Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 775
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,....да споделя и аз.

Два пъти съм отказвала цигарите за повече от година /през бременността и периода на кърмене/, но винаги когато се върна на работа пушенето започва отново.
Срам ме е много от мен самата и постоянно се тормозя. Всеки ден по няколко пъти се замислям за рака и другите болести. Стомахът ми си свива, но продължавам да паля.
Всеки ден се укорявам за това, колко съм слаба и безхарактерна.
Сега от 1 юни отново ще опитам да спра да пуша. Нали е ден на детето. Заради мен самата и заради децата.
Дано не се проваля отново. Praynig
Ще пиша често тук, обещавам.

# 226
Дано да пишеш само хубави неща...например,че вече си НЕПУШАЧ!Стискаме палци всички да успееш и да знаеш,че всичко е в твоите ръце!От теб зависи дали ще ги откажеш или не!Ние само можем да те напътстваме,да те утешаваме в труден момент и да те подкрепяме,в най-хубавото нещо,което си решила да направиш за себе си!
Добре дошла,от всички нас!   bouquet

# 227
Благодаря, dodyniki!

За мен това е най-важното. Аз знам защо искам да откажа цигарите, но досега ми липсваше приятелската подкрепа. Някой, който да ми каже " Хей не се предавай, можеш да се справиш", а не " Еййй пак не издържа, толкова си слаба"

Hug Дано наистина се похваля с добри резултати скоро.

# 228
Не мога да издържа чак до 1-ви, искам веднага да ги спра. Имам една цигара и смятам повече да не си купувам.
Дано да успея. Стискайте ми палци. Утре на работа ще е най-трудно.

# 229
Lia,ще успееш,не си купувай повече цигари и си мисли колко ще се гордееш със себе си и колко по-обре ще изглеждаш и ще се чувстваш след месец.Снощи бяхме на заведение и дори не ми направи впечатление,че всички около мен пушат,аз не пуша само от 16 дни и вече почти не се сещам за цигара,а пушех много...абе не е чак толкова трудно,в крайна сметка не може човек цял живот да робува на някакви си смрадливи хартийки,а и парите са допълнителен стимул естествено.Аз днес си купих нови сандалки,бях си ги обещала ако спра да пуша...удържах на обещанието Blush

# 230
 Hug
ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ!

# 231
Hug
ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ УСПЕЯ!
Естествено...и ще напишеш някой друг ред тук,да ни се похвалиш,а ние всички ще ти се радваме smile3521

# 232
  • София
Успех Лия!
Ние сме с теб и ще ти помагаме!  Hug

# 233
Абе хора сега като не пуша вече трети ден защо ми е толкова гадно в устата,при вас така ли беше,постоянно си мия зъбите ужас.И още нещо много ми се допушва понякога ужасс,дано да устискамммммммм Sad

# 234
  • София
Абе хора сега като не пуша вече трети ден защо ми е толкова гадно в устата,при вас така ли беше,постоянно си мия зъбите ужас.И още нещо много ми се допушва понякога ужасс,дано да устискамммммммм Sad
При мен не беше така  Rolling Eyes ,отиди на зъболекар да не бъда имаш някой кариес!  newsm78

# 235
Аз пък още от първият ден,в който не пушех си усещах устата някакси по-чисти и немиришещи,особено сутрин като стана.Преди всяка сутрин кашлях,а сега изобщо не кашлям...не съм си мислила,че толкова бързо ще даде отражение отказването на цигарите,но при мен е така и освен това,кокто вече писах,очите ми са много променени,даже колежка ме пита какъв околоочен крем съм си купила Laughing

# 236
немога да опиша колко гадно се чувствам- днес испуших една цигара Cry имам чувството, че никога няма да мога да се справя с този порок...но все пак не съм си купила цигари и днес...

# 237
немога да опиша колко гадно се чувствам- днес испуших една цигара Cry имам чувството, че никога няма да мога да се справя с този порок...но все пак не съм си купила цигари и днес...
Не е дошъл краят на света като си изпушила една цигара,ще се справиш,само повярвай истински че можеш и без цигари и прояви малко воля или инат,което имаш в повече.Като изпушиш една цигара,не мисли всичко за изгубено и да ги почваш отново една след друга,просто си кажи че утре няма да пушиш и го приеми като решение,което вече си взела и е твърдо и връщане назад няма,всички тук сме с теб и те подкрепяме Peace

# 238
Моля за внимание!
Нека всяка от вас,която е отказала цигарите вече,да ми прати на лични датата на отказване!Ще бъдат поместени във първият пост!Благодаря за вниманието!

# 239
Момичета, от вчера от 17 часа не съм помирисвала цигара. Още държа. Най-хубавото е че не се поддадох на сутришното кафе с колегите.  Те пушеха, а аз си внушавах колко съм щастлива че не пуша.

Общи условия

Активация на акаунт