Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчани книги за бременност и грижи за бебето?
Какви са мненията за естествената бебешка хигиена?
Какви са мненията за кумуването на сватба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчани книги за бременност и грижи за бебето?
Форумът предлага няколко препоръчани книги за бременност и грижи за бебето. Сред тях са „Какво те очаква през първата година на детето“ от Санди Хатауей, „Моето бебе от 0 до 3 години“ и книгата на д-р Спок. Въпреки това, някои участници изразяват съмнения относно необходимостта от половината от информацията в тези книги.
-
Какви са мненията за естествената бебешка хигиена?
-
Какви са мненията за кумуването на сватба?
-
Какви са мненията за болките и безсънието по време на бременност?
-
Какво представлява феталната морфология и какви са техниките за ултразвуково изобразяване на плода?
ама и аз да кажа, че ходя по 5-7 км последните няколко седмици пичти всеки ден
Дано до края така издървим, че мен все повече си ме боли кръста, но дет се вика се насилвам, че трябва да се движим!!
Ако завали след това като се срещнем има май едно кафе там то въпроснич вход до парка, все ще намерим къде да седнем
+ 
Явно ще се носи на центъра при майка ми, че имам пране за целия китайски народ.
Направо не ги понасям тия лекари!Всеки гледа да си върже гащите и накрая никой нищо не прави!
Ама и аз как можах да го счупя тоя зъб!Все такива ми се случват.На всичкото отгоре пак ме боли гърлото-вече четвърти път за тая бременност.Абе иде ми да легна и да умра направо, че ми писна от всичко!
Инъче не ме е преглеждала на магарето-вас гледаха ли ви?Качила съм два килограма, та съм общо 77,т.е. +7 от началото.
Ние до скоро не можехме нашата да ползваме и ползвахме на родителите ми на долния етаж, пак имахме пералня де, но сега като направихме преустройствата в кухнята и ми вързаха пералнята се родих!
още повече на бременна жена,едвам се сдържам да не почна да ги псувам.
Как може тия гадове така да те разкарват?! На тия хора не им ли се случват такива неща се чудя???
.Аз искам да споделя снощи какво ми се случи.Както всяка вечер бебчето се беше разиграло,но изведнъж се показа нещо като малка топчица,все една ми подаде ръчичка.Веднага посегнах да го погаля,но след секунди се прибра.Направо невероятно усещане 
сега ми е много смешно де, ходя като пират с лепенки по челото.