1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 861
  • 440
  •   2
Отговори
# 45
Хайде, чета, яхвайте конете и да помогнем на Онур да си върне Шех smile3540!
Не издържам вече, отивам да сънувам кошмари /ако изобщо заспя/.

# 46
  • София-Банкя
От 12 години не съм пушила, но сега съм на крачка от това да запаля. Кажете нещо обнадеждаващо момичета, че не се търпи

# 47
момичета даите линк на този епизод че не можах да гледам Praynig

# 48
BZ благодаря ти за превода! Какво имаш предвид, като казваш на живо? Нали е заснета последната серия.

Hали се спекулира ,че може една част от финала да е на живо ....та и аз като луда калинка се връзвам на тази идея  Whistling Hug Peace

ААА то и на втората сватба имаше заснети моменти имаше и директно излъчване то си личеше момента там дето Еда й дава чая тя беше с булченска рокля но си беше на запис ,а после в градината гостите ,танца те си бяха директно виждаха се камерите дори .Сигурно и сега ще е нещо подобно

# 49
bz благодаря ти за превода.Благодаря ти от цялото си сърце ти си супер

# 50
  • планетата Земя и по точно до морето
Аз имам сили само да благодаря на БЗ.  newsm51 newsm51 newsm51

# 51
къде видяхте сватба,бе момичета? аз ли не виждам вече

# 52
  • София
От 12 години не съм пушила, но сега съм на крачка от това да запаля. Кажете нещо обнадеждаващо момичета, че не се търпи

И аз така, ама тази вечер от нерви запалих и цигара!  #Cussing out
Но не я изпуших, а само я запалих!
Да му мислят другата серия ако ме накарат да пропуша отново!
Тогава вече ще ида и косъм по косъм ще ги скубя - и сценаристи, и режисьори, и артисти, и статисти!
Да внимават да не яхна метлата, че ще им се стори тясна Турция!  afwitch

# 53
# 54
Няма нищо момичета, наистина аз така си упражнявам езика  Heart Eyes Hug Peace (преводите не са на 100% ....не преBеждам всичко, но тя и няма време, де ...) ....
....Тyй чудо го мъча 3 години ...и целия народ тук ...не 3 месеца или седмици, или лято, есен и зима ..3 години ...НО хората тук СА СВИКНАЛИ ..наистина са свикнали с такива емоции, постоянно, ежедневно ..такива сърцераздирателни неща показват и се случват ...не от беднотия или от тъпотия, ами такъв си е манталитетъT тук ...всичко е тежка артилерия и чувства и действия ...кАТО се почне от приказките, през песните, през поговорките, до филмите...

Омръзнах си сама на себе си ...оставям ви ....

Лека нощ да пожелая, пък..... Hug Peace

ps: Само последно наблюдение - Надиде поне на мен ми изглежда много сладка с тази забрадка ...някакси и придава друго излъчване . Thinking

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 00:26 от bz

# 55

И аз така, ама тази вечер от нерви запалих и цигара!  #Cussing out
Но не я изпуших, а само я запалих!
Да му мислят другата серия ако ме накарат да пропуша отново!
Тогава вече ще ида и косъм по косъм ще ги скубя - и сценаристи, и режисьори, и артисти, и статисти!
Да внимават да не яхна метлата, че ще им се стори тясна Турция!  afwitch

Оле момичета стегнете се филма ще свърши ама цигарите поскъпнаха не се поддавайте и аз съм от бившите пушачки
Лека нощ БЗ и всички 1001нощомани до утре  Hug

# 56
Така се надявах на нещо положително в тази серия.... а ми се скъсаха нервите!
Единствено Керем и Бенну малко ми изплакнаха очите!

# 57
олинце, не ми останаха вече цигариу мила. свършиха ме. bz не знам как издържаш да ги гледаш и превеждаш. ми тази мъка. благодаря. не ща да я крадем вече шех. прибирайте се вече. то беше, каквото беше.

# 58
# 59
  • планетата Земя и по точно до морето
ето линк за серията в youTube http://www.youtube.com/watch?v=miqD0bmocvk

Общи условия

Активация на акаунт