1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 893
  • 440
  •   1
Отговори
# 180

Цитат
Огън, права си душа , много , нерви фърляме за неща ,дето не са истина ,ама и ти ще признаеш ,вярвам , че твърде са истински ситуациите , твърде сме "дълдисали " в сериала , а и май всяка от нас открива и някой познати и лични  моменти .....а? Или се лъжа? Та ,може би за това така "подскачаме " като оголени нервчета .... Прости ми , ако с нещо съм те засегнала , ама нали всички уж сме в "кюпа"?
Цитат

Моля те, АША, с нищо не си ме засегнала! Съгласна съм с теб, разбира се, че няма как да не бъдем грабнати от такъв чудесен филм, няма как да не размишляваме, сравняваме, търсим прилики, разлики... със себе си, със собствените си отношения...Просто ми се иска да не боледувате толкова много - да си губите съня..., да плачете..., да ви е тежко... и т.н. Извинявайте, не искам да ви обидя, но аз гледам майчински на вас и затова сте ми много свидни!!! Hug (Пак ще  кажа, че синът ми е на 37 год., дъщеря ми на 29, аз на 55, та затова ви приемам, като мои деца)

# 181
Добро утро/Добър ден, момичета,

Аша, много обичам да гледам, когато изпускаш парата. Резултатът е толкоз колоритен, че си е направо творение на изкуството.

Гледам автоматите пак са в бойна готовност. Недейте тъй, джанъм. Я вижте Керем и Бену - ще си дадат втори шанс, помъдряха май, дано не ме изложат, де.

А Шех още в първи сезон каза на Онур (цитирам приблизително): "Никога не казвай, че правиш нещо за доброто на Каан. За здравето на Каан съм готова и да умра, но за здравето. Не за доброто на Каан." Визирам едно скарване по повод на това в какво училище следва да ходи Каан.
Та щом Каан не е заплашен от смъртна опасност, а само от това да живее с един нежелан от него "баща", за нея това не е основателна причина да се вслушва в мнението му. Донякъде би била права, ако беше погребала чувствата си към Онур, ако нямаше такива, ако беше безразлична.

Ееех, тая Шех, колко ни измъчи. В момента се чудя как да изсмуча от пръстите си аргументи в нейна защита, ама не е лесно. Просто защото като видя някой паднал, ми става жал, де.

# 182
Здравейте и от мен момичета и честит празник! За трейлъра,там където Онур блъска някаква жена,на мен ми се струва,че е забърсал от бара някоя девойка и е в хотелската стая.Пусках го много пъти на забавен кадър и мисля,че обстановката е от хотела,дето беше с журналистката.

# 183
asha джанъм, идеята за пожарната никак, ама никак не е лоша, дори е супер, някой трябва да вземе незабавни мерки срещу Шех, че както е тръгнала на самоунищожение незнам. Горкото дете Каан, с майка, която е полудяла от гордост ли е глупост ли е и аз вече незнам какво е и на него му се опънаха нервите до крайност, но пък май все още то разсъждава трезво.  Мисля си и за Нилюфер, тя в снощната серия много плака, дали пък от нея няма да излезе зайчето  newsm78

# 184
Добър ден!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ---ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! newsm51 newsm51 newsm51
НА останалите---СЪЩО smile3525 smile3525 smile3525

# 185
                                    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ГЕОРГИОВЦИ И НЕ ТАКИВА!мога ли някъде да гледам сношната серия?

# 186
Не издържах и изчетох всичко преведено по 89еп.

# 187
радвам се че ви открих не занаех че има серии със субтитри  bouquet

# 188
molia te kagi kade?

# 189
  • Атлантис, Галактика Пегас
molia te kagi kade?
В предишната тема на последните десет страници.

# 190
  • Атлантис, Галактика Пегас
molia te kagi kade?
Някаде от тук почни да четеш.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394057.285
 BZ превеждаше онлайн снощи.  Peace

# 191
Гледах трл. за незнам кой път-------тази,която блъска онур не е ли прислужницата му,не мога да видя добре обстановката-къде се намират?Шех много стъписано гледа керем.Аз мисля че козльо я гали по косата,щото изразът и в огледалото не е много приятен. Weary

# 192
Здравейте момичета, скоро не съм влизала в темата,снощи 89 епизод ли се излъчи по канал Д и има ли го вече във вбокса?

# 193
На 4-5стр. има линк в ютуб

# 194

Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт