1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 941
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
Шеф добре дошла. Какво ново при комшийте?

# 226
# 227
Тъй като гледам че народен съд се е заформил е редно да сложим виновниците и потърпевшите на скамейката пред нас преди да ги осъдим. Затова моля пред уважаемите съдии да се явят следните лица:

# 228
  • Варна
Момичета, обърках се. Гледах редовно сериите по нова. Сега се глася да гледам нормално и новите. Коментирате неща, които не съм видяла...  newsm78 Малко ме светнете, моля.

# 229
Ана , Онур е невинен! Не мога да го съдя, мога да го утеша ако иска....
Енгин, и той не е много виновен - само дето му се дощяло на дъртия пръч малко агнешко....
Ама Шехито - да не ми се вясва в тоз момент пред очите, че няма да ми стигнат доматите...

# 230
Момичета, обърках се. Гледах редовно сериите по нова. Сега се глася да гледам нормално и новите. Коментирате неща, които не съм видяла...  newsm78 Малко ме светнете, моля.
На първа страница на темата са линковете с епизодите, които още не са излъчвани от НТ, но са преведени със субтитри от няколко самоотвержени девойки  bouquet

# 231
  • София
Венета, душо,  комшиите си са добре - сезона започва, ама добре че имаше басейни ( с вода Laughing) Усмихнати, на всяка крачка - комшу; дори  сервилниченето им пред туристите не дотяга, чустваш се навсякъде добър дошъл! И да ви кажа - бинбир гечето не ги вълнува Shocked Отначало се ядосвах, пък после се замислих- то тяхната тв индустрия бълва всяка година поне 70 нови сериали, шоута...- през лятото повтарят сериали, произведени преди 2-3 години , а от септември- октомври започват с новите. Научих малко нови неща - то ние като че ли ние тук сме по- осведомени и заинтересовани.

А в трейлъра на финалния епизод - защо не видях никъде Енгин? Това ме кара да мисля, че съдбата му е предопределена от сценаристите , ееееееее, благодарение на Онур!

# 232
Трябва и другите да чуем преди окончателната присъда....
Искам да почерпя за щерката че има имен ден
http://www.mehanata.info/images/manji/big/Gergiovsko%20agne.JPG

# 233
Шеф! Добре те разбирам! Гледам в момента  1-ви епизод от "На сбогуване", преведен от Дамла и вече съм зарибена...

# 234
Честит имен ден на всички именници!

# 235
  • София
Ана , да ти е здраво и живо детенце - много късмет !

Браво на нашите трудолюбиви пчелички - предстоят ни страхотни емоции и стози сериал  - На сбогуване! Момичета - не се заблуждавайте - Ахмет от 1001 нощ няма нищо общо с Атеш- доктора от На сбогуване. Инфо- в другата тема - скоро. А сега - поздрав от двете звезди - певци и актьори от новия сериал , при тяхно гостуване в канал МВС - Бейрут , през януари- февруари, тази година - http://www.youtube.com/watch?v=D2CcWAzdhvc&feature=related

# 236
Шеф мярка се и Енгин в трейлъра. За малко, но е там. Ох, аз не мога да си представя друг филм като 1001 нощ и друг мъж като Онур. И не искам друг. И затова още не почвам да гледам новия филм, въпреки че май всички го харесаха.

# 237
Siren, и на мен ми хареса идеята за Ахмет, но по първия вариант – по-ми се вярва леля Бетюл да се яви от Париж, още повече, че имаше интерю с нея. И аз, като Castanea смятам, че Перидето няма големи шансове за вкара нашта мома в пътя.
Сигурно Бетюл ще да е метеоритът, не виждам кой друг.

Венета, че сме шарани, шарани сме. И други сравнения ми идват на ум – като едни овце сме, вкарват ни от кошара в кошара, от сценарий в сценарий, а Сабанджъ в ролята на овчаря и неговите верни кучета – сценаристи, до лудост ще ни докарат, ако вече не са го направили с някои от нас в чест на днешния празник.  Mr. Green

Аша, кажи душа още малко за третата страна на палачинката.  newsm78 Това мечтаната бременност на Шех ли ще да е, нейната прошка към самата себе си ли, да не би метеорът да е тънката линия на себеуважението на Шех, щото то никакво го няма при нея. 

Ани, честит празник! Да ти е жива и здрава дъщерята и ти - също, че да й се радваш от сърце!

Щеф, добре дошла, ние като сме си забили главите в Бинбир гечето - нищо друго не виждаме. Като ни залеят с още сериали, и ние ще станем индиферентни, ама сега още ни е прясно.

# 238
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тъй като гледам че народен съд се е заформил е редно да сложим виновниците и потърпевшите на скамейката пред нас преди да ги осъдим. Затова моля пред уважаемите съдии да се явят следните лица:

Анче!!!, ама те го признаха вече http://www.vbox7.com/play:1051187d

# 239
  • на морето
Шеф , добре дошла и от мене !  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт