Добре,че вие тук сте разбрани!  Hug...и не си мислите с г*** си /с извинение/...Както и да е!Виждам,че добре се движат нещата при вас!Идеята е много хубава за списъка,само,че трябва да помоля модератор,да ми вкара опцията за редактиране.Само ми кажете кой е модератора на този форум здравословния,че не го откривам. newsm78....Аз пък ги отказах цигарите,за да не се излагам пред вас!  Mr. Green...Пускам темата все пак-трябва да давам пример,нали?Иначе е срамно!  Blush...Така ,че може да се каже,че ги отказах благодарение на вас!  Hug

# 190
Добро утро момичета, аз снощи се изложих и изпуших една цигара. Confused Днес мисля да стисна зъби и да не паля вобще. Crossing Arms Ей ме на, тази сутрин без кафе ами със сокче. Hug

Един въпрос: имам ел.цигара, дали да не отида да си купя безникотинови филтри и да пуша когато много ми се допуши? Дали ще ми помогне или ще ме връща към цигарите? newsm78 Как мислите? Иначе днес за сега се държа. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 20:18 от bubsan

# 191
Привет момичета. Хайде днеска на отчет кой какво е свършил. Аз все още не съм пушила.  Peace
Добро утро момичета, аз снощи се изложих и изпуших една цигара. Confused Днес мисля да стисна зъби и да не паля вобще. Crossing Arms Ей ме на, тази сутрин без кафе ами със сокче. Hug

Един въпрос: имам ел.цигара, дали да не отида да си купя безникотинови филтри и да пуша когато много ми се допуши? Дали ще ми помогне или ще ме връща към цигарите? newsm78 Как мислите? Иначе днес за сега се държа. Crossing Arms
Според мен ел цигарата само ще те дразни но ако ти е много трудно предпочитам ел. пред обикновена цигарка. Ти си решаваш обаче това е моето мнение и не го налагам. Аз лично не бих пушила нито електронна нито лула нито наргиле нито нищо един път за винаги изкам да изчистя пушаческото си минало  Laughing Laughing

# 192
И аз съм на линия,от време на време ми се пуши,ама удържам и няма да се откажа така лесно,след толкова дни непушене.Те не че са чак толкова много дни,от 11.05,но съм изключително горда със себе си BlushМомичета,как сте с килограмите,особено тези които не пушат от 2-3 месеца?Аз от страх да не напълнея,чак не смея нищо да хапна,около мен всички само това повтарят,как съм щяла да се "зашия" от всякъде като спра да пуша...аз пък противно на това ще взема да отслабна,за да докажа,че цигарите не са хапче за отслабване Naughty

# 193
Аз лично качих два килограма от 63 станах на 65 от една седмица се стискам и не ям или си хапвам салатка с месо а и също така не вечерям. Днеска се качих на кантара 63кг така че не е вярно това че като спреш цигарите трябва да станеш плондер. И аз ще отслабна за да докажа че може да се слабее и без цигари за да не слушам глупости от тия и ония дето прочели недочели.

# 194
Това са глупости с напълняването. Ако не увеличиш яденето няма как да напълнееш. Аз веднъж ги отказах за 3 месеца и отслабнах, защото и спортувах тогава, така че това са си щуротии. От ядене се пълнее, а не от непушене! Аз днес пуших и то цели 3 цигари, много тъпичко, но ми е адски нервно, защото ще пътувам и ми се припуши неимоверно много. Голяма съм шматка. Сега си продължавам упорито напред и в България не мисля да пуша. На пук на всички пушачи там! Така, че ще се правя, че тези цигари днес съм ги сънувала...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт