МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 854
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Привет от нас Hug

Честит празник на всики именици днес Hug
Да са живи и здрави, много обичани и щастливи  bouquet

Живи и здрави, броите ни и нас за срещата в Борисовата градина Hug
А защо не я направим в събота на 16.05? Така и татковците ще могат да се разходят с нас и да помагат за каките и батковците Peace
Незнам за мамите, които ще дойдат с двете дечица, но ако завали на мен сама ще ми е трудно да се оправя и с двамата в дъжда newsm78. Предлагам да е в събота, но както кажете Hug

bouquet

# 17
  • София
Уф, ще направя всичко възможно да се класираме най-накрая и ние за срещата

# 18
В Пловдив няма ли да спретнем една среща?Предлагам Цар Симеоновата градинка-вчера бях там разкош е!!! Ухае страхотно ,има много майки с колички и чуруликащи птички  Laughing Laughing Laughing

# 19
Ахх, как ми се идва на мене в Пловдив, обожавам го този град  Heart Eyes

# 20
зДРАВЕЙТЕ

Направо се изприщвам като видя колко пишете.  Confused Ама като не мога да се доредя и на! Иначе Ина е екстра, малко пъпчици има, но мисля, че са от прегряване. Започнах вечер понякога да й давам АМ, щото дакелките ми са нещо празни и бебка реве.
По празниците се вдигнахме и ходихме на Общонационална форумска среща на Януарчета 2008. Форумски клюки се обмениха и се прибрахме. Тааа Ина може да се похвали с първото си пътешествие и хотелски опит. Mr. Green Аааа да! И я заведохме да види Хотнишките водопади.  Mr. Green Eй ни на, убавиците.

Каката я оставихме с другите януарчета да си играе в хотела, затова тя не видя водопада, но пък нея я водихме като беше на 4 месеца на Перперикон  Crazy

Иначе, памперсите са ни на Памперс 2, малко май са ни малки, но ни подариха още един пакет и ще си го наакаме и тогава ще купувам по-голям размер. Но няма да са на Памперс- одрискахме си всички дрешки, та сега пера първо в белина, после с прах за пране и накрая една кратка програма само с омекотител.  ooooh! ooooh!
Ина вече раздава и усмивки, о когато тя си поиска. И като е на кеф си гука ГГГХГХГХГ  Grinning
От вчера е с малко цополки, но положението все още го владея и й дадох витамин Ц в нослето, останалото й го цвръцнах в устата. Половинчо ми заяви, че съм безсърдечна, но факт е, че засега не тече. Само от време на време похърква.

и една молбичка ако може- има ли някой телефон на д-р Драганов от ВМА? И може ли да ми го прати на лични?  Praynig Незнам дали скоро ще сколасам пак да вляза и да прочета. Яни щом ме види на компа и ми го изключва. Искам да заведем Ина там на ортопед. Много съм доволна от докито, но Яна ми е набарала визитките и е изяла половината
Tired

# 21
Страхотни са снимките от срещата,всички изглеждате толкова щастливи и усмихнати.Надявам се и ние да се клаасираме за следващата среща(ако не ни мине котка път,идваме)
Зеленко пиши ни и нас в списъка.

Честито на всички именници,да са живи и здрави и с гордост да си носят името  bouquet
хубав ден

# 22
Здравейте и честит празник!
Бързам да се похваля, че вече две нощи поред Тоби спи от 22.30 до 5.00! Може и изключение да е, но е страхотно да се наспи човек.
Тедсън, страхотни снимки! Ние в петък отиваме на планина, дано се оправи времето, защото е студено и вали. Rolling Eyes Това ми е късмета, дано не завали сняг.
Заминавам да чета от начало и да кача някоя снимка.
 Heart Eyes
Ето ни и нас- 3 снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=12051029

Видях и снимките от срещата. Ех, така бих искала и аз да мога до дойда!

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 16:14 от Deziderata

# 23
tedsan, страхотни снимки, браво че така смело сте се решили!
Само това с вит. с-то в нослето не го разбирам  Rolling Eyes звучи ми много гадно и болезнено

# 24
белла  Hug
Честито на всички именници   bouquet

# 25
Малееее,ми то какво излиза newsm78,аз тук в Пещера трябва сама да си правя срещи Thinking/о и Илко ми ще е с мен Joy/, и албум сама трябва да си правя и после да си го гледам Rolling Eyes hahaha Joy

# 26
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!    bouquet
Мерси за темата  Hug
Мечо Пуух, ще потърся снимка на люлката в нета или ще снимам нашата и ще я сложа в албумчето. Няма марка, 60лв май беше.
Тедсан, страхотни туристки сте!  Hug И да се изложа, ама - къде са тези водопади?  Embarassed

# 27
  • Варна
Малееее,ми то какво излиза newsm78,аз тук в Пещера трябва сама да си правя срещи Thinking/о и Илко ми ще е с мен Joy/, и албум сама трябва да си правя и после да си го гледам Rolling Eyes hahaha Joy

Peace  hahaha

Честит имен ден на всички именници - да ви е живо и здраво името   bouquet
Честити месечинки на бебчетата от 6-ти  Hug
Много сте хубави на срещичката  Hug  малко ви завиждам  Mr. Green
Белла мерси за темата   Hug

# 28
Привет момичета-кокичета.
Честит имен ден на всички именници, с пожелание за много здраве.
Направо немога да ви изчета, то няма време за писане. Тедсън наистина страхотни снимки браво на Вас newsm10. И също така браво на Софийските мами за срещите, може и ние някой ден да дойдем. Party
Оф , ако знаете малката какъв запек я мъчи, направо се изтормозих и аз и тя, а пием фризовом но не помага исега се чудя с какво да исменя млякото.

# 29
Халкидики, изчисти си кутията! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт