1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 903
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
  • Атлантис, Галактика Пегас
Успокоих се...  Hug Rolling Eyes Явно грешката не е в моя комп.  Praynig Peace hahaha  bouquet

# 286
  • Варна
Аз все си мисля как ли ще го завъртят финала и да си кажа чесно идеята на Олинце ми е най-приемлива. Няма черна нощ, дава й заема и пиказката започва. Просто сън досега, то по-скоро клони към кошмар де  ooooh!

# 287
айде да обличаме черните тоалети и да ходим да успокояваме онур. пък после да видим черна или звездна тази нощ. мъ що така и се видя черната до разсъмване, бре. и тоз онур сън не го хвана.

# 288
Черна нощ друг път! Ще я видя след нощта с Козела....Направо тръпки ме побиват, като си го помисля!
А иначе Гери, готова съм да тръгваме към Онур! running

# 289
5-част в ютуб я има,аз днес я гледах
И АЗ ИДВАМ С ВАС

# 290
Решихме! Няма да крадем Шех, ще крадем Онур! smile3534

# 291
Решихме! Няма да крадем Шех, ще крадем Онур! smile3534

И какво ще го правим толкова маймунки на клона ??Пък и той като е ядосан много е страшен.

# 292
Magi  за финала съм съгласна с теб, но  да се върнем назад във филма и да видим  как Онур винаги и се моли да го изслуша  и какво ли не само дето на глава не и се върти , а тя винаги е била упорита . КОЙТО НЕ ОБИЧА  ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ поне за мен е така. А и както и казва той  на трейлъра
'Любовта значи да се отдадеш, да се отдадеш с цялата си душа' Peace
И тук е много прав.

# 293
Аз ядосан най-много го харесвам,особено 89,когато блъсна Козльо с КАН на ръце и влезнаха в колата .
БЕШЕ ВЪРХОВЕН-яд мее че не удари едно круше на Козльо.Направо щях да се изкефя!!! hahaha hahaha hahaha

# 294
Тази вечер реших да се върна малко назад - при епизод 66. Изгледах отново момента в който Онур и Шех се вричат във вярност. Тя му казва, че ще го обича до края на смъртта си. След това последва онова прекрасно танго изпълнено от двамата. Толкова много  любов и красота има в него.

# 295
Тази вечер реших да се върна малко назад - при епизод 66. Изгледах отново момента в който Онур и Шех се вричат във вярност. Тя му казва, че ще го обича до края на смъртта си. След това последва онова прекрасно танго изпълнено от двамата. Толкова много  любов и красота има в него.

Да напълно си права , още тук на танца  се вижда че те не само играят роли , а са наистина влубени  bouquet

# 296

Краят на една приказка ! 
Да се сбогуваме официално с нея и да приемем , че каквото и да се случи , след надписът - "Край " ,тя отива в историята.
 Историята на българския телевизонен ефир , спомените за няколкомесечни денонощни страсти  и радостта от създадените толкова много близки , приятелски  и емоционални взаимоотношения  във виртуалното пространство , което ни обедини без значение на часови пояси и териториални граници .

Нека този поздрав към всички , да даде последното  отброяване  до  началото на Края !
На Щастливия Край!
И до началото - началото на едно / надявам се !/ дълго приятелство тук - из страниците на тези форуми !
http://www.dailymotion.com/video/x5k43a_andrea-bocelli-sarah-brightmantime_music

Днес Аша ни поздрави с една разкошна песен-Тime to say goodbye на Андреа Бочели и каква беше изненадата ми да намеря клип на 1001 нощи на фона на същата песен с която искам всички да поздравя и нека да си припомним кое ни прикова в екрана и край компютъра толкова дълго време, защо заедно плакахме, смяхме се, прегръщахме и спорехме ожесточено да защитим каузата в която вярвахме. Тук срещнах разкошни хора с които съм сигурна и след края на филма ще поддържам контакти и се надявам при следващото си посещение в БГ да имам удоволствието да ги видя лично. Нека приковем очи още веднъж в компютъра и се потопим в магията на приказката...
http://www.youtube.com/watch?v=BReKcbK9qsk

" It's time to say goodbye to this side of you which I have never seen (the bad side of you)... I want to go away TOGETHER WITH YOU...
Това за мен е точно описание на любовта между Онур и шехиризада

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 23:15 от anna3com

# 297
jilka, ми тогава да видим и танца им в 77/4 е, хубаво нали. тя блести,а за него нямам думи. а когато тя му целуна ръка той беше така впечатлен. май тогава тя  изрази любовта си.

# 298
Сега ще си го пусна.  Бях забравила за него, защото третия сезон ми е доста тежък и не се връщам да повтарям сериите. Поне засега. Нека поотминат страстите и може би тогава отново ще ги повторя, за да разсъждавам по спокойно върху развитието на героите. Благодаря ти.

# 299
  • Варна
Ана,клипът е страхотен,браво на Румънката която го е направила.невероятни моменти има запечатани вътре..направо ревнах Cry

Аз да ви кажа,така се влюбих във филма/както всички вас естествено/,че не искам да свършва Naughty.не знам даже дали ще гледам във вторник, в смисъл преди превода.искам да запечатам всеки кадър в съзнанието си,от сега мисля колко много ще страдам,че тази любима за мен приказка ще свърши.да ви кажа,на моменти ми се иска,въобще да не бях започвала да го гледам Tired...много съм разчувствана,развълнувана,100 пъти гледах трейлъра,за да се опитам да разбера,какво става...гласът на Надиде...много тъжно ми става като го слушам...

не искам да свършва ...и макар да не бях от най,активните тук,всички вас безкрайно ви обичам и ..много ще ми липсвате Hug  друг Турски сериал няма да гледам,много емоции ми се събраха,направо ще гръмна

Общи условия

Активация на акаунт