МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 874
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, мили мами  Hug
От колко време само не съм писала... и аз не знам защо. Не мога да се оплача от липса на време, даже напротив. Теодор няма никакви колики  Shocked Може би да е имал 2-3 пъти до сега по за няколко минути, но му минават веднага. Не му давам нито капки, нито чай, инфакол-а само, където го купих. И още да ви се похваля - спи по 7-8 часа на нощ без да помръдне  Whistling Някъде към 9-10ч. вечерта го къпем, кърмя го и го слагам да спи - после чак в 6 сутринта се събужда, а понякога и в 7  Mr. Green Не съм му правила никакъв график, той сам си го направи  Peace Толкова ми е спокоен и мил, че вече нямам търпение да раждам и второто, сериозно се замислям, но искам да родя естествено този път (много държа да имам поне шанс да пробвам), та затова май ще изчакаме година и половина, преди да забременея пак  Crossing Arms
Oki4, получих ти съобщението на лични, но нещо не мога да се организирам да сложа снимка в албума... после някой ще ми я направи ли такава с рамка, че аз не знам как  Embarassed
Ех, момичета, само за 70 грама не можа Теодор да се запише в рекордите на първа страница... ама как само ме е яд  Whistling  Mr. Green
Много ми липсвате и всеки ден се ядосвам на себе си, че не се организирам да седна да прочета какво става с вас...
Даниелка?  Hug  Heart Eyes
Вече ще пиша, обещавам  Hug

# 31
Честит празник на всички именници    bouquet 

Тедсан, страхотни туристки сте!  Hug И да се изложа, ама - къде са тези водопади?  Embarassed

на няколко километра от Велико Търново  Peace  Едно от любимите ми места за разходки - много обичаме да ходим там с приятели  Crazy   

# 32
бях доста заета,но же4е съм на линия.взех си държавния изпит-остава още един на 10 май и край.отивам да чета че доста съм изтървала  bouquet

# 33
4естит празник на всички празнуващи и поздрави от нас . вашите бебовци по колко папкат на ядене , че ние и по 120 си хапваме пак ми се вижда много и се притеснавам да ни я заболи коремчето храним се с аптамил Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 34
Здравейте  bouquet
Белла 10х за темичката  Hug страшна си.

Тедсан- много красиви снимки.
Дез- Тоби е сладурче.
Ама всичките ни бебоци са сладури.  bouquet

Ние се завърнахме от Люлин. Омилостивихме мама ми Joy
За срещата- пак незнам дали ще се класираме. На мен ми е близо, но не се качвам на кола (то без бебето едвам карам, камо ли с нея). Ще видим де, може да намеря някой да ни докара.

# 35
Здравейте милички!  Hug

Много хубави снимки от срещата , браво!  Heart Eyes

Ох , ние и днес цял ден ревем, къде от колики  къде от това ,че се преумори и не може да заспи. Направо не знам кво да  го правя, не сме имали чак такива тежки  дни. Сега спи от половин час , ама как  рева само  ooooh! , той си реве още от 2-3 седмица със сълзи. Оставах го и да реве сам в кревата , но не  направо става страшно и не минава номера. Направо се чувствам скапана пък от утре сама  кво ще правя не знам?

Русана - ние ще слагаме Преванар сега на 2 месеца заедно с Пентаксим. А Ротарикс  нащо педи каза, че няма нужда от нея , щото тя е основно за страните от третия свят и аз не смятам да я слагам.

Сега как ще се къпем не знам ? Снощи рева до 2 през ноща и ако и тази нощ е така направо не знам. Ама то  по колко продължават тези кризи бе хора?

