Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 812
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Уф , почнах от начало да броя и днес ми е втори ден без цигари.Ако много ми се допуши не си забранявам, а си засичам 15 мин и тогава 
решавам дали да паля и се оказва, че след тези минути не ми се пуши вече.  Peace

Бравоооо!Ето от нея се учете да ги отказвате!Тя е намерила тайният ключ!Точно това е цялата работа! Peace

# 271
Доли  Hug Hug Hug добре си дошла отново. Ще ги откажеш няма да им се дадеш. Не се самообвинявай и наказвай така ще ти става още по гадно а смисъл няма.
Гадна пушачка за мен най-големият стимул беше да ги откажа преди време това че бях бременна. Ако това не ти е стимул извинявай но невиждам друг. Винаги съм се възмущавала на бременни жени които пушат но всеки си има личен избор. Стискам ти палци знам, че ще можеш психическата ти нагласа е такава че неможеш без тях. Вземи си книгата на Алън Кар

# 272
Не знам докога ще издържа без цигари лошото при мен е ,че лесно ги отказвам и много лесно ги почвам.Но мисля този път да е за последно не се отчайвайте моя свекър пушеше по 2 пакета хасково никога не съм вярвала че ще ги откаже.Наистина го направи и то от раз така вземам пример от него .Мъжа ми се справя добре не е пушил от 2-3 дена много ме учуди че се мъчи да ги спре понеже винаги е казвал че му се пуши и няма да се мъчи да ги отказва.Интересното е че не съм го карала нито съм го молила да ги спира зада ми е по лесно.Стискайте зъби и пишете всички се справяте добре всеки знае себе си и усеща как му е най-лесно да ги спре.УСПЕХ smile3501.Гадна пушачка направи го ти можеш вярвам в теб и с двете си бременности ги отказах постоянно си внушавах че ако нещо не е наред на детето никога няма да си го проста и че лично аз ще съм виновна .Ако ще ти помогне моя начин пробвай при всяка запалена цигара се чусвствах гузна.

# 273
Привет, момичета,
Много ме е срам и за това съм анонимна...как да спра тая гадост? опитвам се от години и все не успявам...Намалявам и после пак увеличавам броя  Tired
Най - лошото е, че съм бременна за втори път, почти съм към края на бременността и не мога да ги спра още. Всички казват, че са вредни, но за мен пушенето е толкова естествено нещо... Embarassed
Първия път ги спрях в 6 месец, после пак почнах като спрях с кърменето, но сега ударих на камък нещо....Кажете ми бърз, ефикасен метод за спиране без последици за нервите... Praynig Аз направо съм станала наркоманка...Ако нямам цигари ставам непоносимо нервна, не се стои около мен... ooooh!
Много искам да спра да се изкушавам вечее... Cry нямам грам воля явно...

Не знам до колко би било от полза, но защо не опиташ с електронна цигара. Пак ще го има навика от това да държиш цигарата, пак ще дърпаш и ще има дим, не знам до колко ще ти задоволи никотиновия глад, но пък особено в твоето положение на бременна мисля, че си заслужава да опиташ. Ако те интересува виж повече инфо http://elektronnacigara.com/nachalo.html. Аз не съм бременна и нямам деца, но мисля да се погрижа за собственото си здраве и да си взема електронна цигара, а и така ще спра да тровя хората около мен. Успех !

# 274
Ехо, как се справяте?
Темата чак на 3та страница.
Или вече всички ги отказахте за винаги?
Хич не ми се пуши ама колко ми е гадно.
И в устата и на дробовете и кашлям абе всички екстри.
При вас как е?

# 275
  • София
Здравей Доли,аз продължавам да не пуша  Simple Smile ,признавам си че имам желание от време на време....но то минава  Laughing
Ти как си...гледам не ти се пуши,жалко че от начало започваш да броиш,но няма значение важното е че пак се опитваш.  Peace
Поздрави на всички!  Hug

# 276
За тези,които още не са ми пратили датите на отказване,моля побързайте,че трябва да ги изпратя на модератор!Благодаря!

# 277
Привет и от мен,не пуша вече 21 дни и това е супер просто.Сега ме е яд защо не съм ги отказала по-рано.Мога да кажа,че  вече ми е доста по-лесно,сещам се поне веднъж дневно за цигари,но не е като в началото да си ровя в чантата да ги търся Laughing.Не се отказвайте момичета,когато много ви се пуши,влезте и прочетете малко от постовете тук,това много помага.

# 278
Lina, сменила си ника и се чудя, че тази снимка с друг ник я свързвах. ooooh!
Супер, че не пушиш хич не се изкушавай, да не станеш като мен.
Мамамиши, браво и на теб! Hug
Аз се отчитам днес без цигари и цял шоколад. Sick

# 279
  • София
Смених го  Grinning
Ново начало със спирането на цигарите!  Mr. Green

# 280
Момичета,с малко закъснение,честит празник!Вчера 31.05. беше световният ден за борба с тютюнопушенето!Борете се и вие!Заслужава си!Честит празник и на вашите дечица,а и на вас,ако се чувствате ,като тях!!!  Mr. Green  newsm51

# 281
  • София
Благодаря Доди!Честит празник и от мен на всички малки малчугани,мами и татковци!
Да са живи и здрави!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 282
Благодаря на Доди. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ НЕПУШАЧИ.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ДЕЧИЦАТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

# 283
Благодаря Доди честити ви празници и от мен всичко най, най хубаво много радости и успехи в жовота.

# 284
Здравейте, отдавна не съм влизала във форума, но днес специално идвам да се похваля, че днес навършвам 5 месеца без цигари  Peace
Нали 5...спрях на 1-ви януари  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт