1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 919
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
Снимките са супер ! Малко радост за очите !!!

# 106
А пък Онур ей с този поглед като го погледне и всичко ще и прости че и за още ще пита....

Че на такъв поглед  и таз усмивка  smile3521не само Онур а и никой мъж не би устоял.....
Той и  Енгин не можа да устои и в Шех бързо се влюби...

# 107
  • до най слънчевия бряг
Ани Ани ,добре ,че не те е напуснало чувството за хумор ,дано си права

# 108
Пожелавам лека нощ на всички !

# 109
Интересно е от къде ще дойде развръзката за хубав край?

Това е Въпроса!!!
Дамладжъм ,Дафи завиждах ви за 89 ........На вашата улица светна......И бяха много милички.......Е във форума се предполагаше ,че може на яхта ,на остров да я отвлече ..........Керем на сняг и планиа я качи, Praynig Praynig но е Начало!!
Има ли място във вашия отбор.?? ooooh!
За сетен път се поздравих ,че  Каан  ми е на аватара и в сърцето :hugВ трейлъра на 90 мисля ,че Каан към Онур тича.
Сигурна съм ,че ръката не е на Онур Cry-- Халит има неревоятни ръце- елегантно издължени прости ,хармонично оформена ръка ,по нищо не приличат на двата дебели пръста ,които й отмятат косите.
Жената при Онур - не е Шех - доста по ниска е и профила не е на Шех.Може жената на Енгин да е или служителка от Биняпъ
:

БЗ перфектно се справяш.не знам как успяваш в реално време да направиш почти 99%Верен превод и да го напишеш Hug  bouquet  bouquetНевероятна си!!

# 110
така е Сирен всичко изброихме и пробвахме за финал и накрая сценаристите пак ще ни изненадат - те знаят как  Mr. Green

Маги и аз така казвам да не й се ядосваме чак толкова накрая пак ще ни върнат старата Шех - защо чак така я промениха, особенно отношението й към Каан хич не разбирам  newsm78 . Не е типично за Шех от 1-ви сезон

Ана прекрасен сценарий пишеш на мен ми изглежда съвсем достоверен  Peace

Hug

# 111
  • до най слънчевия бряг
Кастанеа те сценаристите са гледали нашия айдъл-и са взели девиза -Очаквай неочакваното ,нали така беше
То май  беше ли на брадърите това ??Ама толкова ги гледам та затова се обърках

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 01:46 от siren62

# 112
Да ви кажа НЕИСКАМ ОНУР да СЕ ВРЪЩА при шех,не след всичко което му причини.Стига аз ако бях--------------ДО ТУК!!!!!

# 113
Ама вие сериозно ли помислихте че ще заменя Онур с козел...мале, мале...да не би кукумявка да ви е изпила мозъка

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:49 от anna3com

# 114

Това е Въпроса!!!
Дамладжъм ,Дафи завиждах ви за 89 ........На вашата улица светна......И бяха много милички.......Е във форума се предполагаше ,че може на яхта ,на остров да я отвлече ..........Керем на сняг и планиа я качи, Praynig Praynig но е Начало!!
За сетен път се поздравих ,че  Каан  ми е на аватара и в сърцето :hugВ трейлъра на 90 мисля ,че Каан към Онур тича.
Сигурна съм ,че ръката не е на Онур Cry-- Халит има неревоятни ръце- елегантно издължени прости ,хармонично оформена ръка ,по нищо не приличат на двата дебели пръста ,които й отмятат косите.
Жената при Онур - не е Шех - доста по ниска е и профила не е на Шех.Може жената на Енгин да е или служителка от Биняпъ
:

БЗ перфектно се справяш.не знам как успяваш в реално време да направиш почти 99%Верен превод и да го напишеш Hug  bouquet  bouquetНевероятна си!!
Даная не сме за завиждане Бенну нещо ни нъ играй и тя на силна се прави нещо и от любовта си решила да се отказва,ама още има надежда Керем да я вразуми така че заповядай в отбора,аз от лифта с бинокъла много хубаво не видях че залягаха,ама кекс май имаше така че има шанс и бебче да има накрая Praynig Hug

# 115
  • В тъмната гора.

Хайде, помолих Дамла първо това да качи, за което много и благодаря.

http://www.vbox7.com/play:6424295c

# 116
  • В тъмната гора.

Това е Въпроса!!!
За сетен път се поздравих ,че  Каан  ми е на аватара и в сърцето :hugВ трейлъра на 90 мисля ,че Каан към Онур тича.
:

БЗ перфектно се справяш.не знам как успяваш в реално време да направиш почти 99%Верен превод и да го напишеш Hug  bouquet  bouquetНевероятна си!!
Даная не сме за завиждане Бенну нещо ни нъ играй и тя на силна се прави нещо и от любовта си решила да се отказва,ама още има надежда Керем да я вразуми така че заповядай в отбора,аз от лифта с бинокъла много хубаво не видях че залягаха,ама кекс май имаше така че има шанс и бебче да има накрая Praynig Hug

Ама важното е че прави КЕКС и сега чакаме новината за бебче.

А Шехерезада....като кучка разпасана търчи насам и натам....направо ми иде да я прасна....особено като Каан ревеше в болницата.

# 117
благодаря ви момичета за превода   bouquet      bouquet      bouquet     bouquet
страшни сте

# 118
въй ама наистина ли го помислихте???Недейте бе хора....

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:50 от anna3com

# 119
светле, то всичко си има край. и аз като теб не давам онур на шех. вече не вярвам, че тя може да обича безкрай. само два пъти я видях уж влюбена. ама дали беше искрена. като живееха в бялата къща само той се обръщаше към нея винаги с любима, скъпа и .......... да я чухте нея да е така обичаща и мила. мисля си, че онур и бену си приличат в любовта. и двамата са влюбени, а другите само обичат половинките си. любов и обич.

Общи условия

Активация на акаунт