Нудистки плаж около София?

• 106 664
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
явно няма!

и терасата е вариант!

а иначе в солариумите - се избягва всяка разлика.

но и на двете места усещането не е същото!

аз лично съм чувал за разни планински голи разходки. ще поразпитам, ако имам сгода, и пак ще пиша.

# 16
Прочетох темата и реших веднага да дам компетентен отговор на въпроса има ли "нудистки плаж около София"?! Ще кажа само, че такъв плаж има и то от години на ред. Намира се на 25км от София на планина Плана. Има всички удобства - полянка, рекичка, горичка, сенки, място за отън, дори и две малки минерални изворчета оформени като гьолчета в които мое да се топнеш! Мястото е сравнително спокойно и всички го знаят като гол плаж, е ходят и текстилци но това не е проблем! Емоционално и зареждащо лято желая! Hug

# 17
  • София
 За тези дами и господа които се интересуват от подробности за точното местонахождение на нудисткия плаж и друга подробна информация, да пишат на моята електронна поща! Simple Smile

# 18
Ам'чи тооо...пощата ти е скрита.Или именно в това се състои шегата?

# 19
 Shocked Ехааааааааааа.... Shocked
Що никой не ме светка, че тука имало цяла тема, пълна с нудисти? Crossing Arms

# 20
# 21
# 22
Тук станало интересно Simple Smile Не предпологах, че може да има около София такъв плаж

# 23
Ходихме преди 2 год на Крапец и останахме много доволни - километри дюни и почти никакви хора,а от тези почти никакви - повечето симпатични:).Мисля да повторим.

# 24
Едни познати се печаха на покрива на панелката.

Това с голите планински разходки ме заинтригува.
Може ли подробности? Може и на ЛС.

...километри дюни и почти никакви хора,..
По кое време на сезона?

# 25
Едни познати се печаха на покрива на панелката.

Това с голите планински разходки ме заинтригува.
Може ли подробности? Може и на ЛС.

...километри дюни и почти никакви хора,..
По кое време на сезона?
В разгара на сезона,от 10-и до 26-и август.

# 26
bengigogo , благодаря за инфото. Това с текстилците ме  Joy

# 27
Едни познати се печаха на покрива на панелката. ???

Тва го очаквам в господарите Simple Smile

# 28
Едни познати се печаха на покрива на панелката. ???

Тва го очаквам в господарите Simple Smile
A защо не?Ако някой не иска да има разлика,трябва ли да го сочим с пръст и да се хилим като деца?И кое е по - смущаващо - голото човешко тяло или престъпленията,които се вършат на всеки ъгъл? По - страшно ли е за едно дете да види цици и дупе,отколкото садистичните убийства на тв екран???
  Що се отнася до покривите на блоковете,това е една неоползотворена площ и не виждам нищо лошо да бъде направена на плаж,градинка,барбекю и т.н.Ако не разполага човек с време,какво лошо има да се попече половин - един час? Ама не,трябва да измине километри и да се укрие като престъпник,защото "напредничавите" му комшии,които до вчера са варили компоти,тупали килими и мили коли пред блока,ще го сочат с пръст и ще хихикат.
   Жалко,млад човек си,а разсъждаваш като бабка с псевдо - соц. морал.Аз лично не виждам нищо лошо в голото тяло,в крайна сметка всички са голи под дрехите.Защо преди хиляди години красотата на човешкото тяло е била превърната в култ,а в наши дни все още има хора,които се хилят глупаво щом видят нещо,за което някои са решили,че е "невъзпитано".И защо не се смеем  на човек,който си изхвърля пепелника през прозореца или храчи на спирката?Кое е по-невизпитаното? Аз избирам голи тела пред боклуци по улиците,пък може и да не разбирам,знае ли човек...

# 29
Днес цял ден обикалях Панчаревското езерто и нищо подобно не открих. А можете ли малко по-точно да ми кажете, къде в Овча Купел има такъв плаж или някъде на близо край или в София. Можете да ми пишете на skype "tigyr4o86", за по-бърз и по-лесен контакт. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт