Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 781
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
ей момичета супер сте! Благодаря за идеите. Утре ще пробвам със зехтина, макар и да си взех хапове, но знам, че не е хубаво да се пият, надявам се да не ми се налага още дълго да го мисля това. Иначе пия по 3-4 литра вода на ден ама не помага. Явно е съвсем нормално и вече няма да я правя тая грешка да пуша заради това като днес. Успех момичета!

# 166
Здравейте момичета Hug И аз скачм в групата, но първо ще изчета мненията назад пък после ще пиша. Иначе обмислям втория си опит за отказване, ще видим какво ще стане Laughing

# 167
Добро утро на всички!Мислех си че никога няма да мога да пия кафе без цигара,а ето ме как си сръбвам сутрин преди работа и си ми е много добре даже.С всеки изминал ден се чувствам все по-добре,може и да си внушавам,но ми се струва,че и кожата на лицето ми е променена и особено сутрин си личи много,изглиждам някак по-свежа и отпочинала.Не мога да кажа,че през деня не ми се допушва,даже много ми се пуши понякога,но няма да го направя,защото знам че съм по-силна от гадните цигари,успешен ден на всички Peace

# 168
Добро утро на всички!Мислех си че никога няма да мога да пия кафе без цигара,а ето ме как си сръбвам сутрин преди работа и си ми е много добре даже.С всеки изминал ден се чувствам все по-добре,може и да си внушавам,но ми се струва,че и кожата на лицето ми е променена и особено сутрин си личи много,изглиждам някак по-свежа и отпочинала.Не мога да кажа,че през деня не ми се допушва,даже много ми се пуши понякога,но няма да го направя,защото знам че съм по-силна от гадните цигари,успешен ден на всички Peace
Все едно слушам себе си преди месец и половина ...стискай зъби още седмица и вече ще си НЕПУШАЧ . Peace

# 169
Викунче ако знам че ще ми дойдеш на гости веднага ще я пална цигарката Laughing Laughing Laughing
Здравейте момичета Hug И аз скачм в групата, но първо ще изчета мненията назад пък после ще пиша. Иначе обмислям втория си опит за отказване, ще видим какво ще стане Laughing
Задължително ще успееш в нашата компания.  Peace Peace
mamamishi не си внушаваш и моята кожа претърпя промени.

# 170
Моя приятел ми каза, че сенките под очите са ми изчезнали и очите са ми по-бистри.  Mr. Green Така, че наистина има видимо подобрение!  Mr. Green Аз още се мъча с моя леко "задръстен" проблем. И започнах да си позволявам повече глезотии за хапване, за да не мисля за цигари. Не е лесна работа, сега трябва да се внимава и с храната... Защо изобщо съм започвала някога това пушене!  Sick

# 171
Явно при всички се забелязва положителния резултат върху кожата при спиране на цигарите. И аз се гледам, че вече не съм с оня отвратителен жълтеникав тен, а една колежка даже ми направи комплимент, че съм се била подмладила напоследък  Laughing
А за проблема с тоалетната - всяка сутрин закусвам с кисело мляко и ябълка и пия поне по 2 литра вода на ден и има резултат.

# 172
Еха днес най-после успях с тоалетната. Тези Дулколакс се оказаха много добри за случая: без болезнен корем и съвсем нормално си ходих. И аз пия по 4 литра вода на ден, но явно организма ми има нужда да се пригоди към новия начин на живот. И плодове ям и така нататък, но уви. Утре мисля на гладно да пийна зехтин и да чакам резултата.  Laughing Иначе все още ми се пуши, трудно надвивам желанието да запаля...  Praynig

# 173
Хайде успех на всички в отказването!

# 174
  • София
Рени и аз като теб имах същия проблем в началото, но това е временно ще премине.Организмът бързо свиква да се справя и без цигарите с тоалетната.  Laughing
Хапвай повече плодове,особено грейпфрут...той действа разхлабително!

# 175
Ето ме имен време е да се отчита не съм пушила и се чуствам много добре,а за ходенето на едно място на мен ми помага сутришното кафе на гладно.Много ви се радвам и пожелавам успех на всички стискайте зъби като мен,аз не броя дните така ми е по гадно предпочитам да не ги знам а да си мисля че не пуша от многооо отдавна повече ми помага.

# 176
Мими само да посмееш пак да пушиш разбойнице! Така ти се радвам. Аз още не съм ги отказала, и ти си ми пример. Спирам с психоатаките, наистина ти се радвам. Сигурна съм, че си много сладка позакръглена със свежа кожа и лъскава коса. Така си те представям. Разбира се, че ще отслабнеш, щом спря цигарите вече нищо няма да ти се опре.
Аз пуша. По 5-6 цигари, но пуша. Установих, че изобщо не ми доставят удоволствие като преди и въпреки това на моменти не издържам и паля. Това е за сега, разбрах възможностите си и не правя планове за напред. Макар, че пуша пак напълнявам от бездействие и стоене в дупката, за капак съм отворила едни пори............не съм за пред хора направо. Изглеждам 5-6г по- стара от колкото съм. Сега съм на 37

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 01:39 от nin4

# 177
Zdraveite momi4eta ! Mnogo se zaradvah na temi4kata i kato bivsha pusha4ka iskam da spodelia moiat opit Simple Smile Otkazah cigarite predi 8 godini ,no predi tova sam gi otkazvala za 3 meseca po niakolko pati Simple Smile Iskam da kaja na vsi4ki koito se nadiavat 4e hap4eta i dr.metodi mogat da im pomognat ... nishto podobno.Sami vie triabva da reshite, 4e te samo vi vrediat i ne sa vi neobhodimi i trovite sebe si i blizkite si Simple Smile pomislete varhu tova i sami 6te se ubedite 4e ne triabva da pushite Simple Smile Az gi otkazah izvednaj i parvite meseci izbiagvah kontakti s pusha4i za da ne se draznia Simple Smile Ne napalniah ,naprotiv otslabnah niakolko kilograma ... za moe u4udvane Simple Smile Uspeh na tezi koito sa reshili da gi otkazvat Simple Smile Shte se radvam neposha4ite da se uvelichim znachitelno Simple Smile

# 178
nin4  Hug Hugнай-после се включи вече бях в едната ръка с цигара а в другата запалката  Laughing Laughing Laughing но се наложи да ги хвърля. Какво да ти кажа 5-6 цигари на ден са си постижение. Аз немога така или пуша или не пуша така съм създадена лакома и това си е. Като пазя диета или ям почти нищо или като съм във вихъра си ела да ме видиш мога да помета и прасенце но натура какво да се прави. Мисля си че 5-6 цигари на ден не са от голямо значение така че все едно не пушиш на фона на кутия две на ден. Като свикнеш с тия 5-6 след време няма и тях да ти се палят ще стане от само себе си. При мен поне така беше и аз ги намалях постепенно докато не дойде денят на въздържанието. А за това как си ме описала има нещо вярно добре си ме представяш но за по лесно прочети зодия Стрелец пълно копие на това което пише съм си аз  Laughing Laughing Laughing За порите хич да не ти пука стягаш се връчваш децата на мъжо и бегом към козметика /аз не съм им привърженичка/ щото моята кожа е ужасно чуствителна и като отидох веднъж се върнах почти обезобразена затова използвам различни маски в къщи. Най-хубавата е с чист мед на лицето намазваш го и после почваш да отлепяш и залепяш с ръце няма да имаш и помен от порите си.
Момичета извинявайте това беше извън темата.
Додуника нещо ни е зарязала
Маниа нищо не каза дали е палила или не е  newsm78 newsm78

На всички които не са пушишли  newsm51 newsm51

# 179
Здравейте на всички,аз не пуша от 11.05,чувствам се отлично и твърдо вече няма да пуша.Някой спомена,та като се погледна в огледалото,виждам някаква промяна в очите си,цялостна е сякаш погледа ми е по-различен,бистър...не мога точно да го опиша,но така се харесвам много BlushЗащо не съм ги отказала по-рано Banghead

Общи условия

Активация на акаунт