Пролетни придобивки/11

• 51 042
  • 447
  •   1
Отговори
# 30
Ми още малко ще изчакам, и ако не намеря, накрая ще поръчам от някой сайт....така и иначе е лятна и сега няма да седна да я обличам. Мен ме притеснява в горната част малко, че много ми се вижда бюста...по-скоро сутиена де. Иначе надолу не е проблем, защото тя се разширява, не е някоя тясна. Heart Eyes
в Търново има магазин много добре зареден маика ми си купи 4 миналата седмица,ако ми прати6 снимка ще ти кажа дали я има Peace

За съжаление Търново не ме устройва особено, понеже път натам нямам, но все пак, това е роклята:

# 31
Славче искам и аз такава рокля smile3502

*Jeny* много целувки ти пращам Kissing Heart

# 32
Славче искам и аз такава рокля smile3502
Hug
А, ако знаеш на живо колко е по-хубава. Тия снимки не са от най-добрите.

# 33
Tia_e, а ръкавичките??? Praynig Praynig Praynig

# 34
Totally*Av4e  за кой магазин говорите ,че не разбрах нещо  Laughing

# 35
  • Все на втория етаж
Le Soleil , хубави покупки. Wink

# 36
Мерси Иренка Wink
Славче, роклята наистина е красива Hug

Хубав ден на всички!

# 37
Le Soleil страхотни покупки!!!
Да са ти честити!!!
Много ми харесаха сандалите Laughing
Откъде ги купи?

# 38
yolimadi благодаря! Сандалите ги поръчах от сайта на Паоло Ботичели, който видях в тази тема. Имам притеснения относно вида и качеството им, защото за тази цена...ама вида им е много добър, а качеството тепърва ще видим Hug

# 39
Le Soleil, и от мен поздравления за чудесни я избор с покупките Hug
Тиа и от мен целувкиииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лу, с удоволствие ще покажа имам доста нещица може и да са ви интересни. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВсе още си ходя с нормални дрехи, че коремчето е малко Laughing

# 40
  • Belgium
Le Soleil честити покупки, със здраве да си ги носиш  Hug

Джени, чакам да покажеш твоите красоти, мила  Heart Eyes

# 41
  • София
Le Soleil,покупките ти са невероятни PeaceАко ти е възможно да споделиш от къде си закупила двете ризки.Благодаря предварително.

# 42
Le Soleil,4антата и сандалките са невероятни,каква марка са?Със здраве да си се връцкаш с тях.

# 43
Totally*Av4e, има я в и бей тази рокля, мисля обаче е бая скъпичка... Около 200 лева излиза, в немския и бей, 12 евро доставката до България. Може и цена да им предложиш ако не те устройват 119 евро.  Shocked Според мен много са я надули цената, не че аз нямам две рокли за тия пари... С пей пал може да платиш. Ако те интересува ще ти пратя линк. Има всякакви размери.

# 44
и в англииския ибей я има-около 170лв излиза от там Peace

Общи условия

Активация на акаунт