1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 907
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
  • планетата Земя и по точно до морето
Ари не бъди толкова жестока. Та Шехерезада за онази "черна нощ" с Онур направи такава трагедия, а пък като видяхме как физически не понася Енгин, след една нощ с него цял живот ще се терзае. После Онур с неговата ревност, ако разбере, че друг е прегръщал любимата му, не може го преживя. От друга страна пък си мисля, че ако Енгин само се опита да я докосне, Шехерезада ще избяга през глава право в обятията на Онур.
 Ами аз точно това искам, да се изправи срещу себе си и да си даде отговора, който избягва. И аз съм сигурна, че е невъзможно да се случи каквото и да е (нито искам такъв финал) , но ще има въпроси и отговори, които тя сега старателно избягва и които няма кой да и ги зададе. Това е много разбираема реакция на силно наранен човек, който също иска да нарани за да се справи с болката си. Аз преди време имах подобен случай с моя приятелка (и тя почти се беше омъжила за отмъщение) и когато я запитах "ти можеш ли да спиш с него и на кого отмъщаваш", тя така се стресна от този въпрос, като че никога не си го беше задавала и в крайна сметка нищо не се получи. Понякога човек има нужда от силно разтъсване , защото не вижда очевадните отговори за себе си.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 22:40 от Ari888

# 256
  • Варна
А бе, момичета, не мога да изтегля серия от първа страница.

# 257
  • София
sea woman,
Хващай я и дърпай силно!  hahaha Joy
Откъде искаш да теглиш, момиче?  newsm78
От Бокса - тц! Не можеш!
Т.е. можеш, но без субтитрите.
От лапаче - има сериите до 66 с бг аудио, а до 75 или 76, с бг субтитри.

# 258
От дневника на една луда #Crazy

епизод 89 ...и нищо..пак нищо..нищо ли?Шех е студена жестока пресметлива кучка!!!
Целувах сълзите на Онур(тоест екрана).Плаках с Каан,страдах...Все едно през месомелачка минах...боли ме ...и тялото и душата и въздуха който дишам...всичко боли!!!
Жалко за приказното романтично начало,е и драма не липсваше и ината бе на мода и там...но всичко си беше на место-и още как!А сега се...НААКАХА СЕ...Всяко нещо си има граница,и нашите нерви също.А днес съм безчувствена,в безтегловност,тъпо ми е ...
Какво ще стане?Че какво толково има да става-видяхме снимки от снимачната площадка,видяхме Шехи Булка(за кой ли път),е и какво дори и Онур да е зетя?!След такава гавра с ЛЮБОВТА му,със синовните и бащински чувства между Каан и Онур,едва ли ще чиста радостта и удовлетворението ми...За Онур,не ми се мисли просто...как ли се чувства.
Радвах когато започна да крещи и руши-защото по добре така да излее болката ,отколкото да получи инфаркт или да полудее...
не зная какво ще стане с Енгин-и той е жертва-Шех буквално се хвърли на врата му,и не искам да знам.Защото и той не се трогна от Каан а същата вечер подаръчета,пръстени-бърза бърза,ако е благороден поне малко-щеше да се трогне от мъката на Каан и шеше поне да го уважи ,като изчака...А Шех-що за майка е тя?Всички сме изумени от обичта привързаността и болката на Каан, а не и родната му майка-същата вечер,вместо да се тревожи за раната на Каан поне,ако не за мъката по баща му-тя се усмихваше и приемаше пръстена...

Да, ще се вразуми или ще я вразумят.Най вероятно роля ще изиграе Керем-а този разговор отдавна трябваше да се състои...Ще се сдобри с Бену и  ще отиде в холдинга-Онур бе в офиса и се изненада от посетител...
Ще се сдобрят и ще отидат за Каан -и това се вижда-Каан щастлив тича към баща си.и...и...?!
И сватба-за кой ли път-това бе сериал от сватби...След толкова ходене по мъките само толкова ли?!БЯСНА СЪМ!!!
Пазете се хапя!!! #2gunfire

# 259
  • София
Lilims,

Изобщо не си луда! От вчера вечерта и аз съм на твоето мнение и ми идва да отида и да набия (да ме прости Господ!  Praynig Praynig Praynig) Шех и сценаристите.
Днес не съм гледала, а и в близките няколко дни няма да гледам още веднъж тази серия.  Crossing Arms
Чак такава мазохистка не съм!  Crossing Arms

# 260
Вярно хапеш...ама кой да слуша като ни предупреди

# 261
  • София
Ани!
Да ти е жива и здрава щерката!
  newsm51
А и ти, покрай нея, за да я гледаш и да й се радваш!  Heart Eyes

Боря се със себе си и гледам само стари снимки и серии, за да не отворя серия след 80.
То бива, бива, ама такова биване с нашите нерви ... Не бива!
Не ми побира акъла как ще се развият събитията следващият вторник, на Големия финал!
Отворен край не ме удовлетворява, ама дано сценаристите са попрочели от тук-от там какво са казали феновете, че иначе ги чакат домати от мен!  #Cussing out

# 262
и аз си мисля, че в офиса ще влезе шех. гледах пак 77- еп. когато отвори вратата. на много места, когато е изненадан от появата и гледа така, а ние се убедихме в добрата му игра. а в 90 еп. - жена която бута по-скоро се опитва да задържи и да я обърне към себе си. и нещо в главата като си наклони ми напомня шех. или вече виждаме това, което ни се иска.

