1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 915
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
  • София-Банкя
Добро утро и Честит празник на всички! За много години!
Още не мога да се успокоя от снощи, Онур и Каан са ми пред очите непрекъснато. Повтарям си, че това е само филм, но нищо не помага. Иска ми се да заспя и да се събудя другия вторник. Дано да има защо.
Да изкарате един прекрасен ден!

# 151
Здравейте! Много ще съм ви благодарна ако ми кажете къде да потърся 89 епизод със субтитри! Всеки ден ви чета, но не съм писала! Виждам че я има качена серията без бг субтитри, а може и да не ви е останало време да я преведете  Rolling Eyes
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

# 152
Добро утро на всички събудили се от сношната кошмарна серия. Честит празник! На имениците здраве, любов и много, много любов, но не толкова изгаряща като във филма, а нежна и всеотдайна.
 По повод трейлъра на еп.90. Керем отива в дома на Шехерезада и Каан се втурва към него. Мисля, че след разговора му с нея ще настъпи някакъв обрат, защото се вижда, че Шехерезада е много развълнувана от срещата с Бену. А думите на баба Надиде, че след 1001 нощи ...... е с отворен завършек, защото всички знаем края на приказките за 1001 нощи. Дано да съм права.

# 153
89 серия все още не е преведена. Това не става толова бързо. Търси я във Vbox7 "1001 нощи"

# 154
89 серия все още не е преведена. Това не става толова бързо. Търси я във Vbox7 "1001 нощи"
Благодаря много!!!!

# 155

И да си кажа накрая тежката дума.....

Шехерезада падна в очите на тези които разбраха за черната нощ, много повече с предстоящия брак сшефа си, отколкото със самата черната нощ.
Ако тогава се продаде заради живота на детето си, сега се продава заради простотията и ината си.

Надиде и Бурхан вече започнаха да се съмняват в качествата й, Бенну също не разбира...Онур също ще се отдръпне.
Ама то нали простотията не ходи по гората.

И аз споделям на 100% мнението ти,дано осъзнае как се излага с тоя измислен брак с дърт козел Whistling

# 156
Добро утро, скъпи дами
Честит празник на всички, и най-много на тези, чиито имена се родеят със св. Георги. Да сте живи и здрави.  smile3525 newsm51
Снощи са се вихрили бурни страсти след 89 епизод, аз само до някъде издържах да ви следя.
И разбирам, че догадките продължават, не знаем какъв ще е края. Но пък за сметка на това емоциите са много и силни. Не знам защо създателите на филма окепазиха Шех в третия сезон, толкова променена и неотговаряща на първоначлния образ, който ни възхити в първите 2 сезона.
Съчувствам ви, момичета! Защо се изхарчвате емоционално толкова много ?! Това е САМО филм! Недейте така, моля ви! Щадете си нервите! Трагедиите са в живота! Дано не ви се случват! Бог да ви пази!!! Hug  

Мен като ме очука живота отвсякъде, като преживях непоносими предателства, вижте, колко съм хладнокръвна сега и не се травмирам от художествена измислица.  

огън, съгласна съм със съвета ти, но нали в крайна сметка за това са филмите, да ни пренесат в един друг, по-хубав свят, да съпреживяваме романтиката и красотата, прекрасните, нежни чувства и да забравим поне за малко собствения си живот, който много често е сив, еднообразен и често изпълнен с доста трагични обстоятелства.  
Мисля, че в 3 сезон на този филм ни приземиха и ни показаха и по-суровата страна на живота, неща, които наблюдаваме и в собствения си. За това искаме да видим един нормален край, в който доброто и справедливостта възтържествуват. Както е във всички поучителни приказки..... и живяли дълго и щастливо; или
и вдигнали голяма сватба, 3 дни яли, пили и се веселили, и им се родили 3 деца.....и т.н.

# 157
запис да ви следя

# 158
Да ви кажа сега като гледах трейлера отново ме осени мисълта че тази ръка май е на Бурхан пръста по такъв начин си го държи заради броеницата не знам просто ми мина през ума Thinking

# 159
Добро утро на всички HugЧестит празник на именниците   bouquet  bouquet След големите вълнения снощи днес на трезва глава изгледах отново трейлъра и ми се струва че Шех се ядосва за нещо на Енгин,защото го гледа много страшно,целувката м/у Керем и Бенну е обнадеждаваща,надявам се на двойна сватба и дано да дадат след известно време та и по едно бебе да вмъкнат,не се отчайвам от трейлъра защото в него доста неща ни спестяват надявам се на щастлив финал,щом Шех е съумяла да прости на Бенну и Керем,значи се е враумила в това ми е надеждата и ще вярвам в това до края Crazy

# 160
  • София
Уиуи, сигурна съм, че ще ни изтървеш много бързо края, с този запис, ама ... Нейсе!
Както искаш!  Whistling

Добро утро!  bowuu Кафе не сте пили, гледам ....

Честит празник на всички, които се свързват с името на Св. Георги!
Здраве, любов, късмет и много лично щастие им желая!

А ....  newsm78
Май нашата Шех, трябва да иде курбан за празника, каквато е оФца ....  hahaha Joy

Още не съм спряла да й се ядосвам! Как може да са я направили толкова ината и опърничава, точно като това, горното животно!  Sick

Приятен ден ви желая!   Heart Eyes
До по-късно!

# 161
Добро утро, Честит  Гергьовден- а на именниците  bouquet!Торнадото от снощи не е отминало-сломена е меко казано. Рискувам да се повторя с песента на Ищар,но друг поздрав едва ли е уместен след снощната инфарктна вечер: https://www.vbox7.com/play:ea3179bc
Хващам се като удавник за сламка  от видяния трейлър,че нашето момиче ще премине през ада и ще се завърне изцяло пречистена за ново начало.

# 162
  • София
Дафи,
Аз на двойна сватба не се надявам, защото Керем и Бенну още не са се развели. Бенну само подаде молба, но дело не видях никъде. А Керем й каза, че не иска да се развежда. (То на че Онур искаше и не го разведоха пак! Sick)
Но се чудя как ще извъртят нещата в една серия, та да ги съберат.
Май единствения изход, който и аз виждам е да ги съберат на едно място всичките, като преди това Шех е простила на себе си и на целия останал свят за мислите си. (Както се вижда на трейлъра - говори с Керем, прегръща Бенну, плаче в колата ..... )
И предполагам, че това събиране ще е за вероятната сватба на Шех с Енгин, която няма да се състои, защото Енгин ще се разбере с Онур предварително до олтара да е Онур, а не Енгин. Защото Това е филм, все пак! А във филмите всичко е възможно, особено в турските!

Това е моя финал.

# 163
  • Атлантис, Галактика Пегас
Дафи,
Аз на двойна сватба не се надявам, защото Керем и Бенну още не са се развели. Бенну само подаде молба, но дело не видях никъде. А Керем й каза, че не иска да се развежда. (То на че Онур искаше и не го разведоха пак! Sick)
Но се чудя как ще извъртят нещата в една серия, та да ги съберат.
Май единствения изход, който и аз виждам е да ги съберат на едно място всичките, като преди това Шех е простила на себе си и на целия останал свят за мислите си. (Както се вижда на трейлъра - говори с Керем, прегръща Бенну, плаче в колата ..... )
И предполагам, че това събиране ще е за вероятната сватба на Шех с Енгин, която няма да се състои, защото Енгин ще се разбере с Онур предварително до олтара да е Онур, а не Енгин. Защото Това е филм, все пак! А във филмите всичко е възможно, особено в турските!

Това е моя финал.
Уф... това с олтара с Онур ми прилича на латино, а не на турски...  Освен всичко те не се женят пир олтара.  Wink

# 164
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро на всички! И честит Праздник!
Момичета кажете ми в коя част на 89 епизод Онур беснее?? Че не видях... Само на края когато крещя на Фирдевс да няма следа от Шех видях.

Общи условия

Активация на акаунт