1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 860
  • 440
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Банкя
BZ благодаря ти за превода! Какво имаш предвид, като казваш на живо? Нали е заснета последната серия.

# 31
  • Между гори и планини
Ама Сабанджа е само режисьор, защо се ядосвате на него? 4 -ма други садисти ни мъчат  Mr. Green

# 32
  • Тук и сега
БЗ благодаря от сърце   Hug

# 33
  • София
Толкова съм ядосана на Сабънджъ, на сценаристите и на Шех, че забравих да благодаря на bz! newsm51 smile3525

# 34
  • Стара Загора
бз благодаря за превода
много гадно свърши серията
в трейлъра има надежда ще видим другия вторник сабанджъ какви ги е забъркал пак

Shocked  Shocked   Как ще издържа до другия вторник.  Cry

# 35
бз благодаря за превода
много гадно свърши серията
в трейлъра има надежда ще видим другия вторник сабанджъ какви ги е забъркал пак

Кви ги е забъркал ли, мандажа с грозде а за десерт торта с орехи  #2gunfire Да има късмета само да ни поднесе неприятни подправки в салатата, тогава ще види какво ще му чуят ушите  #Cussing out

# 36
  • София
За тези, които не са гледали - повтарят основните епизоди!  Hug

# 37
  • sofia
благодаря бз, за превода. дано стане чудо и се зарадваме поне накрая.

# 38
Ох от къде ли знае Симона за сватбата че е с Онур дали е от сигурен източник имам нужда сега някой да ми каже че е сигурно  Praynig

# 39
BZ благодаря ти за превода! Какво имаш предвид, като казваш на живо? Нали е заснета последната серия.

Hали се спекулира ,че може една част от финала да е на живо ....та и аз като луда калинка се връзвам на тази идея  Whistling Hug Peace

# 40
  • София
Дойде ми идея - Бурхан дали няма да остави фирмата си на Онур ....  newsm78
С този харсъзин син ....  ooooh!

# 41
  • В тъмната гора.

Аз ви казах бе момичета, много ви се вихри фантазията....сватба....НЯМА....ПОНЕ НА ТРЕЙЛЪРА.

Сега като пуснат трейлъра да видим какво си бърбори Онур. Тирадите са му страшно сложни.

# 42
ей, вие зад храста да не заспахте? да не изпуснем нещата? нали искаме хубав финал, а то. той, кудред, май късмет извади, покри се някъде. и в кувейт не разбрах да е бил. ще го оскубя и него и сценаристите. хайде да свършва, че вече няколко серии го мъча и филма, а за себе си не говоря. отрових се от цигари и нерви, бе хора.

# 43
За тези, които не са гледали - повтарят основните епизоди!  Hug

Тъкмо мислех да попитам защо повтарят серията

# 44
  • Тук и сега
 Момичета  следващата серия е последна ,така ли?
И последно да питам от колко часа последно ще се излъчват новите серии по НоваТВ?

Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт