Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 801
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
За мен също вече не проблем кафето без цигара. В началото ми беше много гадно, но сега не, сега пия по 4-5 кафета на ден без да пуша.
За тези които мислят, че отказването е много трудно искам да кажа, че аз пропуших на 12  Embarassed сега съм на 32, колко години съм ги дърпала цигарите е въпрос на проста сметка. И аз мислех, че ще ми бъде безкрайно трудно, все пак пушех по кутия, понякога и повече на ден. Но се оказа, че мина много по леко отколкото очаквах. При мен стана така -  разболях се и не ми се пушеше първите два три дни, като минаха те си казах ще опитам още един и още един и така на майтап стана. Спомням си, че първите седмици си мислех за какво да ходя на кафе като не пуша или пък не ми се искаше да се виждам с приятелки, защото те пушат, а аз какво ще правя  ooooh! е такива мисли.
Все пак имам притеснения, че може пак да ги почна, не съм все още сигурна в себе си. За това не казвам "Отказах цигарите", а "Не пуша от известно време". Дано не правя тази грешка пак да пропуша.

# 316
КаЛей,да ти кажа и моята проста сметка е като твоята,само че съм на 33,а пропуших някъде на 13 ooooh!Ужас,до сега не бях се сещала за това.И аз се улавям,че мъжо като каже след работа да се отбием на бира някъде,не ми се ходи,защото той и всички други в заведението пушат...много е странно,все едно преди съм ходела в заведение единствено за да пуша цигари Confused

# 317
 искам да ги намаля до 0 на ден Blush приемат ли се нови  Blush

# 318
Добре дошла г-жа Шуши!Вече си направила първата крачка,като си писала в темата.Мисля,че и това е важно,защото човек отначало само чете и идеята за отказването узрява,започва да пише в темата и така е по-лесно нататък,тук всеки споделя...Не се притеснявай,ако първият път не успееш и продължавай да четеш и пишеш тук.Най-важното нещо трбва да се случи в главата ти,от там нататък с воля и инат се постига всичко.

# 319
  • Кьолн
Здравейте момичета! Да ви се похваля вчера съм пушила само една цигара с кафето сутринта. Много, ама наистина ми беше много трудно до издържа. Направо като някой наркоман, който трепери за цигара. И вие ли се чувствахте така? И ми е страшно нервно. Кога спря да ви е нервно? В главата ми са само цигарите. Дано издържа Praynig Благодаря ви момичета ,че ви има! Давате ми страшен кураж. Сега се мотивирам, че като ги откажа ще си купя някоя хубава дреха.

# 320
Дръж се Мозила,утре ще е по-лесно PeaceВсички тук сме с теб,нормално е да мислиш за цигари,но това постепенно се променя,наистина първите дни са най-трудни,но пък с всеки изминал ден ще си все по-горда със себе си.Аз си купих много хубави сандалки с мисълта че съм спестила пари от цигарите и това ми подейства много добре на психиката,човек трябва да се възнаграждава когато си го е заслужил Sunglasses

# 321
mamamishi  Hug
Идеята ми е да намалям всеки ден с 1 цигара. Пуша около 20 цигари на ден  Blush Чудя се, за електронна цигара. Не съм чела двете теми - има ли някой, който ги е отказал така.  newsm78

# 322
Аз имам приятелка която си купи електронна цигара. Вярно, че не пуши други цигари, но нея я дърпа вече 2 години. Що се отнася до намаляването на цигарите според мен това е по-трудния начин. Ако може човек най-добре от раз да ги спре.
Аз сега не смея да си дръпна дори, защото ме е страх, че така се почва.

# 323
От раз ще ми е невъзможно  Tired

# 324
Шуши,по-добре ги спри изведнъж,пробвай не е толкова трудно PeaceС намаляването обикновено не се получава,само след седмица ще пушиш пак по 20 цигари.Сутринта си кажи,че можеш да не пушиш,просто си го втълпи някак...ще видиш че не е непостижимо,трудното е първите 2-3 дни,а и ние сме тук да те подкрепяме Hug

# 325
Добре са те посъветвали момичетата- спирай ги от веднъж. Аз пропуших на 13 и ги спрях на 23. Разболях се от пневмония и лекарката ми показа на снимката на белите ми дробове петната от никотина. Тогава реших да ги спра, отидохме с майка ми на кафе и реших, че като изпуша последните 3 цигари от кутията ги спирам. Запалих едната и си казах: къде с нея, там и без нея. Загасих я и вече 13 години не съм пушила. Първите дни бях като наркоман, ядях по един шоколад на ден, но полека лека свикнах. Преди това се бях опитвала да ги намалявам постепенно, но не се получи.
Желая ти успех

# 326
Привет момичета,някой да не си помисли,че ме няма или че съм пропушила,няма такова нещо NaughtyКъде се губите,да не сте пропушили,умната че ще дърпам уши Big Ups

# 327
Привет момичета,някой да не си помисли,че ме няма или че съм пропушила,няма такова нещо NaughtyКъде се губите,да не сте пропушили,умната че ще ърпам уши Big Ups
Пу, първа за дърпането на уши!Никой да не ме прережда, моля!Издъних се, изложих се, провалих се... Embarassed Embarassed Embarassed
Много ме е яд на себе си, защото устисках толкова време и пак почнах.Аз съм плужек, тъпо и безволево същество. Mr. Green
Единственото ми постижение е, че вместо да изпушвам кутията за един ден, я свършвам за четири дни.
Срам ме е, но пък си признавам.Ще пробвам пак, разбира се...Това от мен. Embarassed

# 328
  • София
Пепел от рози,никой няма да ти дърпа ушите,ама сега пак на ново се почва.Аз тази нощ сънувах,че паля и както съм изпушила цигарата и си мисля как ми се пуши още една и как трябва пак на ново да ми е трудно и да се боря с цигарите.  #Crazy
Голямо облекчение беше като се събудих и разбрах,че всичко е било сън....  Heart Eyes
Г-жа Шуши,браво взела си добро решение...спирай ги тези отрови!Освободи  се от тях,ние ще помагаме с каквото можем.
Къде се губят всички тези дни?  newsm78

# 329
Цитат
От раз ще ми е невъзможно  
За съжаление,това е единственият верен отговор на "загадката"  Tired
Питай,ако не вярвяш,останалите дето са ги отказали.Нито ел-цигарата помага,нито ,каквото и да било.Единственият ти приятел в отказването и единственото лекарство,трябвада е мозъка ти.Каже ли той,че няма да пуши,ако ще и камъни от небето да падат/дето има един лаф/...то това ще стане.Не е ли готов мозъка ти да се раздели с вонящите фъшкии /без извинение-такива са си/,нищо друго не може да контролира ръцете ти да не палят цигара и крачетата ти да не ходят до магазина за цигари-само мозъка ти може да се справи с това!Запомни го!Не се надявай на чудеса с електронните цигари или с намалянето на цитарите-чудесата са в главите ни!Най-голямото чудо е човешката психика и нейните способности са неограничени.Тя може да ни накара да откажем цигарите завинаги ,стига да знаем,как да и дърпаме юздите...А всеки знае как,но ...понякога е по-удобно да кажеш-не става и не става.А добре знаеш,че това не е така.Ако не си готова -не бързай!Откажи ги тогава,когато онова нещо в главата ти ти каже-"Айде вече сериозно и край с глупостите завинаги!"   Peace

Общи условия

Активация на акаунт