1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 904
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Magi едва ли някой ще оспори идеята ти за финал.   bouquet Аз съм 100% за. А пък Шехерезада си я харесвам каквото и да направи.

# 271
АНИ,поздрави и от мен и Да ти е жива и здрава щерката.Да ви радва много! smile3525 newsm51 smile3525
И аз още нямам сили да гледам нов филм.ИСКАМ си филма с ОНУР.Може би след време...

# 272
  • София
Маги,
Харесвам Шех и искам този финал, Който си написала ти, ама съм й ядосана, т.е. на сценаристите, не точно на нея.  Sick Crossing Arms
Нарочно си играят с нервите ни и ще продължат до края на 90 епизод.

Поздрав за всички вас: Това трябва да пее Онур - Губя контрол, когато теб те няма! След последните сцени, на които ни подложи да тръшка, да вика, да троши ... Да вземе и да запее - така, ама на Шех, не само на нас! Белким я омилостиви малко!  Heart Eyes

# 273
Гледах пак ама много е объркващ наистина значи ,обаче сега пък си мисля че е женска ръката която я гали пред огледалото и когато Каан се затичва към баща си Онур се завръщат от някъде Шех и Енгин и Каан и той го вижда на стъпалата пред вратата им. А когато гледа лошо Шех за малко се вижда брадата на козела него значи гледа лошо

# 274
Привет и от мен Hug Маги финала е чудесен не мисля че подлежи на оспорване Peace,само да добавя Шех да прости на всички и пак да са си приятели Crazy   Анна да ти е жива и здарава дъщеричката  bouquetПак поддържаш доброто настроение в темата,благодаря ти за което  bouquet     Шеф дабре дошла отново  bouquet,какво става с екскурзията newsm78опитах се да се запиша като пратих ЛС,но пише че е препълнено и не може да го изпрати Rolling Eyes   Мишел и аз забелязах че отзад,напред го дават трейлъра,но независима от поредността се надявам края да е щастлив и да намерят начин да ни убедят в това Crazy

# 275
Утре от 22.30 по  startv ще има репортаж за финала на "1001 нощ". Ето анонса:

- Haftaya ekranlara veda edecek olan Binbir Gece dizisinin finalini Mega Magazin açıklıyor... Dizinin final bölümünde izleyiciyi bekleyen sürpriz gelişme ne? Dizinin finali için hangi oyuncu “masal gibi bir final olacak” dedi?

Доколкото разбирам някой от актьорите е казал на репортера, че е " възможен приказен финал на филма." Дано правилно съм разбрала с моя оскъден турски.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 21:34 от varna72

# 276
Magi едва ли някой ще оспори идеята ти за финал.   bouquet Аз съм 100% за. А пък Шехерезада си я харесвам каквото и да направи.
И винаги за нещо ще се хвана за да бъде от нападки оправдана.
 smile3521

# 277
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мили момичета!!!! В коя част Онур къса картината и беснее??? Видях само когато казва на Фирдевс че не иска нищо от Шех в къщата!!! newsm78

# 278
  • София
Мили момичета , накрая малко свободна !
Много харесвам новото за мен попълнение във форума , иска ми се да успокоя много от Вас. Чета Ви и ми напомняте за моите преживявания при старта на сериала . И колкото вникваш в действието на сериала, развитието на персонажите , "разтягане" и ненужното вмъкване на нови идеи , с цел да се удовлетворят рекламодателите - всичко това неизбежно води до минорното звучене от екрана , особено в очакване на финалния епизод . А това влияе на психиката ;зрителя изпада в депресия и съпреживяване за съдбата на героите. Как да ви успокоя - финала всички ни вълнува. А той трябва да бъде удовлетворяващ всичките очаквания на зрителя. Пиша – удовлетворящ, а не приказен – такъв приказен финал ние видяхме в 66 епизод. Но тогава една – две седмици имаше анонс и от Генералния Директор на КаналД, и от Ерол Авчъ, от Кудрет Сабанджъ, от Халит и Джейда – тоест оповестиха очакван жив финал. А сега – с нищо не показват , че ще има лайв финал( или може би към събота-неделя, когато пуснат и втория трейлър) – ще разберем за него. За сега – да сме живи и здрави- скоро ще пишем за любимия ни сериал с Носталгия!

# 279
Много ви моля Praynig кажете ми има ли превод на 89 епизод?

# 280
Мили момичета!!!! В коя част Онур къса картината и беснее??? Видях само когато казва на Фирдевс че не иска нищо от Шех в къщата!!! newsm78
В 7ма част Peace

# 281
Дами!!! Само на мен ли се губи в VBOX частта с скъсването на картината??? В http://www.youtube.com/watch?v=rYJbS6KJhYk&feature=related,  я има.... А тук я няма http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=1  newsm78 newsm78 newsm78

# 282
По повод трейлъра на еп.90. Керем отива в дома на Шехерезада и Каан се втурва към него. Мисля, че след разговора му с нея ще настъпи някакъв обрат, защото се вижда, че Шехерезада е много развълнувана от срещата с Бену. А думите на баба Надиде, че след 1001 нощи ...... е с отворен завършек, защото всички знаем края на приказките за 1001 нощи. Дано да съм права.

# 283
В 7ма част Peace
Е не е в 7! Wink Имах предвид когато изхвърля дрехи на Шех и къса картината... А тне когато се развика на Фирдевс че не иска спомен от Шех в къщата. Във вибокса няма частта с Нилюфер и бяса на Онур и това как се развика и се разкрещя в холдинга.  newsm78 Naughty Peace Crossing Arms

# 284
Няма я. Тя е между 5 и 6 част. Може би не са забелязали, че не е качена.

Общи условия

Активация на акаунт