# 263
Lilims! newsm10
Написаното от теб напълно се припокрива с моите мисли!
Честно казано, бих желала Онур да успее да изтръгне от сърцето си Шех и да намери друг пристан за любовта си! Но пък ще ми бъде ужасно мъчно за Каан!

# 264
Мира200,благодаря ти. Hug

# 265
Инка, мен повече ме тревожи това, дето Шеф го споделя, че в Турция не е чак такава тръпка Бинбир гечето. Ако ще привлича вниманието на публиката, Сабанджъ като нищо ще направи няколко мелодраматични сцени. От друга страна, няма логика в това да ни мъчат 90 серии заради едната нещастна любов, ама от трета - то в какво ли има логика вече и защо ли трябва нещата да са логични newsm78

И аз - като Аша търся третата страна на палачинката.  Thinking

# 266
  • планетата Земя и по точно до морето
 newsm43  Lilims щом сценаристите докараха такова нежно и поетично същество като теб до бяс, работата е много зле. Всъщност това с различни думи повтаряме всички! Развалиха ни края на приказката и за само една серия дори и 5 часова не могат да я оправят качествено. Закъсняха безвъзвратно ! Много добре те разбирам и аз затова от вчера редя груби думи. А толкова ми се искаше да не е така....     comp03   Само вижте откога не сме били така  newsm68 newsm44

# 267
  • В тъмната гора.
Момичета, да отбележа...и другия вторник ще сверя дали съм права....

При Сабанджъ и работещите за него съм забелязала, че в трейлърите ПОСЛЕДНИТЕ СЦЕНИ НА ТРЕЙЛЪРА...СА ПЪРВИ В СЕРИЯТА И ПЪРВИТЕ СА ПОСЛЕДНИ....за да бъде объркването тотално.
Така ... Онур се развика на Фери и .....излезна на разходко по Босфора (последна сцена от трейлъра)
Каан...тича към баща си Онур....и Шех демонстративно връща (според мен) пръстена на Енгин.(една от последните сцени преди сватбата)
По средата е срещата с Бенну и Керем. И След това Шех в офиса на Онур.
Другото мога  само да гадая

Шеф, добре дошла
чакам те в другата тема  Hug.

# 268
На  Шех и харесва Онур да върви след нея  като кученце и да и пее
'
'Милиони звезди ще сваля
и слънцето за теб ще затъмня
за усмивката желана
аз навеки роб ще стана'

НО...... като гледам последните думи  на Онур  от трейлъра   ' Сега е твой ред'   мисля ,че той ще се откаже да се бори повече за нея и сега  тя трябва да му докаже любовта си ама като го знам милия колко бързо и прощава, само веднъж се заинати  и беше готов да продължи без нея само с дъщеря си тя му се натресе в къщата че и гости си покани.  Иска ми се наистина така да стане да я вида и нея как страда не че сега не страда ама по странен начин го показва.
Пък и то няма време  всичко това да стане за една серия.
Мисля също що не вземе и Лилипут да и се обади и да и каже ' Искам да ми станеш майка'
Офффффффф  много зех да мисля една патка мислила мислила че накрая гушнала букета.

# 269
Момичета, след като сте вдигнали толкоз много мерника на Шех, да попитам що я тикате в ръцете на Онур? Нали не я харесвате?

Всички тук чакаме хубавия финал, което, по подразбиране означава:
1. Шех се жени за Онур. Две щастливи деца и трето ( Praynig Praynig Praynig) на път
2. Бену се сдобрява с Керем. Дали ще ходят после на планина или на морета и океани, няма значение. Това са само вариации на основната тема. Може и да си бачкат кротко в Биняпъ. Докато се роди бебето, разбира се.
3. Бурхан и Надиде се радват на старините си, спокойни, че вече всичко са подредили както трябва. Тук остава въпросът кой ще е наследникът, но си мисля на този етап да не е толкоз актуален. Бурхан да е жив и здрав - да си управлява империята.
Останалите герои не са толкова съществени за удовлетворението на драгия зрител. Мелек, Бурак, Мерт - са все в задънена улица. За тях - нов сериал. 
Ганито - изпята песен. АК - два пъти. Фюсунката ще си ги търпи, щото от тях отърване няма.
Забравих за Периде и Севал, но те са съпътстващи фигури към първа и втора точка.

Това според мен е идеалът на зрителя за щастлив финал. Ако някой иска да го оспори - моля! Готова съм да чуя (прочета) всякакви аргументи.
Разбира се, остава въпросът, дали това е виждането на режисьора/сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт