Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 815
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
и аз съм за откавване от цигарите, обаче скоро в една аптека видях брошура на елктронни цигари, казват се eSmoke, много яко изглеждаха и сега обмислям да си купя такава, напълно безвредна е, някой да има такава или да има отзиви от познати ???

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 20:21 от flamy

# 256
Много ме е яд.... как може да съм толкова слаба. Изпуших една цигара след оперативката на работа  Embarassed Embarassed
Никога няма да ги откажа значиииии!!!!  ooooh!

# 257
Lia   и аз се издъних още вчера Embarassed Embarassed Embarassed

# 258
Оххх,  denigs, много тъпо. Голяма битка голямо нещо.  Дано поне борбата доведе до драстичното им намаляне. Все е нещо.

# 259
Не искам да ги намалявам искам да ги спра. Rolling Eyes
Вчера като запалих ми стана толкова лошо, после имах чувството че в дроба ми има камъни и  не мога да си поема въздух, зави ми се свят #Crazy ,а не бях пушила само ден и половина.
Вече си давам сметка каква отрова поглъщаме с тези цигари Sick

# 260
Момичета нищо лошо не е станало. Не се обвинявайте. Ще ги откажете. Намалянето на бройките също е вариант макар че при мене или всичко или нищо  Laughing Laughing Laughing

# 261
Lia не се отчайвай аз не пуша вече около месец и се чувствам много добре без дима около мен.Но за едно съм сигурна или ги отказваш отведнъж или не ги отказваш.Започнеш ли да си мислиш че като ги намалиш ще ти е по лесно се самозалъгваш.Поне при мене е така и даже мога да се похваля ,че покрай мен и мъжа в момента ги отказва.За което адски много се кефя.Пожелавам успех на всички и кураж. newsm10

# 262
И аз съм на същото мнение,не можеш да ги намалиш,или ги спираш съвсем и изведнъж,или си пушиш и се тровиш.Аз се чувствам по-добре като не пуша,но пък има моменти на работа когато адски много ми се пуши Confused,едвам се сдържам...но си казвам:Нееее,толкова много постигнах,взех решение и проявих воля,не мога да се откажа просто така.Но мъжо все така си пуши и даже беше ги понамалил,ама сега си е както преди-по кутия на ден...не знам как да му въздействам и да го убедя,явно при него борбата ще е голяма.Сега го навивам да пробва с Табекс,може пък да му подейства,защото мой колега така ги отказа.Аз си мислех,че аз като ги откажа и той покрай мен ще ги спре Rolling Eyes

# 263
  • София
Здравейте момичета  Hug за мен живота продължава без цигари повече от месец,много съм горда със себе си!  Heart Eyes
denigs,Lia има и моменти на слабост...не се отказвайте,един ден ще изчезнат  Hug ,не спирайте с опитите това че сте се предали един път,не значи че не може да опитате още веднъж.
Успех и поздрави на всички!   bouquet

# 264
Здравейте момичета!
Аз отново се завръщам в редиците на непушачите.
Първият ми опит завърши катастрофално.
След 2 месеца без цигари и айдеееее отиде коня у ряката.
Сега след месец тровене решавам, че ми стига.
Очаквам пак да помогнете на прегрешилата Praynig
Успех на всички, които са в началото на пътя и
много  Hug на всички, които държат фронта!

# 265
Доли,няма страшно,пак ще ги откажеш и този път ще е завинаги PeaceЩом 2 месеца не си пушила,значи можеш и без цигари.Аз пък си мислех,че като мине месец и вече окончателно си се оттървал Rolling Eyes,ама явно не е така,тази борба сигурно е за цял живот...

# 266
Катастрофа и за мен  Cry Cry
Вчера запалих една цигара и днес вече с кафето си пуших.
Жестока битка ще е при мен.  Няма да се откажа, но пък и никак не ми е лесно.

# 267
Привет, момичета,
Много ме е срам и за това съм анонимна...как да спра тая гадост? опитвам се от години и все не успявам...Намалявам и после пак увеличавам броя  Tired
Най - лошото е, че съм бременна за втори път, почти съм към края на бременността и не мога да ги спра още. Всички казват, че са вредни, но за мен пушенето е толкова естествено нещо... Embarassed
Първия път ги спрях в 6 месец, после пак почнах като спрях с кърменето, но сега ударих на камък нещо....Кажете ми бърз, ефикасен метод за спиране без последици за нервите... Praynig Аз направо съм станала наркоманка...Ако нямам цигари ставам непоносимо нервна, не се стои около мен... ooooh!
Много искам да спра да се изкушавам вечее... Cry нямам грам воля явно...

# 268
Уф , почнах от начало да броя и днес ми е втори ден без цигари.Ако много ми се допуши не си забранявам, а си засичам 15 мин и тогава 
решавам дали да паля и се оказва, че след тези минути не ми се пуши вече.  Peace

# 269
Ох, хич не е лесна тази работа с отказването.
И като знам през какво минах миналия път
и сега това ме чака.
Направо ми идва да си разбия тъпата глава.
Най-гадното е, че започнах да пуша не защото ми се
пушеше, а като мазохист, който иска да навреди на себе се.
Миналия път много ми помогнаха никотиновите дъвки, но
сега интересно въобще не ги търся.
Иначе имам де.
Гадна пушачка, прочетох, че на дъвките пише , че не се
препоръчват на  бременни ама може би все пак е по-добре от
цигари. Ако искаш пробвай. Една кутия струва около 18 лв. и
вътре има 2 блистера с по 15 дъвки.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт