1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 902
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
Дафи,
Аз на двойна сватба не се надявам, защото Керем и Бенну още не са се развели. Бенну само подаде молба, но дело не видях никъде. А Керем й каза, че не иска да се развежда.
e te сватба не са правили само подписаха , така че сега може и Бену да е булка , за това става въпрос

# 166
Добро утро дами, снощи до късно сте нищили постния трейлър, с който ни залъгаха. Днес така ще си пием кафето morning, надявам се последната серия да няма много общо с трейлъра, защото не ми се види никак щастлива. То  сценаристите с цяла серия любов и романтика няма да ни пощадят, но вероятно,  както досега ще ни поднесат с финес щастлив край (поне така ми се иска и не само на мен). Иима един два обнадеждаващи кадъра в трейлъра, като този в който Шех прегръща Бену и този в който Каан бяга къма някого (този някой мнооого ми прилича на Онур). Мисля си и че Бурхан отмята косата на Шех в края на трйлъра, той в една от сериите беше споменал, че повече неиска да се меси в живота на другите, защото става причина за неприятности, но пък в този случай е крайно наложително някой, от когото тя се срамува за "черната нощ" да поговори с нея и да и отвори очите. В крайна сметка Бурхан е дядо на Каан и едва ли ще иска внука му да е нещастен, смятам, че той ще оправи нещата, колкото и да се опитваше да стои настрана от всичко. Много му дойде и предателството на АК и Гани, той вече няма никого, на когото да се довери, освен ако не отрезви красивата главица на снаха си Шех, която прие за своя дъщеря. ОФФФФ, дано наистина не претупат последната серия и ни поднесат изненадващо смислен завършек  ooooh!

# 167
  • до най слънчевия бряг
Чесит празник и от мен на всички именници и военни ,ако има такива тук   bouquet
Живи и здрави !
И аз като вас се събудих и една от мислите ми беше за снощния финал- как беснееше Онур
И си помислих ,прежали я вече той тая любов ,и ме   сполетя  една гадна мисъл -нали се казва ,че
от любовта до омразата имало една крачка  Оффффффф ,дано не я прекрачи 

# 168
  • Между гори и планини
Здравейте и честит празник на всички именници!

Аз поне се радвам, че Бенну отново не послегна към алкохола. Забелязахте ли, докато Керем я търсеше, погледна в мини бара - и, ох успокоение, алкохола не беше пипнат! Много хубаво беше като му се насълзиха очите след като я видя с децата и снежният човек. най-накрая и той да се свести и да разбере каква жена има до себе си, колко я е наранил от самото начало, а тя му е дала само любов.

И аз си мисля, че филмът ще е с отворен край, ако ли не ще е много претупано. По добре да загатнат хубаво начало и да ни оставят на нашите фантазии, те поне ще са положителни.

# 169
  • София
Не мога да се стърпя и да не ви пусна още едно стихче, написано от Веселинова, в друг форум:

Цитат

Добро утро на всички
разбунени душички!
След последния епизод
Шех се превърна в кукловод.
Всички държи на конци,
побърка нашите момци.
Как не я беше срам,
да не помисли грам
за ревящия Каан?!

Заради въображаемата й черна нощ,
не можах да мигна цяла нощ.
Заби в сърцето ми нож след нож.
Без да й мигне окото,
впрегна всички на хорото.

Бурхан се тревожи за нея.
Тя му казва: “Аз мога да живея,
без за вас да милея”.

Жалко за Онур бей,
че не може да живей
без сладката Шехерезадка,
превърнала се в тъпа патка.

Браво на Бенну и Керем,
торта скоро ще ядем.
Ще подновят брачните си клетви
и няма да бъдат жертви на обезумялата Шехерезада,
дето всеки божи ден ще страда,
ако се омъжи за Енгин,
този дяволски син.

Отивам да си купя нещо шикозно,
напомнящо ми как Шехерезада постъпи грозно.

smile3501 smile3501 smile3501

# 170
И аз си мисля, че филмът ще е с отворен край, ако ли не ще е много претупано. По добре да загатнат хубаво начало и да ни оставят на нашите фантазии, те поне ще са положителни.

Те да го оставят с отворен край, ама да ни дадат шанс ние да направим четвърти сезон  Joy Ех, какъв купон ще настане  Joy

# 171
Честит празник на всички празнуващи. Мнооого съм Ви изтървала за 3-4дни. Рано тази сутрин се завърнах от Истанбул - ами очарована съм. Пих кафе в заведението под босфора до къщата на Периде - май я няма още имаше работници.
Съжалявам, че не можах да се влюча снощи във филма, но няма да преглеждам темата, ще чакам превода.
Сигурно е бил страшно интересен, но ще разгледам отгоре, отгоре.

# 172
Здравейте и Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet
Незнам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но незнам къде да се обърна, ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна  Hug Въпросът ми е свързан с превода на филма - Чучулигата  newsm78 - кога може да се очаква превод и на други серии и къде мога да намеря повече информация  newsm78
Благодаря предварително  Hug

# 173
  • на морето
Добро утро дами, снощи до късно сте нищили постния трейлър, с който ни залъгаха. Днес така ще си пием кафето morning, надявам се последната серия да няма много общо с трейлъра, защото не ми се види никак щастлива. То  сценаристите с цяла серия любов и романтика няма да ни пощадят, но вероятно,  както досега ще ни поднесат с финес щастлив край (поне така ми се иска и не само на мен). Иима един два обнадеждаващи кадъра в трейлъра, като този в който Шех прегръща Бену и този в който Каан бяга къма някого (този някой мнооого ми прилича на Онур). Мисля си и че Бурхан отмята косата на Шех в края на трйлъра, той в една от сериите беше споменал, че повече неиска да се меси в живота на другите, защото става причина за неприятности, но пък в този случай е крайно наложително някой, от когото тя се срамува за "черната нощ" да поговори с нея и да и отвори очите. В крайна сметка Бурхан е дядо на Каан и едва ли ще иска внука му да е нещастен, смятам, че той ще оправи нещата, колкото и да се опитваше да стои настрана от всичко. Много му дойде и предателството на АК и Гани, той вече няма никого, на когото да се довери, освен ако не отрезви красивата главица на снаха си Шех, която прие за своя дъщеря. ОФФФФ, дано наистина не претупат последната серия и ни поднесат изненадващо смислен завършек  ooooh!
Добро утро и от мене !
Ма, джанъм - какъв финес - какви фантастики - те направо мозъчна операция да ни бяха направили .....  Shocked
 Мразя, ама много мразя ,да съм такъв "лош пророк" ....Тия ,четиримцата сценаристи ,като нищо са ми чели "щуротиите" и са тръгнали по тях да се водят !Ааааа! #Cussing out  Аз за какво ги писах - уж поука да си вземат, а те ...то ясно вече от къде е "наследила "Шех ината ....
Изгледах им последното "Творенийце " , щото снощи само ви четох ....  ooooh!
 И за Онур съм познала , че вече ще му се изтае траилото с нейните инатища ,..... значи .... ми да отварям сергията и да почна боб да фърлям , кафени чашки да върта и карти да реда , амаааа хаааа! #Cussing out Ама не ща ! Не ща , бе!
Според мен , тия сценаристи са объркали папките със  сценариите , щото тази Шех аз не я познавам - това не е майката от първия сезон, не е и майката от втория ... Тази е друга , нова , чужда .... Thinking  Абе , да не са я отвлякли извънземните , бе, и да са турнали на нейно място някаква куха машина ? newsm78
Оф , вече и аз глупости пиша , ама ме е яд.
Добре , ясно ,че ще го свършват тоя филм -мъчение в другата серия , ама как аджаба , ще си оправят всички бакии накрая , след като си бяха пуснали толкова "спасителни въжета " из последните една -две серии и си ги отрязаха сами още в основата ... Ами аз вече и спасително конче не виждам .... Ама дано в залисията ,да съм пропуснала нещо ....

То nani_na   ,хубаво ти е предположението с Бурхан бей /уж като по-възрастен , че да му има уважението и да го изслуша /, ама нашта убавица , дали ще си извади тапите от ушите и колчето от едно друго място , че да го чуе , да го изслуша и да проумее ,туй дето ще й кажат .Тя Онур не чу ,пък кой друг ...
Ама ,пък, може в другата серия първо на пожарната да я закарат , да й пуснат през ушите маркуча под налягане и да й промият всичкия инат . Че чак тогава да може кротко и спокойно да се говори с нея . То същата работа и един здрав пердах щеше да свърши ,ама нали наш Онур - джентълмен ......
Огън, права си душа , много , нерви фърляме за неща ,дето не са истина ,ама и ти ще признаеш ,вярвам , че твърде са истински ситуациите , твърде сме "дълдисали " в сериала , а и май всяка от нас открива и някой познати и лични  моменти .....а? Или се лъжа? Та ,може би за това така "подскачаме " като оголени нервчета .... Прости ми , ако с нещо съм те засегнала , ама нали всички уж сме в "кюпа"? newsm78

А колкото за трейлъра  -според мен Онур изблъсква -бейбиситърката на Каан.  Защо ? -Ще видим. И най-вероятно ,ако след евентуално осъзнаване от нейна страна /на Шех/ и изявено желание за по - смислен разговор с него , той да й обясни набързо , подобно тогава -на пристана - всички онези неща включени в трейлъра . И да си тръгне . И ще е прав ! Не е нужно , Сиренче , да я намрази . Достатъчно е само да претръпне . Да му стане вече все едно какво ще прави и какво ще стане ;да му стане безразлична . А то , май и така тръгва да става .... Не ,  че ще ампутира от раз чувствата си , но вече ще му е все едно ....Да я видим тогава какво ще прави ? Ще си купи тефтерче , да си отмята бъдещите черни нощи и да им прави класация ,- коя ще е по-черна от другата ... newsm78
Да видим и сценаристите какви ще са го забъркали ....
Или , Ренатке  ,Меги ,  да тичам до близкия оръжеен магазин , да паля колата и да поемам за Стамбул?  hahahaJoy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:30 от asha

# 174
  • на морето
Та , като изпуснах парата , сега вече спокойно ...
Това ще си е чист спам и като нищо ще го резнат моите любими джедаи , ама който чел-чел . Извинявам им се за което !
 Скъпи мои съфорумки , на един от най - хубавите български празници  ви желая от все сърце на всички , и особенно на онези , които имат пряко и косвено съучастие в празнуването му заради личен празник и ли такъв на близки им хора ....Много , много здраве , радост любов , късмет и разбирателство .
Самата легенда ни призовава да пазим надеждата и да вярваме в победата на Доброто !
 Нека да се заредим от днес с надежда , вяра и търпение за края на нашия сериал! 
Желая ви лек ден , едно наздраве от мен на празничните ви трапези и .... да стискаме палци !

# 175
Дафи,
Аз на двойна сватба не се надявам, защото Керем и Бенну още не са се развели. Бенну само подаде молба, но дело не видях никъде. А Керем й каза, че не иска да се развежда.
e te сватба не са правили само подписаха , така че сега може и Бену да е булка , за това става въпрос
ИМЕННО  Peace Hug

# 176

И предполагам, че това събиране ще е за вероятната сватба на Шех с Енгин, която няма да се състои, защото Енгин ще се разбере с Онур предварително до олтара да е Онур, а не Енгин. Защото Това е филм, все пак! А във филмите всичко е възможно, особено в турските!

Това е моя финал.
Joy Joy :35:sorry миличка но не мога да се въздържа.........заприлича ми на " гладна .......сънува ......"
Твоя вариант за  Край е желан от всички ни ,но е подходящ и много вероятен за водевил ,оперета или за западноевропейска трагикомедия???!!! ....но тук имаме изключително реалистичен При все че е Непредсказуем начин на действие..........Или може би ние не познаваме културата им и начина на мислене?!?!........а може би се придържат и към Индиийския епос..........1001 не е ли място на действие Индия?? Blush

# 177
  • на морето
..........Или може би ние не познаваме културата им и начина на мислене?!?!........а може би се придържат и към Индиийския епос..........1001 не е ли място на действие Индия??

Не , Данайче , бъркаш приказките .
"1001 нощи " са един вид -арабски народни приказки
Към индийските е "Махабхарата "...

# 178
Изчетох ви и сте ми като балсам .......  bouquet
Не ми беше дошло на ум решението с участие на Бурхан ........и пръстите да са негови ..........макар ,че дали  е възможен такъв жест от свекъра......той е краен традиционалист !!!
Но пък каква символика .........Огледален образ?!?!...... NaughtyМще има Обрат.......... Peace PraynigИшаллах

# 179
Цитат на: asha link=topic=394462.msg11120135#msg11120135 date=1241598514

Не , [color=red
Данайче[/color] , бъркаш приказките .
"1001 нощи " са един вид -арабски народни приказки
Към индийските е "Махабхарата "...
Blush  bouquetБлагодаря Vivaskat.....
.......когато нещо съм го сгрешила Го запомням Много трайно
  bouquetМоля те потопи се в таланта си и ни дай пояснения белким издържим до вторник ..........  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт