1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 833
  • 440
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ани!
Какво ще правим без теб!  Heart Eyes
Добре, че си ти да ми върнеш малко настроението!     Heart Eyes    bouquet

Я навести Симончето и дай някоя и друга хубава клюка за филма, че с този невдъхващ нищо хубаво трейлър ми идва да ида в Турция и да късам косъм по косъм косата на сценаристите!  #Cussing out

# 91
Ани, това което ни изпрати е прекрасно, ние това чакаме но ..... дали ще е така?

# 92
Анна браво мила повдигай духа на нашата голяма дружина...Че май всичко живо се отчая... newsm10

# 93
Момичета, а видяхте ли колко е изпито лицето на Онур и как са му изхвръкнали очите. Изглежда ужасно. А с тоя вид не знам за какъв край да се надяваме.

# 94
Гледах малко набърз кадър и продължавам да рева-тая шех .........луда за връзване.
А онур-милия мисля че се разплака....и аз с него...незнам.....

# 95
Интересно е от къде ще дойде развръзката за хубав край?

# 96
аз си мислих че само на боб и карти се гледало а то можело и на трейлър да се гадае...колко е напреднало българското ясновидство

# 97
  • до най слънчевия бряг

Откъдето не очакваме то всички варианти изброихме и пробвахме

# 98
Не се ядосвайте момичета, ще видите как другата седмица всички ще харесваме пак Шех, не я корете толкоз много. Тя е само във временно умопомрачение.

# 99
ТРЛ90-мисля че това е ръката на козела дето гали оная ПАТКА шех не е на онур ръката,тази е с дебели пръсти-вижте пак

# 100
Ей така ще ви гледа шехи другата седмица и ще ви вика: Направих ли ви всички на луди???хванахте ли ми се на шегичката?

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:50 от anna3com

# 101
Не се ядосвайте момичета, ще видите как другата седмица всички ще харесваме пак Шех, не я корете толкоз много. Тя е само във временно умопомрачение.
доста дълго продължи това й състояние , а ние съвсем луднахме

# 102
А пък Онур ей с този поглед като го погледне и всичко ще и прости че и за още ще пита....

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:51 от anna3com

# 103

Ще седнат дружно всички ,ще си поговорят ,ще поспорят и  ще си простят...И накрай  ще ни зарадват с хубав край..
 newsm53

# 104
А това змийско изсъскване е за Енгин като му казва да си вземе пръстенчето и да си го....върне в магазина(вие какво си помислихте Joy)

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:51 от anna3com

Общи условия

Активация на акаунт