1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 71

• 23 858
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
Сцената в болницата с Каан и Онур и мен просълзи. А бях се зарекла да гледам хладнокръвно серията, след като изчетох толкова много коментари за нея. Но наистина ме трогна. Трябва да имаш сърце от лед, за да изскубнеш така плачещо дете. Аз не бих могла, пък ако ще насреща ми да е най-омразния човек. Нали това е любимото ми и страдащо дете???
Може би има право Онур да си задава въпроса - обича ли го Шех. И по-точно да си отговаря с НЕ.
Започвам и аз да си задавам този въпрос. Наистина имаше много уверения в любов, но в началото тя каза:"Обичам го като жертвата палача си." А след това сподели обичта си с Бену, но под въздействието на алкохола. Вярно е, че казват "in vino is veritas", но все пак....
Дали наистина го обича????????

# 391
  • София
Още се тъкми екскурзията. Чакайте малко, имайте търпение.  Hug
Тук тече обсъждането на 89 серия и евентуалния финал.
Ще си помисля дали да ходя в Истанбул, ако не е хубав финала! Crossing Arms
Както съм й набрала на Шех .....  Sick
Горкият Онур!  Cry
Толкова тъжен е на последния кадър, с луната зад него .....  smile3518

# 392
  • София
....
Дали наистина го обича????????

Мисля, че да! Като видях как го гледа.
Този поглед е само за него. Енгин не може да го получи и дано разбере навреме каква е ситуацията и да се откаже, че иначе .....  newsm66

# 393
Аз също разчитам на Енгин. Не много - но все пак. По-възрастен е, а и както казва по-старомоден. Не ми се вярва да приеме брак само като параван за чувствата на Шех. Дано се осъзнае. ТЯ НЕ Е ЗА НЕГОВАТА УСТА ЛЪЖИЦА.

# 394
Инка, какъвто да е финала си заслужава ходенето в Истанбул.Преди 2 дни се завърнахме от там, обаче се зарекохме, че пак ще се върнем. Страхотно беше................

# 395
Дожаля ми много и за Нилюфер-сама,изоставена,тъжна и Онур безсилен пред нея.Клетото дете-толкова искаше семейство,а то кво стана?Шех,Шех Шех преобърна живота ва всички.Как се лекуват толкова дълбоки рани?

# 396
Тук пише нещо за сериала и е публикувано днес.
Кой ще разясни, моля, за какво иде реч?  newsm78

Ясно е, че статията е за пребиваването на четиримата в Кувейт, ама има и още нещо, май .....

Binbir Gece’nin Kuveyt ziyareti                 
6 Mayıs 2009
“Binbir Gece” dizisinin oyuncuları Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci, Kuveyt’e giderek oradaki hayranlarını ziyaret etti.

Dizinin sıkı takipçisi olan hayranları tarafından havaalanında karşılanan
ekip, Arap basınının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Basın mensuplarının soru yağmuruna tuttuğu Ergenç, Korel, Flordun ve Düvenci için dizinin yayınlandığı Al-Rai televizyonunda da canlı yayın düzenlendi.
Haftanın 6 günü yayınlanan diziyi izlemek için yayın saatlerinde evlerine çekilen Kuveyt halkı, “Binbir Gece”nin imza gününde de izdiham yarattı. Kadın, erkek yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı imza gününde ünlü oyuncular kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.
Ozan Sevindik’le beraberliğini noktalayan Aysun Kayacı, yeni aşkı “Mağara Adamı” adlı oyunda rol alan Alper Kul’da buldu. ıkili, Kul’un Polonezköy’deki evinde buluşuyor.
Нищо особенно не пише.Пише за посещението в Кувейт.Там го излъчвали 6 дни в седмицата и че се събрали 3000 фенове Peace

Н

# 397
Има една поговорка, че човек оценява нещо чак когато го загуби.
Как виждате такъв финал:
Онур, убеден, че Шех не го обича и че я е загубил завинаги, решава да се вземе в ръце и да направи поне живота на Нилюфер щастлив. За целта избира някоя от многото си кандидатки и решава да се ожени. Естествено това е широко разгласено от медиите. И когато Шехерезада го разбира, осъзнава какво е загубила и бегом обратно.....

# 398
Не е лошо ,но няма време,SSSM.

# 399
Онур да се ожени за друга? newsm78
Н И К О Г А  #2gunfire

# 400
Онур не би се оженил за друга според мен. Той е такъв тип човек, че неможе да се инати и да прави напук. Той взема това , което иска.

# 401
Знам, че няма време. Но това са бълнувания на болната ми фантазия. Нали и аз съм с тази страшна диагноза- гедже-мания.
Но все пак мисля, че трябва да се случи нещо изключително, за да извади Шех от амнезията и да преобърне нещата. Защото съм почти сигурна, че краят ще е щастлив. Както казват в трейлъра- Големия финал.

# 402
Очаквам знаещи и можещи да пуснат линк на канал Д със снимки от 90 еп newsm78  bouquet

# 403
Браво за стихчето - мечта !!!

Много готино!

# 404
  • Гърция
Очаквам знаещи и можещи да пуснат линк на канал Д със снимки от 90 еп newsm78  bouquet
Все още няма снимки от предстоящия 90 епизод. Ще гледам от време на време и като излязат ще пусна линк.

Общи условия

Активация на акаунт