Кухни - 23та тема

• 42 905
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
Ето я елшата. Няма нищо общо с бук-а, но все пак виж http://media.snimka.bg/3067/012388961-big.jpg
Съжалявам за лошото качество на снимката, но в момента нямам друга тук  Embarassed

# 136
Май наистина нямат общо но е хубав цвета.

# 137
Май наистина нямат общо но е хубав цвета.
Да, нямат нищо общо. Довечера ще се опитам да я снимам цялата и утре ще ти покажа как изглежда цялата.

# 138
  • Враца
леле момичета страхотни сте благодаря ви за съветите...още не съм се пробваля да отлепя стикерите тъй като ми предстои цялостно почистване събота и неделя...и да се похваля че от днес вече си имам маса и столове...идея си нямам дали ще си паснат двете, но ще покажа задълже какво е станало че сега само ги стоварихме в насипно състояние и ако успее да ги сглоби мъжо ще се хваля от утре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

denica70 и при нас кухня и хол също са общи помещение кажи речи и търсех оптимален вариант да дърпа но да не е като стар ЗИЛ да ми бръмчи, та това беше оптималното, е далеч е от това което исках като визия но характеристиките са по - важни от вида (съответно и цената трябваше да се съобрази)...

ако откриеш по тясна кофа свиркай, че аз моята засега е ок но ще инсталирам система за пречистване на вода и нама как да се съберат и двете и варианта е или по - малка кофа или никаква

# 139
Момичета някоя от вас да има кухня с цвят бук.Това си избрахме като цвят но едно е да вида цяла кухня друго е само мостра.Ако някой може да помогне ще се радвам да вида нещо в цялостен вид.
Кухня - декор бук Манфал

# 140
  • Пловдив
Момичета, досега само ви четях, но вече мога и аз да се похваля с кухня.

http://picasaweb.google.co.uk/Zornich/LhHrdJ#5338175604732514866
http://picasaweb.google.co.uk/Zornich/LhHrdJ#5338175611858427186

# 141
zornich, кухнята ти е страхотна, много ми хареса ,една от най -хубавите според мен Peace!
Със здраве да си я ползвате Hug.
А столовете откъде са?

# 142
  • Пловдив
Благодаря aleks,

столовете и масата са италиански, купени от тук и чакахме да ни ги доставят.

# 143
  • Враца
zornich поздравления страхотна ти е кухнята...със здраве да си я ползвате

аз да се похваля на първо място че вече си имам столове и маса в кухнята...оттук до края са показани...хванаха се в мини кухнята ни въпреки притесненията ми...масата е на http://colorado-bg.com/, а столовете от промоцията на Арон

и да ви се оплача за белята която сътворих заемайки се да изчистя хладилника от лепенките...първата се отлепи супер лесно но в стремежа си да измия малкото останало лепило с обикновена гъбичка и веро сътворих това
...и се зачудих дали не сбърках като избрах иноксови повърхности...та да ви попитам подобно нещо може ли да се скрие (или да обикалям за магнити за хладилник) и изобщо с какво чистите иноксовите повърхности

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 12:28 от wb

# 144
wb, нещо подобно ми се случи на фурната, само че ти си се постарала повече от мен Laughing.
Май няма спасение, ако е надраскано,но ако е лепило, има надежда.
Аз чистя с микрофибърна кърпа .
Преди време си бях купила препарат за чистене на пластмаса, но се оказа, че перфектно чисти инокс .
Е, хвърлих опаковката и забравик какъв беше препарата ooooh!...
Столовете са много елегантни, но кожата не ми харесва ,старите ми столове са с такава тапицерия и понеже е бяла, май прекалих с почистването и резултатът е напукана кожа. Дано твоите да са по -издържливи.
И твоята кухня ми харесва Peace.
zornich, колко струват твоите столове?

# 145
СКоро си купих препарат за чистене на стъклокерамика и  Инокс - на Medix. Kf ks;d; ;kfhf lme'dj.ekrs=

Аз искам да ви попитам имате ли впечатление за мебелите от кожа. Сега в Арон има добра отстъпка...

# 146
  • Враца
аз съм снимала детайлно...иначе не се вижда толкова много, но аз като го знам все там гледам...сега ми остана лепилото от едната лепенка но не смея да имам че ще ме линчува мъжо... Whistling за столовете аз на модела наблегнах...кожата е между шампанско и беж, но не се вижда много на снимките...идеята ми е като се захабят да ги претапицирам, че аз исках тапицерия а не изкуствена кожа но не намерих такива с тапицерия които да ми харесат...иначе аз ще имам прахосмукачката Туто Луксо на Цептер, така че не ме притеснява почистването на каквато и да било кожа...

denica70 да моите столове са от Арон...от Малайзия са, кожата засега е мекичка и приятна...бях харесала същите столове за 105 лв и като ги видях че са на 69 изстрелях мъж ми да ги вземем...така един от тях ни излезе без пари

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:14 от wb

# 147
Zornich, чудесна кухня!

За моята съм измислила абсолютно същата комбинация - горе лакиран МДФ ванилия и долу МДФ венге. Би ли сподели от къде е купена или фирмата, която я е изработила и ориентировъчни цени. Че моята е нестандартна и не може да се сглоби от модули, а ще е по поръчка, но не съм се ориентирала към фирма изпълнител. Ето ми проекта: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11497413

Благодаря и с удоволствие да си ползваш новата кухня!!!

# 148
Zornich кухнята ти е супер със здраве да кулинарстваш в нея.

# 149
WB, , благодаря!
Всички кухни са много хубави! Hug

Общи условия

Активация на акаунт