1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 923
  • 440
  •   1
Отговори
# 120
  • до най слънчевия бряг
Мишел и Дамла ,благодаря за бързия превод Хмммм нещо не ми мирише на хепиенд  според нашите понятия Ама да видим  Thinking
Ани ,ти продължавай да внасяш надежда

# 121
  • планетата Земя и по точно до морето
Аз съм се вдетенила окончателно! Налага ми се да си повтарям, че това е само филм и да не се ядосвам, но уви не успявам. Не мога да се позная! В момента толкова ме е яд на Шех, заради Онур и Каан, че не знам дали искам да я видя щастлива. Искам Онур и Каан да са заедно с Нилюфер, а Шех ще я командировам някъде поне за тази вечер, че да ми мине  #2gunfire

# 122
  • В тъмната гора.

И да си кажа накрая тежката дума.....

Шехерезада падна в очите на тези които разбраха за черната нощ, много повече с предстоящия брак сшефа си, отколкото със самата черната нощ.
Ако тогава се продаде заради живота на детето си, сега се продава заради простотията и ината си.

Надиде и Бурхан вече започнаха да се съмняват в качествата й, Бенну също не разбира...Онур също ще се отдръпне.
Ама то нали простотията не ходи по гората.

# 123
Е, поживуркала съм си малко ама Онур нали ме обича ще ми прости...

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:48 от anna3com

# 124
АНИ откъде ти идват ....бе мила.
НЕ съм спряла да  newsm45 и мисля че изкуквам вече
Изфиряса ми оптимизма....

# 125

Хайде, помолих Дамла първо това да качи, за което много и благодаря.

http://www.vbox7.com/play:6424295c

newsm20 newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря !!!

# 126
Благодаря и от мен,Дамла!!! smile3525

# 127
  • на морето
Сигурна съм ,че ръката не е на Онур Cry-- Халит има неревоятни ръце- елегантно издължени прости ,хармонично оформена ръка ,по нищо не приличат на двата дебели пръста ,които й отмятат косите.
.........БЗ перфектно се справяш.не знам как успяваш в реално време да направиш почти 99%Верен превод и да го напишеш Hug  bouquet  bouquetНевероятна си!!

Данайче , здрасти ! Абе и аз ги гледам ръцете Онурови , ама още от първите серии - ама страшно с...и  са ! Много е...тични ... Те , нали точно ръцете донякъде издават характера . И за притежателя им в оригинал ,може да се позамисли човек даже......
За БЗ - Наистина е страхотна !  newsm51 newsm51 newsm51

Мишел - моля ,предай  на Дъждовната капчица - Дамладжим - че е невероятна , направо душица - да ни ходи тъй по "свирката " ...

# 128
  • до най слънчевия бряг
Мишел за шех си абсолютно права  Peace
Ани на мен 90 епизод не ми трябва ,оставям си със твоя вариант за финал много добре си го спретнала като фотороман

# 129
  • на морето

И да си кажа накрая тежката дума.....

Шехерезада падна в очите на тези които разбраха за черната нощ, много повече с предстоящия брак сшефа си, отколкото със самата черната нощ.
Ако тогава се продаде заради живота на детето си, сега се продава заради простотията и ината си.

Надиде и Бурхан вече започнаха да се съмняват в качествата й, Бенну също не разбира...Онур също ще се отдръпне.
Ама то нали простотията не ходи по гората.

Мишел , направо си е така !
Сигурно утре и в тр. преса ще ги "бият по канчетата"...

# 130
Абе момичета не се кахарете за края...ами това е от последната серия...да не мислите че е моята сватба с Онур?( Praynig пък кой знай)

# 131
Мисля че ще е с козела,ами тя-шех-патката-/много ме е яд на нея/три пъти ли ще е булка бе хора?

# 132
  • планетата Земя и по точно до морето
Ани , те са и сложили тази шапка "идиотка" за да ни компенсират малко за страданията. Но на мен и това не ми стига. Много съм яхнала метлата smile3540

# 133
Не, три пъти, Светле - два!  Laughing  То, първият път нямаше сватба, само беше облечена в булчинска рокля и не се брои.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:37 от огън

# 134
Съчувствам ви, момичета! Защо се изхарчвате емоционално толкова много ?! Това е САМО филм! Недейте така, моля ви! Щадете си нервите! Трагедиите са в живота! Дано не ви се случват! Бог да ви пази!!! Hug  

Мен като ме очука живота отвсякъде, като преживях непоносими предателства, вижте, колко съм хладнокръвна сега и не се травмирам от художествена измислица.  

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:35 от огън

Общи условия

Активация на акаунт