Пролетни придобивки/11

• 51 036
  • 447
  •   1
Отговори
# 390
de_desto , страхотни неща! Със здраве и удоволствие да си ги носиш   bouquet

Ето сега ще докажа на поне 4 човека, които ме обвиниха в несериозност, че си държа на думата и ще пусна част от новите неща  Grinning

Рокля- отпред
Рокля- гръб
Пак рокля
И още една
Потничета
Гривна
и пак тя
Блуза
Потниче
Панталон
Потник
Обувки
Чехли
Дълга рокля
Рокля
Дълга рокля

За толкова имах нерви днес да снимам. Другите неща- другата седмица  Wink

Лу, аз още си чакам снимката на лични  Whistling Виж кака за теб съм се изтипосала да се снимам в цял ръст, че и два пъти! Плаша хората, ама ще ме извинят все пак  Laughing

# 391
  • Belgium

Лу, аз още си чакам снимката на лични  Whistling Виж кака за теб съм се изтипосала да се снимам в цял ръст, че и два пъти! Плаша хората, ама ще ме извинят все пак  Laughing

Милейди, мило, виновна съм признавам  Blush Blush

Ще се спретна със снимките в най-скоро време  Hug

А ти изобщо не ми обяснявай как плашиш хората  Naughty

Дай Боже всекиму така да го "плашат" всеки ден  Heart Eyes

И всичко, което си показала пак ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
  • На точното място
MILADY - тотално си паднах по роклите ти! Супер са и с такъв пълнеж..... Crazy

# 393
  • Стара Загора
*MILADY*  страхотни покупки . Сандалките от къде са?

# 394
*MILADY* страхотни придобивки и със здраве да си ги носиш  Peace.Стискам палци за бебчето  Hug Heart Eyes

# 395
А бяло- черната рокля от къде е?

# 396
MILADY, може ли да споделиш за първите три рокли откъде са на лични?
Искам да си купя някоя по-така рокля,първата и третата са убиец направо Simple Smile

# 397
Милейди, ако може да споделише не само на лични от къде са роклите.Да са ти честити и със здраве да си ги носиш.Разкошни са  bouquet

# 398
Забелязах, че някой от вас си купуват обувки от Паоло Ботичели, интересува ме мнението ви за качеството?

# 399
Радвам се, че ви харесват, момичета  Hug

Първите рокли са от едно малко, забутано магазинче, което трудно бих могла да обясня с точност, но се намира в близост до баничарницата на Графа с/у пазарчето. Винаги съм го подминавала до сега, а всъщност се оказа много хубаво местенце. Ако ходя скоро натам ще погледна името му. Само втората от първите три е от Мотиви.
Бяло- черната рокля е от Orsay в мола на Стамболийски. Иман невероятно красиви роклички и блузки на супер цени.

вилия, сандалите предполагам, че имаш предвид лилавите чехли? Те са подарък от свекърва ми и не знам от къде са, но мисля,ч е са от някакъв магазин за аксесоари- мога да я попитам все пак.

placholina, благодаря ти, миличка! Имам нужда от палци сега  Hug

The same myself , мотото на магазина може да бъде "ниско качество на ниски цени" ,ама пък са готини за летни поне  Wink

# 400
Първата рокля е много ефектна,трябваше и с нея да се снимаш. Stuck Out Tongue И дългите са супер,много ти отиват. Sunglasses
A сребърните сандали от къде са и този потник ? Laughing

# 401
Милейди, моля те облечи и по-късите рокли.Много ми е любопитно как стои първата от по-късите Embarassed

# 402
*MILADY* страхотни придобивки и със здраве да си ги носиш  Peace.Стискам палци за бебчето  Hug Heart Eyes
наистина мн. хубави
но най се радвам за лентичката ти, стискам мн. палци  Hug  всичко да е наред  Hug Hug Hug

# 403
*MILADY* Страхотни придобивки! Но в тази рокля се влюбих,
http://picasaweb.google.bg/milady2005/Shopaholic?authkey=Gv1sRgC … 43807167704718402 , сподели, моля те,  от къде е  Praynig
И много е хубаво да видиш,че има нова лентичка! Желая ти лека бременност и много сладко бебченце!

The same myself , качеството на обувките не е кой знае какво...но за няколко пъти обуване стават Simple Smile

Аз днес си взех една рокличка и едно коланче.
рокля
колан

# 404
Ах Милейди, накрая се смили да покажеш всички красоти. Ама какъв разкош Hug Всичко ти стои прелестно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Когато ти остане  време може да ми подшушнеш откъде е черната сълга рокля Hug
Ла Перла, поздравления и за твоите покупки.Синята рокля м ие фаворит  bouquet
de_desto ,честито много стилни покупки, обичма го този цвят мента Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт