1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 844
  • 440
  •   1
Отговори
# 60
За тези които не го гледаха :

http://www.youtube.com/watch?v=_dZ-GMrdTUc

BZ , БЛАГОДАРЯ   bouquet newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501

# 61
# 62
Вече не искам да помагам на Онур да краде Шех!  Тя не го заслужава!

# 63
БЗ хиляди благодарности и лека нощ!

# 64
УФ-как да почвам да го гледам,филма де като ви попрочетох,-нищо хубаво май. newsm78 newsm78 newsm78

# 65
  • София

Светле, изгледай го когато го качи с превод Дамла!
Не си трови вечерта, като нас!  Tired

# 66
  • до най слънчевия бряг
Аз вече гледам на нещата по друг начин  Hug Hug Hug
 Нека шехи си взима козела и да си го дои цял живот
Онур bowuu остава за нас сега  , хайде не се блъскайте ,де

# 67
Момичета, ведяхте ли в трейлъра Онур бута някаква жена - мъча се да я позная но уви. Вие какво ще кажете - на кого ви прилича?

# 68
  • Стара Загора
УФ-как да почвам да го гледам,филма де като ви попрочетох,-нищо хубаво май. newsm78 newsm78 newsm78

Peace Тая Шехерезада е такова тъпо същество, че няма повече накъде.  #Cussing out Лека и от мен.   bouquet

# 69
ВЗ хиляди благодарности за превода   bouquet  bouquet  bouquet HugПобъркаха ме от рев на тая серия Онур и Каан бяха толкова жални че ми скъсаха сърцето Cry Cry CryБенну се държа ужасно все едно на уроци при Шех е ходела,а Керем полага всякакви усилия за да си оправят отношенията ooooh!Но въпреки това кекс май имаше та има надежда и за бебе при тях PraynigШех пак се прави на луда като тоя се опита да я целуне и незнам на какво се надява като е ясно че не можи да го понася,а тва с пръстена накрая беше пълен цирк,оня козел вижда че тя не го обича и се прави на луд ,сляп и неразбиращ просто нямам думи WhistlingПоне трейлъра вдъхва някаква надежда ясно става поне че Шех ще прости на Бенну и на Керем,Онур пипа косата на Шех и взима Каан от някъде,Керем и Бенну се целуват,дано всичко се оправи и всички да се съберат и да си простят,дано само не ги претупат нещата,но тъй като всичко идва от Шех щом тя се е осъзнала и е простила на всички значи ще съумее да прости и на себе си и ще се върни при Онур,жалко че всичко ще е в една серия и няма да можим да се порадваме на щастието им по дълго Whistling Hug

# 70
  • София
Вече не искам да помагам на Онур да краде Шех!  Тя не го заслужава!

Надеждата умира последна! Аз все се надявам Шех да размисли!  newsm78

# 71
  • Стара Загора
Момичета, ведяхте ли в трейлъра Онур бута някаква жена - мъча се да я позная но уви. Вие какво ще кажете - на кого ви прилича?

И аз това щях да питам. Прилича ми на Шехерезада.  newsm78

# 72
  • Между гори и планини
олинце, не ми останаха вече цигариу мила. свършиха ме. bz не знам как издържаш да ги гледаш и превеждаш. ми тази мъка. благодаря. не ща да я крадем вече шех. прибирайте се вече. то беше, каквото беше.

Душица  Hug
от моите останаха, но изядох една тава с крем карамел от нерви  Blush

# 73
Лека нощ момичета!  Hug
До утре!

# 74
  • София

И аз това щях да питам. Прилича ми на Шехерезада.  newsm78

Не е Шех, повече ми прилича на домашната й помощничка, не на Шех! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт