1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 839
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета, гледах трейлъра бавно и не можах да позная жената която Онур блъска с ръце ? Някой позна ли я? Според мен козела гали Шех по косата, защото физиономията и е като че ли я е полазила змия! Трейлъра е напревен така че нищо да не разберем - нарочно! Ще ни побъркат тези хора smile3514

# 76
  • Varna
БЗ Hug
Благодаря ти за превода и благодаря за изгледа на едно от любимите ми места във Истанбул.
Такава изхумена и проклета жена като Шех не съм виждала. Дайте да не го даваме Онур на нея #Cussing out
Боже, Боже толкова голяма проклетия
Как пък не и трепна сърцето когато Каан ревеше във болницата за Онур. Ми тя направо Гестапо тъз жена беее. Няма милост #2gunfire

# 77
Момичета, ведяхте ли в трейлъра Онур бута някаква жена - мъча се да я позная но уви. Вие какво ще кажете - на кого ви прилича?
и аз се мъча да позная тази жена, но и мястото ми е непознато

# 78
Трейлър 90-накратко
Онур-Любовта означава да се отдадеш,Шехразат
Всячески да се отдадеш.Аз ти се отдадох с всичсо но ти не!
Надиде разказва приказка-И сед този ден когато стане дума за жени-Приятелю не вярвай на жените-Онур....
Надиде-Тези приказкти продължили точно 1001 нощи и накрая на 1001 нощ....
Онур-Ех,любов моя аз съм жертва на черните ти очи които са по-черни и от  ноща............

# 79
  • В тъмната гора.
Трейлър 90-накратко
Надиде разказва приказка-И сед този ден когато стане дума за жени-Приятелю не вярвай на жените-Онур....
Онур-Ех,любов моя аз съм жертва на черните ти очи които са по-черни и от  ноща............

Hug  Благодаря

Ох, ох, този филм ще ме побърка.

Видяхте ли точно на 0,59 сек. Шех на кого се пули лошо...според мен на Енгин.

# 80
И аз не можах да го гледам.BZ благодаря за превода newsm51
Мисля,че свадба ще има и в последния финален епизод.Края и на двата  сезона на филма завършваха със свадбата на Шех и Онур.Затова съм оптимист,че през каквито и мъчителни/най-меко казано/ моменти да бяхме   подложени през третия сезон от Сабанджа и сценаристите  то краят ще е с хепи енд. newsm53

# 81
  • София
Видяхте ли точно на 0,59 сек. Шех на кого се пули лошо...според мен на Енгин.

И аз мисля, че точно там е Енгин, но жената, която блъска Онур не е Шех (или поне ми се иска да не е !).
Ама може и това да й трябва на нея - един хубав бой (да ме прости Господ какви неща говоря!), по-точно - едно блъскане, та да се освести най-накрая и да влезе в пътя, който й се полага!

Май сте прави - да вземе Шех да си остане с Енгин и да се мъчи!  Crossing Arms  Не заслужава Онур!  #Cussing out

# 82
  • София
Чудя се и се май на тези сценаристи - защо обърнаха образа на Шех на 360 градуса през третия сезон?  newsm78
От добра майка, която е готова на всичко за детето си, я направиха на майка-изверг, която се държи зле с него, която не се интересува от чувствата му, която поставя своя живот над този на детето си ....   Sick
Що за виждане за майките е това?  newsm78
Тя, че е опърничава - така е, че пали от половин дума - и това знаем, ама на Онур не му даде да припари 20 серии до нея, за да може Каан да го обикне и приеме, а за Енгин даже не го и попита - не се интересува от това, че детето си иска Онур!  Sick

Не ги разбирам аз тези неща и тези сценаристи и това си е!  #Cussing out

# 83
  • планетата Земя и по точно до морето
Трейлър 90-накратко

Не мога да проумея, как сценаристите ще напряват така, че за една серия да направят Онур щастлив и това да е правдоподобно???? Ние може да сме емоционални и луди, но не сме глупави. На нас не ни стига това което са ни предвидили каквото и да е то.Язък за хубавия филм.
Развалиха му края  #2gunfire

# 84
момичета мисля, че пред огледалото  ръката която гали косата й е на Онур.. Почвам да лудея вече

# 85
  • София
И аз така мисля, че Онур й оправя косата, а тя не го очаква и затова е толкова стресната!

(Полудях и аз - гледам трейлъра за n-ти път!)
Айде! Лека ви нощ!  Heart Eyes Hug

# 86
поне малко надежда да видим, толкова чакахме

# 87
  • до най слънчевия бряг
там в трейлъра дето пишете ,че Онур бута някаква жена ,и аз го гледах ама ми се стори че тя се обръща а той иска да  я хване за рамото и да  я върне  
но най вероятно греша ,просто  много бързо го дават а има и един рекламен пост отдолу

# 88
Защо сте като увяхнало мушкато?
Я бързо погледнете и повтаряйте след мен..от този пейзаж по хубав очите ми не са виждали и другият вторник пак ще се насладя на подобна гледка. ако ли не ще последва това... hit

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 02:52 от anna3com

# 89
като как и отмятат косите пред огледалото, ми само онур така  го прави.  вече не знам.

Общи условия

Активация на акаунт