1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 909
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
Ани, да ти е жива и здрава дъщерята! Пожелавам и много късмет и Онурска любов!

# 241
  • София
Aша , момичета, малко ще се "покрия" - че още багажа не съм оправила , по- късно - новини  от Турция Hug

# 242
Честито на всички именици!

Да ви разкажа нещо забавно - миналия месец ходихме до Истанбул по работа. На вечерята с нашите колеги съответно ние споделихме колко е голяма в България Гедже-манията и на тях им стана това доста интересно. Освен това единият от турските колеги сподели, че има приятел, който е същинско копие на Онур - каза, че постоянно го бъркали с нашия любимец. Обаче преди време е играл някаква отрицателна роля и приятеля на нашия колега е имал многократно  проблеми с фенове #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Обаче нямахме шанса да се запознаем поне с двойника му... smile3511 smile3511 smile3511

# 243
Момичета,
Толкова съм изпълнена с емоции , че не мога и да си помисля да започна новия сериал "На сбогуване". Дано му дойде времето и на него.
Имам молба : не мога да намеря 76/7 част с български субтитри.Някой може ли да помогне?

# 244
Шеф мярка се и Енгин в трейлъра. За малко, но е там. Ох, аз не мога да си представя друг филм като 1001 нощ и друг мъж като Онур. И не искам друг. И затова още не почвам да гледам новия филм, въпреки че май всички го харесаха.

Ох Вени и аз като теб така от филма съм запленена,че за сега не искам друг да погледна.Чакам на нашия филм края пък тогаз ще видя  какво ще правя.Но както първата любов не се забравя така и с този филм -за сега друг не ща да зная Wink

# 245
  • планетата Земя и по точно до морето
Ани да е жива и здрава дъщеря ти и само да те радва newsm51 , както ти ни радваш всички нас!
За подсъдимите:
Единствения невинен тук е любовта и Онур, защото той Е любовта в този филм txtloves
На Шех бих дала ефективна присъда - една нощ с Енгин, аз още снощи я наказах така, не защото съм лоша, а защото тя сама си го пожела! Когато човек потъне в тъмнина, започва неистово да се стреми към светлината. Искам да преживее катарзис за да е достоверен края на филма...
А за Енгин - те сценаристите достатъчно са го наказали. Аз искам Каан да му каже -"махай се аз си искам и имам татко" - и Шех разбира се да слуша...
Бих изтърпяла и една не условна присъда с Онур в неговата къща, но като гледам опашката- не ми се чака 1001 години....

# 246
Браво на нашите трудолюбиви пчелички - предстоят ни страхотни емоции и стози сериал  - На сбогуване! Момичета - не се заблуждавайте - Ахмет от 1001 нощ няма нищо общо с Атеш- доктора от На сбогуване. Инфо- в другата тема - скоро.
с удоволствие ще чакам инфо за Ахмед ако може и някой да даде инфо за актьора играещ  Каан Hug

# 247
Честито на всички именници newsm51 cheers newsm24

толкоз имам за четене - ужас просто  Grinning, че и нова серия, дано да е хубава  Praynig

и нова темичка сте направили  newsm10 smile3501

# 248
Ари не бъди толкова жестока. Та Шехерезада за онази "черна нощ" с Онур направи такава трагедия, а пък като видяхме как физически не понася Енгин, след една нощ с него цял живот ще се терзае. После Онур с неговата ревност, ако разбере, че друг е прегръщал любимата му, не може го преживя. От друга страна пък си мисля, че ако Енгин само се опита да я докосне, Шехерезада ще избяга през глава право в обятията на Онур.

# 249
[честит празникsize=14pt][/size], на всички именници. от здраве и любов да не се отървете. то и аз си имам едно гергьовско агънце, но е далече и целувките получава по скай- па. още веднъж честит гергьовден.

# 250
стела ето заповядай http://www.vbox7.com/play:df950c6b

# 251
Как Шех да преживее,че всеки тайната й вече знае.Щом за пари веднъж е преспала значи е пр.....ка голяма.С кои очи тя хората от миналото си да погледне като такова мнение за нея върху нея тегне?Тя иска спокойствие и миналото си да забрави ,но Каан на спокойствие не ще да я остави.Детето Онурчо си иска ,на Шехи не й стиска ,а козльо не иска сам пред себе си да си признае,че такъв брак /даже времето и Шех подсъзнателно и съзнателно-абе никой/не желае. Joy

# 252
Благодаря ви за поздравите
А шехи е много тъжна на следващият ден след излъчването на снощната серия и особено като е прочела коментарите по неин адрес във форума.

Мале каква каша съм забъркала снощи. Дали тези момичета от форума ще ми простят и дали ще мога да си върна любовта им newsm78

Обещавам всичко да оправя другият вторник само не ме корете и съдете така жестоко...не съм винавна аз ами сценаристите...

# 253
  • София
Момичета, до коя серия са преводите? До 89-та ли?

# 254
kia, да.точно така - до 89 еп.

Общи условия

Активация на акаунт