Нудистки плаж около София?

• 106 660
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Оо, за зърна и ареоли си има специални лепенки , ако не - импровизация.Наистина е опасно да се прекалява със слънчевия загар , но и с кроасани в крайна сметка е опасно да се прекалява.
 Относно това , че възприемаш нудистите като секта - май че има някакви такива , които се вземат насериозно , но мен не ме интересува това . Ако съм пушач , с пушачи ли да се събирам Simple Smile))). Освен това да си гол  на плажа , не означава че си умен и интересен събеседник.
 А факта , че хората се крият по скали и т. н. ми се струва лесно обясним - както казах по - горе , да си престъпник и да си на свобода се счита за нормално , а да се печеш без разлика - ненормално .

# 46
Гледах едно филмче, в което ставаше дума за натурализма. Не знам дали е същото като нудизма, но имаше една двойка, които искаха да се женят. Всичко ок, ама на сватбата няма как да си гол:). Жената беше по-разбрана и нямаше нищо против да се оженят с дрехи. Обаче мъжа...аууу...изпокара се със всички само защото настояваше да са голи двамата на сватбата:)  Grinning
Е, на мен лично би ми било забавно да гледам двама голи младоженци, ама роднините им явно бяха потресени.  Grinning На интервюто, младежа се разяри срещу доводите на умоляващите го да си облече дрехи на церемонията. Скочи и си свали гащите пред камерата, махна всички останали дрехи и категорично заяви, че няма да се ожени ако трябва да е с дрехи Simple Smile. Приятелката му беше отчаяна.. Laughing Laughing Laughing

мдаа, някой са много откачили:)

# 47
Казва се натуризъм , а не натурализъм,последното е съвсем различно . Пиши в гугъла думичките , които не знаеш и ще се информираш постепенно . Не че нямам желание да ти обясня , но можеш и сама.А колкото повече човек е информиран , толкова по - малко неща му се струват откачени .Странни неща има много , но откачени не чак толкова .Най - лесното на тоя свят е да видим някой различен и да го обидим и оплюем.Не забравяй , че всеки от нас може да се озове в ситуация , когато да изглежда смешен.

# 48
така е, но мисля, че трябва да можем да познаем момента в който ставаме смешни или крайни. Тогава когато не можем - това вече е проблем.

А как реагират децата на голите родители и познати? Чудно ми е какво става в главата им... А ако са и по-големи?

# 49
Колко ще можем да го познаем също е въпрос на възпитание и възможности.
А как реагират децата - моето е още бебе . Но иначе реагират много по - добре  от възрастните , понеже още не им е вменена тъпата идея , че от някои части на тялото трябва да се срамуваме и панически да прикриваме. Не съм чул още дете , което е ходило на нудистки плаж с родиттелите си , да е ощетено по някакъв начин - напротив , колкото по - естествено възприемат децата живота , в частност особено половата култура , толкова повече това влияе на общата им култура . В интерес на истината съм видял много по - странни реакции у възрастните , отколкото у децата Simple Smile))). За жалост...

# 50
с малките деца няма проблеми, те много лесно възприемат каквото и да е, защото не са обременени. Въпроса е как би им се отразило това в по-късен етап. Има някой родители които свикват децата да ги гледат голи още от малки. Но когато момичето или момчето порастват, как ще гледат те на голотата на родителя си от противоположния пол. Как би реагирало момчето тийнейджър на голотата на майка си.. и обратното? Дали това няма да се отрази по някакъв наин на сексуалното възприятие и осъзнаване на децата?

# 51
Aз поне не съм чул да се  е отразило зле , а и не съм чел подобно нещо . Колкото по - естествено детето приема живота , толкова по - добре е.

# 52
Кой пита за нудистки плаж около София?
www.topobiavi.com/частен-басейн-за-нудисти-adno142957.html

# 53
Къф плаж около софия бе?> то там няма море? къф е то плаш без море? В блатото наречено "Искър" ли ш са къпете? Жените Ш фанат гъби - манатарки Simple Smile)

# 54
Къф плаж около софия бе?> то там няма море? къф е то плаш без море? В блатото наречено "Искър" ли ш са къпете? Жените Ш фанат гъби - манатарки Simple Smile)

Ха ха.... разсмя ме.  Grinning

# 55

Ха ха.... разсмя ме.  Grinning

и мен  Grinning Grinning Grinning, ама си е вярно!
Не знам за мъжете колко безопасно може да си го топите по съмнителни водоеми, но за жените си е наистина опасно!

# 56
...Не знам за мъжете колко безопасно може да си го топите по съмнителни водоеми, но за жените си е наистина опасно!
Че то и в морето е опасно.

# 57
...Не знам за мъжете колко безопасно може да си го топите по съмнителни водоеми, но за жените си е наистина опасно!

така е  Simple Smile
а в басейн още-повече.....а в джакузи..да не говорим...(освен ако не са лична собственост)

# 58
  • София

За мъжете е опасно да си го топят по всякакви съмнителни места, не само по водоеми.  Joy Joy

# 59
  • София
Ето, че лятото отдавна отмина и настанаха студени и дълги зимни дни. Навлякохме дебелите и топли дрехи и само в спомените ни останаха хубавите и безгрижни мигове по нудистките плажове, рекички и язовири.
Изпитвайки носталгия по освободения контакт с въздуха, водата и природата взе да ми се върти в главата една прекрасна, но не чак толкова лесно осъществима на практика идея! А именно...
Какво ще кажете за - НУДИСТКИ ПЛУВЕН БАСЕИН!
Представете си комплекс като "Спартак", или "Спортната Палата", (вече има доста подобни спортни комплекси) да работи за нас нудистите един ден седмично. Привържениците да могат освободени от всякакъв текстил да поплуват в басейна и джакузито, да ползват сауната и парната баня, а защо не и фитнеса - клиентела няма да липсва.
Би било прекрасно да се сплотим, организираме и с помощта на Българската натуристична федерация да се опитаме да направим нещо по въпроса.Сигурен съм, че не съм първият и последният на който му идва подобна идея в главата. На Запад и в Русия дори, има подобни спортни (плувни) комплекси, които работят за нудисти един-два дни през седмицата. Оказва се, че в тези "нуди -дни" са доста пълни, дори някои са с абонаментни карти за месеци напред. Надявам се да намеря съмишленици и заедно да обсъдим това прекрасно намерение!

Общи условия

Активация на акаунт