1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 898
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
Момичета в 26 серия Шех така се моли пред леглото на ранения Онур... Моли го да отвори очи...  newsm45 newsm45 newsm45
"Онур отвори очи, моля те.. Онур...  Ако загубя и теб ще живея в вечън мрак, Събуди се заради любовта ни..."
И като гледам сегашното й поведение не мога да повярвам направо.................. Sick smile3511 smile3511 smile3511
Ето -това имам предвид в предните си постове -все едно гледаме друг герой....
така е  Peace
вярно, че повечето персонажи ги въртяха и обръщаха, но Шех така я врътнаха че и самата тя не може да се познае вече. И голямо противопоставяне ни представят, особено в последния епизод - Онур си е Онур от 1-ви сезон, а Шех е толкова далеч    Sad   Crossing Arms

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:41 от castanea

# 211
Честит празник на  именниците и на всички останали! Дано другия вторник е голям празник за изтерзаните ни души!!! newsm26
Снощи се вбесих от серията, как лъч светлина не видях.... #Cussing out
Дано сценаристите са измислили оригинален финал и да успеят да извъртят нещата както показаха отдавна, че  го могат....Не ми го побира ума обаче как да се обърне палачинката?!
А на Шех и пожелавам да прекара една нощ с Енгин, та да види що е то черна нощ.....

# 212
# 213
Абе тези сценаристи май луди искат да ни направят.Гледайки последния 89 еп.Шех казва на Енгин,че не го обича и ,че не може да спи с него в едно легло ,а той й казва ,че бил от старата генерация мъже..
Ако са им такива платонични отношенията да вземе да я осинови.
А Шех да вземе да се осъзнава при Онур да си заминава ,че всички ни вбесява. smile3511
Виж Керем и Бену,миличките двама ,кекса направиха,и развода май развалиха
и ще чакаме сега радостната новина .че Бену е  preggo

# 214
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета в 26 серия Шех така се моли пред леглото на ранения Онур... Моли го да отвори очи...  newsm45 newsm45 newsm45
"Онур отвори очи, моля те.. Онур...  Ако загубя и теб ще живея в вечън мрак, Събуди се заради любовта ни..."
И като гледам сегашното й поведение не мога да повярвам направо.................. Sick smile3511 smile3511 smile3511
Ето -това имам предвид в предните си постове -все едно гледаме друг герой....
така е  Peace
вярно, че повечето персонажи ги въртяха и обръщаха, но Шех така я врътнаха че и самата тя не може да се познае вече
Ужас, ужас, ужас...
Шех не е Шех...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Онур си остана същия, ама Шех я направиха на не занм какво да кажа вече...
Спомняте ли си че леля му на Онур се яви на сбогуване на екипа?? Thinking
А дали тя няма да е двигател на процесса на събиране?? newsm78

# 215
Абе тези сценаристи май луди искат да ни направят.Гледайки последния 89 еп.Шех казва на Енгин,че не го обича и ,че не може да спи с него в едно легло ,а той й казва ,че бил от старата генерация мъже..
Ако са им такива платонични отношенията да вземе да я осинови.
А Шех да вземе да се осъзнава при Онур да си заминава ,че всички ни вбесява. smile3511
Виж Керем и Бену,миличките двама ,кекса направиха,и развода май развалиха
и ще чакаме сега радостната новина .че Бену е  preggo

Ееееееее ако няма да спи с него, за ко се жени  или ще бъдат като братче и сестриче в леглото.
Но тя  не показва че не обича вече Онур , а си мисля как така от 4,5 милиона мисля че е Истанбул се трясна на първия срешнат ами като иска да замести Онур да си беше избрала  някой по -така #2gunfire

# 216
Корделия вече нямам варианти   hahaha
който и да дойде и да й помогне да се осъзнае Шех (или сценаристите май трябва да напиша) е добре дошъл
 Hug

Франколина Истанбул е мисля около 14 милиона, от което пък съвсем става актуален твоя въпрос. Обаче на нея дядката й се струва безопасен, той все с един невярващ поглед как е могло на него такова нещо да се случи. Няма да се остави той все ще предяви претенции си мисля. Грозна сцена ще бъде
 Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:54 от castanea

# 217
Сиренче, това за Ахмет много ми хареса. Той веднъж вече помогна, когато Шехерезада имаше някакви измислени агрументи срещу любовта, с които Онур нямаше как да се справи. И сега положението май е горе-долу такова. Тогава Ахмет беше израз на борбата, която се водеше вътре в нея и на решението й да си позволи да бъде щастлива. И сега май Онур няма какво повече да направи, Шехерезада сама трябва да се пребори със себе си. Така че идеята Ахмет отново да й посочи верния път никак не е лоша.
Друг възможен вариант според мен е Бену, Керем, Бурхан, Надиде да я накарат да осъзнае, че онази черна нощ е толкова "черна" само в нейните мисли и че на никой друг не му пука за нея.

Ох и аз искам щастлив край. Но искам и да повярвам, че наистина е щастлив. Да е достоверен и истински както и филма. Сценаристите непрекъснато ни пускат някакви кукички, ние се ловим на тях като шарани и после ни поливат със студена вода. Дано накрая ни възнаградят за търпението и всеотдайността.

