Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчани книги за бременност и грижи за бебето?
Какви са мненията за естествената бебешка хигиена?
Какви са мненията за кумуването на сватба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчани книги за бременност и грижи за бебето?
Форумът предлага няколко препоръчани книги за бременност и грижи за бебето. Сред тях са „Какво те очаква през първата година на детето“ от Санди Хатауей, „Моето бебе от 0 до 3 години“ и книгата на д-р Спок. Въпреки това, някои участници изразяват съмнения относно необходимостта от половината от информацията в тези книги.
-
Какви са мненията за естествената бебешка хигиена?
-
Какви са мненията за кумуването на сватба?
-
Какви са мненията за болките и безсънието по време на бременност?
-
Какво представлява феталната морфология и какви са техниките за ултразвуково изобразяване на плода?

Най-сетне ще си видя момчето /дано все още е момче
,аз обаче одвърнах,че въобще не съм напълняла,а корема ми е пораснал.Много са нетактични всички около мен,едва ли не съм заприличала на слоница
,а аз толкова се пазя да не кача много килограми
Сега се сещам за диджея на сватбата, на която ние кумувахме преди 2 год.- започна с "драги младоженци, това е вашето ПЪРВО сватбено тържество... и т.н." или нещо подобно беше. Естествено, всички се захилиха, но беше много нетактично 

А преди няколко дни ме боля коремът ниско долу, предполагам, че това са били контракции. За първи път от много време така ме боля, а пия и магнезий! 

и нямам търпение да се отдам на пазаруването.