Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 809
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
Браво Lia и аз не съм пушила днес ми е втори ден newsm44

# 241
Браво момичета. Следя ви но не пиша детето е с Варицела и аз  на работа и не остава време. Само да оздравее и съм на линия.

# 242
Ооо душичката да се оправя бързо. Аз кото чуя, че има варицела и вси я бутам каката, но досега не е хванала нищичко. Искам да изкара шарките докато е мъничка.

По темата: 2-ро кафе с колеги без цигара.  newsm10
Малко ме боли главата, но ще ми мине сигурна съм.

# 243
Боли те,не защото си ги отказала,а защото не даваш на тялото си наркотика,с който е свикнал.Изпий един зелен чай и трай днес с главоболието...утре и помен няма да има от него!  Hug
Въпроса е да не се подаваш...Само напред и няма страшно!Щом си се записала в темата,значи наполовина си преодоляла страха си,другата половина ,зависи от теб! Hug

# 244
Ето какво направихме с мъжът ми. Започнахме да купуваме органик (био?) цигари. Оказа се, че има. Демек, цигари без грам химикали.
Така, че момичета и момчета, намерете си чист тютюн от някое село(да е сигурно, че не е пръскан с нищо), за хартии и филтри не знам
Тук няма "био" цигари  Rolling Eyes Люлякови нощи, а пробвала ли си с електронна цигара? Или някоя от вас момичета проблавала ли е ел.циг.? Аз пуша по 1 кутия за 1-2 седмици и то от най-леките. Мога да издържа доста време без цигари, но понякога ми се припалва - сутрин с кафенце, вечер с готина компания, на клуб или в механа с приятели и червено вино ... Та си мисля да си взема ел.циг. Някой пробвал ли е това? Проучих тези на бг-пазара - има добри за по 130 лв. Не съм си взела все още, защото си мисля, че е по-добре да спра цигарите отколкото да се приучвам да пуша от някаква пластмаса.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 12:30 от funny-girl

# 245
Аз пробвах ел.цигара и на мен не ми помага, напротив пуши ми се още повече. Днес изпуших една цигара, от утре почвам отначало. Tired
Много ми е трудно...

# 246
Електронната цигара е създадена да "владее положението",но тя в никакъв случай не помага с отказването.Един колега на майка ми имал две и ги държал в двете си ръце,понеже трябвало да мине определено време докато си дръпнеш повторно,а на него не му се чакало.И като ги изпуши и двете,вади обикновена и пали... Mr. Green...Това си е щуротия според мен!Ако се опиташ да бъдеш щастлива с компанията си на механа,на винце и без цигара,ще се справиш и без електронните.Само това ли те радва ,когато си в компания?Цигарата?Не мисля.Това е едно от многото извинения на пушача,който го е страх да ги откаже,защото нещо ще му липсва...Нищо няма да му липсва,най-много да прибави още години към живота си!А това се казва-  полза! Peace

# 247
Ако се опиташ да бъдеш щастлива с компанията си на механа,на винце и без цигара,ще се справиш и без електронните.Само това ли те радва ,когато си в компания?Цигарата?Не мисля.Това е едно от многото извинения на пушача,който го е страх да ги откаже,защото нещо ще му липсва...
.... ужасно права си ......  Thinking

# 248
Ех как искам да се присъединя към Вас!Дали да пробвам от утре  newsm78

Браво на всички Ви много сте упорити!Всички около мен ги оставиха тия отрови само аз още се туткам!

# 249
Охх, ей сега следобяд така ми се пуши с кафенцето.  Embarassed Embarassed

Държа още.

# 250
Джузефина,не се колебай!Не си задавай въпроса дали?А направо си кажи-ще!По-лесно е така-уверявам те!
Не се подавай на изкушението да палиш с кафенцето,Лиа!Не ти се пуши в дейвствителност,само мозъкът ти го иска,тялото-не!В този случай мозъкът е лош съветник и това е единственият случай може би в който не трябва в никакъв случай да му се доверяваш,защото при отказването на цигарите,по-голям "мошенник" от него няма!  Peace
Абе някой не ви ли се губи?...Билянчето я няма!Тя е пропушила,да знаете!Билянка,драсни някой ред ,мила.И да си запалила,не се срамувай,просто сподели,ще ти помогнем пак!А ако не си поне пиши от коя дата ги отказа,че да те запиша в списъка!  Peace

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 17:23 от dodyniki

# 251
Додуники ако питаш мен доста хора се губят Nin4 и тя не е писала скоро, аз така или иначе съм решила да я стимулирам многооооооооо дотам, че да откаже цигарите. Нинч драсни ми два три реда. Викунчето и тя не е писала абе има доста хора дето не се обаждат отдавна.
Lia стискай зъби нищо не е вечно ще ти се пуши а после ще спре. Знам че можеш, че всички вие можете момичета да се отървем един път завинаги от гадните и смърдящи цигари така че давайте  Hug Hug
Джозефина давай смело. Ние сме с тебе. Влизай пиши какво те тормози. Тука момичетата са много ама много мили така че ще имаш подкрепа от всички.
Браво Lia и аз не съм пушила днес ми е втори ден newsm44

Дано се похвалиш и с цял месец.

# 252
Аз пробвах ел.цигара и на мен не ми помага, напротив пуши ми се още повече. Днес изпуших една цигара, от утре почвам отначало. Tired
Много ми е трудно...
Аз май те предопредих за ел. цигарата. Сестра ми каза, че нейните колеги са си взели такива пушили са ги около един месец и после пак са почнали другите. Всяко начало е трудно. Не мисли изобщо за цигарите, занимавай се с нещо ако щеш и гоблен почни да шиеш, плетка, нещо което ще те занимава и няма да те кара да ги мислиш. Ти можеш ние всички можем.

# 253

[/quote]
Аз май те предопредих за ел. цигарата. Сестра ми каза, че нейните колеги са си взели такива пушили са ги около един месец и после пак са почнали другите. Всяко начало е трудно. Не мисли изобщо за цигарите, занимавай се с нещо ако щеш и гоблен почни да шиеш, плетка, нещо което ще те занимава и няма да те кара да ги мислиш. Ти можеш ние всички можем.
[/quote]

Ох колко си права.Днес се зареждам с положителна енергия и започвам деня с прясно изцедено  сокче и сили да спра цигарите завинаги. Аз мога... Hug

# 254
Здравейте момичета,
пожелавам ви хубав ден, без смрад от гнусните цигари.

Аз още ни съм запалвала. Благодарение и на вас всички.

Общи условия

Активация на акаунт