# 218
# 219
  • на морето
Честит празник на  именниците и на всички останали! Дано другия вторник е голям празник за изтерзаните ни души!!! newsm26
Снощи се вбесих от серията, как лъч светлина не видях.... #Cussing out
Дано сценаристите са измислили оригинален финал и да успеят да извъртят нещата както показаха отдавна, че  го могат....Не ми го побира ума обаче как да се обърне палачинката?!А на Шех и пожелавам да прекара една нощ с Енгин, та да види що е то черна нощ.....
Мимче ,душцо ,  имаше една такава приказка - обратната страна на монетата .... т.е. монетата има две страни ....Даааа, ама нееее , драги зрители и радиослушатели ! ..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Монетата има три страни - май всички забравяме тънкото ръбче между "Изи-то" и "Тура-то "- дебелината на монетата . Та и палачинката . И тя има дебелина - верно тъничка , ама я има . Та , мисля си , точно тази трета страна може да е "Коза " в нашата развръзка . 
Пожелавам си , пожелавам ни , наистина следващия вторник  ,очите ни да са отново замъглени , но от сълзи на радост и удоволетворение след един красив , приказен финал!   
Но каквото и да стане , какъвто и "десерт" да ни е забъркал  Главния готвач - Кудрет бей - ние трябва де се приготвим за  КРАЯ !

Краят на една приказка ! 
Да се сбогуваме официално с нея и да приемем , че каквото и да се случи , след надписът - "Край " ,тя отива в историята.
 Историята на българския телевизонен ефир , спомените за няколкомесечни денонощни страсти  и радостта от създадените толкова много близки , приятелски  и емоционални взаимоотношения  във виртуалното пространство , което ни обедини без значение на часови пояси и териториални граници .

Нека този поздрав към всички , да даде последното  отброяване  до  началото на Края !
На Щастливия Край!
И до началото - началото на едно / надявам се !/ дълго приятелство тук - из страниците на тези форуми !
http://www.dailymotion.com/video/x5k43a_andrea-bocelli-sarah-brightmantime_music

# 220
  • Cофия
Момичета, сега разбрах, че по Нова пак почват излъчването от 18 май, понеделник, следобяд -  преди Сделката  Hug

# 221
Сиренче, това за Ахмет много ми хареса. Той веднъж вече помогна, когато Шехерезада имаше някакви измислени агрументи срещу любовта, с които Онур нямаше как да се справи. И сега положението май е горе-долу такова. Тогава Ахмет беше израз на борбата, която се водеше вътре в нея и на решението й да си позволи да бъде щастлива. И сега май Онур няма какво повече да направи, Шехерезада сама трябва да се пребори със себе си. Така че идеята Ахмет отново да й посочи верния път никак не е лоша.
Друг възможен вариант според мен е Бену, Керем, Бурхан, Надиде да я накарат да осъзнае, че онази черна нощ е толкова "черна" само в нейните мисли и че на никой друг не му пука за нея.

Мисля си ,че Каан май трябва да ги събере."Черната нощ" нямаше да е факт ако Каан не беше тежко болен.Също тази нощ бе причина Онур и Шех да се влюбят лудо .Същата тази нощ след като бе разкрита/ пред много хора стана/ стана повод да се разделят.Тоест Каан индиректно ги събра,после раздели и  сега пак той трябва да ги събере. newsm78

# 222
Да, Каан да ги събере също е вариант. Аз преди писах, че ако съм на мястото на сценаристите бих ги оставила разделени, тъжни и самотни, но това би означавало и децата да страдат, а не вярвам сценаристите да са чак толкова жестоки.

# 223
  • планетата Земя и по точно до морето

Ох и аз искам щастлив край. Но искам и да повярвам, че наистина е щастлив. Да е достоверен и истински както и филма. Сценаристите непрекъснато ни пускат някакви кукички, ние се ловим на тях като шарани и после ни поливат със студена вода. Дано накрая ни възнаградят за търпението и всеотдайността.

И аз Venetat и аз искам ..... много  newsm17

Аша  това за края беше много тъжно...на фона на песента....Ако от сега почнем с това настроение, до вторник ще има наводнения от  newsm45

# 224
  • София
Мерхаба, мили мои съфорумки,
Затъжих се за всички вас, липсваха ми вашите емоции, мислено се връщах в темата Hug От както съм се  travel 2 часа съм пред компа -  newsm45 newsm12 . Да, хепи енд трябва да има  - отворен/затворен - на 12 май ще се сбогуваме с Първата ни любов!  И още месец и половина - по НОВА ТВ!

Мишел, отваря ме и се работа , бе момиче ! Евалла за темата , която направи- сега спокойно няма да спамя с моите понякога " налудничави" мисли за други филми. Не се правя на експерт, ама тази Турска Драма  в сериалите , така ме обсеби, че  като зомби съм пред компютъра и си правя едни файлчета Grinning - незнам , дано да имам внуци да им ги показвам.
Ще мина в другата темичка- има какво да напиша за всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт