Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 34.

• 16 973
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Люлякова, не искам да ти отнема първото място по ходене  hahaha ама и аз да кажа, че ходя по 5-7 км последните няколко седмици пичти всеки ден  Joy  bowuu Дано до края така издървим, че мен все повече си ме боли кръста, но дет се вика се насилвам, че трябва да се движим!!

Гаринела, Италиана, Румик: 14 ч. срещата остава освен ако не завали до 13.30, ок? Чакам потвърждение, че да знам дали да се оправям Simple Smile Ако завали след това като се срещнем има май едно кафе там то въпроснич вход до парка, все ще намерим къде да седнем Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:33 от yana-sladurana

# 256
Аз потвърждавам! Янче оправяй се!  Simple Smile

# 257
Оки, който дойде ще се познаем по коремите  Joy  preggo + preggo = на форум среща  newsm47
Чакаме се в самото начало на входа! Италиана също ми е писала на ЛС, че ще дойде! Hug

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:41 от yana-sladurana

# 258
Как ми се идва и на мен... И да вземе някой фото да се снимате, да ви видим тумбачетата Simple Smile

Звездица, аз пък мисля, че въобще няма нужда от такова нещо. На мен предния път ми изтекоха водите, но като станах и отидох до 00. Няма как да не усетите лек дискомфорт и да не станете. Иначе, тече, ама в началото не е тоооолкова много. Просто тече на периоди и е много като цяло (а това са само предните води, така да се каже, не околоплодните). Направо не вярвах как може да има толкова мн вода. А когато тръгнах да раждам ми пукнаха и другите.

Аз да се оплача, че от 1м съм без пералня, щото уж ни смениха модул и го направиха, ама не беше както трябва и днес като се обадих да питам какво става, че верно си мина месец ми казаха, че имат същата при тях, но нещо не се получава, не могат да го програмират правилно, и ще чакам утре сутрин най-късно да ми се обадят и да кажат ще стане ли, ама не вярвам. Та ще ни върнат парите и оставаме без пералня, а нов модул е 250лв  #Crazy Явно ще се носи на центъра при майка ми, че имам пране за целия китайски народ.

М/удругото за петък го дават мн хубаво време за разходки. Може да ида при майка ми, и от там да дойда в южния парк с малката Simple Smile

# 259
Здравейте!Гледам, че сте тръгнали по срещи.Има ли някой останал тук да му се оплача,че направо ми се реве?!
Ходих на консултация.И разказах на моята гинеколожка за зъба ми.Тя много се ядоса, че зъболекарката искала бележка за ваденето.Каза, че зъболекар трябва да си решава, а не гинеколог.и ми се развика все едно аз съм виновна.Да съм кажела, че бременността ми е нормалана и няма проблем да ми се вади зъб, но тя бележка не била длъжна да ми пише.Просто никой не иска да понесе отговорността.Ще ходя утре да говоря с хирурга да видим дали ще се съгласи да го вади.И после при моята си зъболекарка за направлението.Лошото е, че в нашия град има само двама свесни стоматолози-хирурзи и тази, при която ходя е най-добрата.В краен случай ако ми откаже ще ходя да търся другия лекар, та дано той поне се съгласи.С моята зъболекарка стигнахме до извода, че е по-лошо да чакаме, защото може да се развие някакво възпаление и да станат по-сложни нещата. ooooh!Направо не ги понасям тия лекари!Всеки гледа да си върже гащите и накрая никой нищо не прави! #Cussing outАма и аз как можах да го счупя тоя зъб!Все такива ми се случват.На всичкото отгоре пак ме боли гърлото-вече четвърти път за тая бременност.Абе иде ми да легна и да умра направо, че ми писна от всичко!
Инъче бебчо си е ок.Не можа да го види дали наистина е момченце, защото не бил застанал както трябва.Другия път.Даде ми бележка за кръвна картина и урина.Само това.Не е ли малко? newsm78Инъче не ме е преглеждала на магарето-вас гледаха ли ви?Качила съм два килограма, та съм общо 77,т.е. +7 от началото.
Наоплаках ви се едно хубаво.Извинявам се, на който му е доскучало от четенето на моята одисея.Просто ми е зле и трябваше да се изплача на някой.Още веднъж моля за извинение. Praynig

# 260
Аз потвърждавам! Янче оправяй се!  Simple Smile

и аз ще дойда Peace

# 261
Славена не се притеснявай, всичко ще е ок. А и според мен е по-добре да се извади, щото ако се възпали, от един зъб стават мн лоши неща. А и след като бременноста ти е нормална не мисля, че ще имаш проблем (само дето ще те боли след това известно време, и не може да пиеш обезболяващи). И това с гърлото е кофти и мен 2 пъти ме боля.
За магарето, мен ме е гледала 2 пъти в началото и това е. Както бях казала миналата седмица ми дадоха и на мен за кръв и урина (последния път беше януари). В четвъртък съм на преглед и да си взема другия болничен, та ще видим и какви са ми резултатите.

# 262
Иеее, ще се съберем 4 девойки Simple Smile

Цвети, напълно ти сучувствам без пералня Sad Ние до скоро не можехме нашата да ползваме и ползвахме на родителите ми на долния етаж, пак имахме пералня де, но сега като направихме преустройствата в кухнята и ми вързаха пералнята се родих!  Hug

Славенче, ужас само мога да кажа Sad Дано се оправиш най-скоро!!  Hug

# 263
Здравейте!Гледам, че сте тръгнали по срещи.Има ли някой останал тук да му се оплача,че направо ми се реве?!
Ходих на консултация.И разказах на моята гинеколожка за зъба ми.Тя много се ядоса, че зъболекарката искала бележка за ваденето.Каза, че зъболекар трябва да си решава, а не гинеколог.и ми се развика все едно аз съм виновна.Да съм кажела, че бременността ми е нормалана и няма проблем да ми се вади зъб, но тя бележка не била длъжна да ми пише.Просто никой не иска да понесе отговорността.Ще ходя утре да говоря с хирурга да видим дали ще се съгласи да го вади.И после при моята си зъболекарка за направлението.Лошото е, че в нашия град има само двама свесни стоматолози-хирурзи и тази, при която ходя е най-добрата.В краен случай ако ми откаже ще ходя да търся другия лекар, та дано той поне се съгласи.С моята зъболекарка стигнахме до извода, че е по-лошо да чакаме, защото може да се развие някакво възпаление и да станат по-сложни нещата. ooooh!Направо не ги понасям тия лекари!Всеки гледа да си върже гащите и накрая никой нищо не прави! #Cussing outАма и аз как можах да го счупя тоя зъб!Все такива ми се случват.На всичкото отгоре пак ме боли гърлото-вече четвърти път за тая бременност.Абе иде ми да легна и да умра направо, че ми писна от всичко!
Инъче бебчо си е ок.Не можа да го види дали наистина е момченце, защото не бил застанал както трябва.Другия път.Даде ми бележка за кръвна картина и урина.Само това.Не е ли малко? newsm78Инъче не ме е преглеждала на магарето-вас гледаха ли ви?Качила съм два килограма, та съм общо 77,т.е. +7 от началото.
Наоплаках ви се едно хубаво.Извинявам се, на който му е доскучало от четенето на моята одисея.Просто ми е зле и трябваше да се изплача на някой.Още веднъж моля за извинение. Praynig

абе тия незнам вече как да ги нарека въпросните лекари и зъболекари,ще остават човек да пукне но няма да му помогнат скапаняците скапани smile3515 smile3511 newsm61 още повече на бременна жена,едвам се сдържам да не почна да ги псувам.

# 264
(само дето ще те боли след това известно време, и не може да пиеш обезболяващи).
Не е задължително да я боли Peace Аз не усетих абсолятно нищо нито по време на ваденето нито след това, ама съвсем нищичко Peace Нали слагат упойка, а пък ако я боли може да пие парацетамол, той също обезболява Peace

# 265

Милата, чак ми стана мъчно!  spoko Как може тия гадове така да те разкарват?! На тия хора не им ли се случват такива неща се чудя???
Дано най скоро се оправиш и не те боли в крайна сметка  Praynig
И не се извинявай, че си ни споделила, нали за това сме тук  Hug

# 266
Здравейте, може ли да ми изпратите паролата за албумчето със снимки. Благодаря.

# 267
Хора прецаках нещо показва ми че съм на латиница а пиша на кирилица ама само тука в сайта ко натиснах незнам........... smile3555

# 268
Здравейте момичета Grinning.Аз искам да споделя снощи какво ми се случи.Както всяка вечер бебчето се беше разиграло,но изведнъж се показа нещо като малка топчица,все една ми подаде ръчичка.Веднага посегнах да го погаля,но след секунди се прибра.Направо невероятно усещане Heart Eyes
 Днес ходихме до Вис виталис,избрах количката и креватчето и вече съм по-спокойна,че ако се наложи да посрещнем по-рано бебенцето аз ще съм си избрала и тати само ще купи нужното Grinning
 За съжаление сега на съм в София,но иначе с удоволствие бих дошла на среща с вас.Ако се организира нещо в Пловдив ще се включа веднага.Приятен ден на всички  Hug

# 269
Ей да се разпиша и аз докато не сте свършили тая темичка. Отдавна не съм писала, ама нямам много време покрай тези местения, ходене на Монако и работата.
Да честитя на Бебешондел сватбвата, много хубави снимки.
Славенче, дано по-бързо минат мъките ти, че не е човешко това.
Приятна среща на мамите от София, да покажете снимки след това.
Аз вече пазарувам за бебчо, в 7 месец мисля че е време да се започне.
Вчера бях на доктор и си разбих главата, трябваше да ми правят троен кръвен тест, три пъти взимат кръв през един час, за диабет някакво изследване. И след първото взимане на кръв дават да пиеш глюкоза, много е гадна. Та като ми прилоша и хукнах да повръщам, и си фраснах главата в едно желязо и шурна кръв. Наповръщах се и като отидох за второто взимане на кръв след час, сестричката ми каза, че няма смисъл, че щом съм повърнала, нямало да покаже и това беше. Разбих си главата (челото точно в центъра  Joy) напразно. Ама какво да се прави  rotfImbo сега ми е много смешно де, ходя като пират с лепенки по челото.
Който няма какво да прави и иска да гледа снимки от Монако - слагам линк http://tatyanatomsickova.multiply.com/photos/album/22/Monaco_May_
Айде това е от мен, пазете се всички, малко остана още, да не стават сакътлъци на финала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт