1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 900
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
И още един клип от филма....по песен на Слави
http://www.youtube.com/watch?v=88mZ-FnO-Kw

jorjito, горният клип е от същият потребител и е българка. Казва се Милена на 20 год.

# 301
  • Varna
anna-благодаря,  bouquetза клипа на Румънката. Прекрасен е. Даже го препратих към лап топа на съпругът ми сега Wink

# 302
  • Варна
Погрешно съм разбрала,тя поздравява Румънските си приятели,и аз защо ли реших че и тя е Румънка Embarassed

Много хубави клипове е направила Peace  bouquet

# 303
  • Varna
jorjito-и аз съм се объркала тогава Embarassed
Браво на Българското момиче newsm10

# 304
Не знам каква е тази турска академия за изкуство, но шапка им свалям. Толкова комплексно подготвени актьори /не само в този филм/ То не само са актьори, майстори на мимиката, но и певци, танцьори и то от най-високо ниво. Евала! Ние дори и праха им не можем да дишаме.

# 305
Скоро тук имаше клип пак с песен на Слави и Софи-много хубав,ако някой го има ,моля ако може да го пусне-линка де.  bouquet

# 306
  • София
Мили момичета!!!! В коя част Онур къса картината и беснее??? Видях само когато казва на Фирдевс че не иска нищо от Шех в къщата!!! newsm78

Докопах се и аз до компютър, най-накрая, ама вие нямате спирка - пишете ли пишете!  Crossing Arms

В бокса и аз не видях тази част, с побесняването на Онур и късането на картината, ама го открих - в петата част, тук: http://www.dizivefilm.com/binbirgece89bolum5mayis-6014-izle

А се бях зарекла да не го гледам този епизод .....  Embarassed Embarassed Embarassed

# 307
Момичета кога ще има превод на 89 серия? Много ме е яд че не можах да го гледам снощи.

# 308
  • на морето
Светле , това трябва да е страничката , на нашето Българско момиче -Милена , или както се е кръстила - Scorpi93 . Браво на нея ! Може ! И ги и направила страхотно!   bouquet  bouquet
Там има доста клипчета .Не помня , как се казваше песента , но потърси из линка , който ти дадох. Сигурно ще я намериш.

http://www.youtube.com/user/Scorpi93

Жоржи , и аз ,душа, се разревах като го гледах и слушах този клип на Нашето Миленче.
Друг е въпроса , че ревах и докато писах моя поздрав , който цитира Анчето. /Мерси ,скъпа , за поздрава !  bouquet/ Че и не само тогава . Добре , че клавиатурата не е лист , инък понякога може доста да се поразмаже мастилото по него .

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 00:09 от asha

# 309
  • В тъмната гора.
Момичета кога ще има превод на 89 серия? Много ме е яд че не можах да го гледам снощи.

УТРЕ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ,
ТЯКЯ СЕ ОЧЕРТАВА.

# 310
  • София

Когато го направят момичетата - тогава ще има превод!
Ама дайте им малко време и те да отдъхнат, де!
Ако искаш - преводът в ефир на 89 серия е в края на миналата и началото на тази тема - гледай и чети постовете на bz !   Hug

# 311
инка, то и аз се заричам хиляди пъти и пак гледам. като го качат момичета с превод ще го гледам.

# 312
  • София
Скоро тук имаше клип пак с песен на Слави и Софи-много хубав,ако някой го има ,моля ако може да го пусне-линка де.  bouquet

Светле - Заповядай!  Binbir Gece Шехерезада & Онур Виновни сме

# 313
  • София
инка, то и аз се заричам хиляди пъти и пак гледам. като го качат момичета с превод ще го гледам.

Тогава ще си помисля пак!  Crossing Arms
Ама от раз намерих мястото с късането на картината!  Tired
И понеже момичето питаше - дадох й го!  Hug

А тази Миленка - Scorpi93 се е справила блестящо.
Добре че не е качила снимки от последните епизоди, та са станали блестящи сега!
Коя е Миленка?!  newsm78   Да си признава бързо!  Flutter

# 314
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета днес няколко пъти ме разплаквате! Всички имаме нужда от любов и красиви отношения! Нашия форум е такова островче на красотата.   Heart
Мога да си представя какво ше бъде след другия вторник и още колко много красиви емоции ще има! Благодаря на всички вас за всичко това, а на себе си, че ви открих!   Kiss
Всъщност не ми е тъжно, а много емоционално! Аз обичам много моите сълзи от радост ! newsm51
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт