Кухни - 23та тема

• 42 888
  • 317
  •   1
Отговори
# 120
Стана,стана,с памук и олио ,светна Mr. Green .  Друг е въпроса,че  от престараване с гъбата в началото,съм надраскала инокса  Tired .

# 121
  • Пловдив
Стана,стана,с памук и олио ,светна Mr. Green .  Друг е въпроса,че  от престараване с гъбата в началото,съм надраскала инокса  Tired .

Радвам се, че помогнах  Hug
А това надрасканото хммм не се сещам за нищо освен да го лакираш с безцветен лак  Embarassed newsm78 Ама не съм сигурна какъв ще е резултатът

# 122
  • Countryside
  Друг е въпроса,че  от престараване с гъбата в началото,съм надраскала инокса  Tired .
Аз си надрах инокса на хладилника от калпав магнит  Sick  ooooh! Ако някой знае как да го оправя да свирка.

# 123
Защо не пробвате да махнете драскотините с полираща паста за коли. Ако надраното не е дълбоко би трябвало да се махне. Ако не стане поне няма да се повреди повърхността.

# 124
  • Countryside
Защо не пробвате да махнете драскотините с полираща паста за коли. Ако надраното не е дълбоко би трябвало да се махне. Ако не стане поне няма да се повреди повърхността.
Мерси за идеята  Hug Ще пробвам , моето надрано е малко, т.е. не е дълбоко и се вижда само под определен ъгъл, но знам че го има иии... ooooh!

# 125
Мерси за идеята  Hug Ще пробвам , моето надрано е малко, т.е. не е дълбоко и се вижда само под определен ъгъл, но знам че го има иии... ooooh!
Ух ,с тези драскотини  ooooh!...съжалявам, че започнах да правя нещо, за да ги залича.
Стана по- грозно, защото там ,където минах с пастата, си личи.
За да не личи, трябва цялата повърхност да се изтърка .

# 126
ами тези контакти са си много практично и полезно чудо !!! а ще може ли  да разберем кой е производител /търговец/ , и каква е цената  ?  newsm78 Simple Smile
производител незнам кой е , но се предлагат от http://www.rali-m.com/news.html.Цената обаче е 219 лв #Crazy   OOOPpppsss

# 127
Алекс с паста за кола ли намаза одрасканото или с лак. И аз има на кафемашината малко надрано и вече половин година се чудя и мисля как да го махна.

# 128
ами тези контакти са си много практично и полезно чудо !!! а ще може ли  да разберем кой е производител /търговец/ , и каква е цената  ?  newsm78 Simple Smile
производител незнам кой е , но се предлагат от http://www.rali-m.com/news.html.Цената обаче е 219 лв #Crazy   OOOPpppsss
#Crazy #Crazy #Crazy

# 129
Алекс с паста за кола ли намаза одрасканото или с лак. И аз има на кафемашината малко надрано и вече половин година се чудя и мисля как да го махна.
С шлайф паста ,надрасканото беше на фурната ми ,позаличи се, но около него се получи едно "облаче" ,което ми се струва по -грозно .
За лак не мога да ти кажа, любопитно ми е и на мен, но си мисля ,че пак ще личи ,може би ще стои по- лъскаво  Thinking.
Според мен трябва цялата повърхност да се изтърка, за да няма разлики Peace.

# 130
Момичета някоя от вас да има кухня с цвят бук.Това си избрахме като цвят но едно е да вида цяла кухня друго е само мостра.Ако някой може да помогне ще се радвам да вида нещо в цялостен вид.

# 131
  • Countryside
Момичета някоя от вас да има кухня с цвят бук.Това си избрахме като цвят но едно е да вида цяла кухня друго е само мостра.Ако някой може да помогне ще се радвам да вида нещо в цялостен вид.
Букът розовее имай го в предвид.

# 132
Букът розовее имай го в предвид.

Това не го знаех.Много ценно инфо   bouquet Ето защо ще е хубаво да вида кухня от бук преди да я поръчаме.

# 133
pepitta_84, моята кухня по принцип е цвят елша, но ето тук намерих една, която мисля, че е цвят бук. Не знам дали ще ти свърши работа.
http://www.como.bg/kitchen-primus-60-set.html

# 134
pepitta_84, моята кухня по принцип е цвят елша, но ето тук намерих една, която мисля, че е цвят бук. Не знам дали ще ти свърши работа.
http://www.como.bg/kitchen-primus-60-set.html

bouquet
А елшата пак подобно ли е на бука, щото тази кухня и изглежда екстра не ми розовее особено но може и от снимката да е .

Общи условия

Активация на акаунт