# 36
tedsan, страхотни снимки, браво че така смело сте се решили!
Само това с вит. с-то в нослето не го разбирам  Rolling Eyes звучи ми много гадно и болезнено
Ами незнам.  Rolling Eyes Нашата педка ни го препоръча миналата година, когато Яни се насополиви и задръсти нослето и не можеше да диша. А и малката днес не плака- нито когато слагах витамина, нито когато после и със Стеримар пръсках. Нервира се само на помпичката за изсмукване  Thinking

Мерси на Вероники и Глафира за бързите отговори.   bouquet
Глафира, аз понеже таковата... четох някъде за някаква рецепта, на която си майстор и търсих назад в стари твои съобщения.. та таковата.. и двете сме си намерили мъжете на едно и също място в Интернета  Mr. Green Само че ние сме по-бързо от вас в бебеправенето  Wink рецептата ще я пробвам в най-скоро време  Peace

Дума, кризите до максимум седмица-две отминават. Но гледам, че имало в 5-та и после в 8-ма седмица, та ние тъкмо влизаме във 8-мата. Леллеее, Ина ни побърка. Особено вечер. Вече ми светна защо

# 37

Zdr--sorry za latinacata!
Vidqh sob6tenieto za snimkite !6te ka4a za da ni slojite i nas v kolaja!
Nqmam mnogo vreme i 4esno kazano po4ti ne stigam do kompa!
Utre jivot i zdrave 6te hodim da slojim vaksinite i na vde4kite!
Malkata e mnogo dobri4ka i poslu6na!Pove4e vreme i nervi mi otivat s Golqmiq--Malak zvqr ---t.e. Nataliq!   
Mnogo e bqsna   
Kakvo drugo s nas ----karma ili po to4no se cedq i ob6to vzeto reduvam hranene s karma  i s AM!
6to gode imame nqkakav rejim--lqga v 24 i posle stava v 6 i pak zaspiva do 9 4asa !
Dneska spa cql den i nz kak 6te ni mine no6ta!
Nataliq ina4e mnogo i se radva i se gali v neq!Dneska iska6e da i davam sok i pravi tem podobni ne6ta!Pokazva na bebeto kukulite si!Ob6to vzeto ne sku4aem!
 AAAAAAAAA da vidqh 4e Irem4e e pisala--mnogo se nadqvam vsi4ko da e ok pri tqh!

4esno da vi kaja mnogo sam uledotvorena ot tova i ot beb4o !Predi imah drug svetogled i bqh se sredoto4ila da pravq karieri i taka natatak no sega se 4ustvam mnogo uledotvorena s tezi dve de4ica!Nqma ni6to po hubavo ot tova da gi darji6 v predradkite si i da use6ta6 tqhnata lobov i nujda da gi zakrilq6!
Da vijda6 kak se prevra6tat v malki deca !
Sega s beb4o ima nqkoi ne6ta koito s Nataliq ne sam gi zabelqzvala za6toto sam bila po 6a6nata i pritesnena i ne sam mogla pravilno da raz4eta znacite koito dava bebeto!Kolko po razli4ko e vtoroto detence!
Pojelavam na vsi4ki koito iskat i sa se re6ili skoro da usetqt tazi izpalnenost!

Mai prekalih s razmislite i filosostvaneto!Pak 6te pi6a mili4ki!
4ao za sega 4e izpuskam BB3!         

# 38
tedsan, сигурно са ти пратили телефона на Драганов, та няма да се повтарям. Само да ти кажа, че ние като ходихме, препоръча на следващия преглед (след година, живот и здраве) да заведа колкото още деца имам ( Mr. Green ), за да ги прегледа. Та ако имаш възможност, заведи и другото си детенце. Не взима пари за този допълнителен преглед Peace .

oki4, мерси за ЛС-то, но не успявам да кача снимка на Ана в албума Rolling Eyes .

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 22:55 от Polly-Wolly

# 39
Я, и аз да се запиша преди да сме се хоризонтирали...

Днес времето беше хубаво, но си се разхождахме близо до къщи, въпреки намеренията ни да попътуваме... но пък изкарахме почти целият ден навън. Ние с тати пийнахме по биричка, та като се прибрахме към 5 следобед и тримата поспахме 2 часа - много добре ми се отрази. Laughing

Тедсан, снимките ви са един път. Завиждам ви благородно, че си пътуате... аз се надявам другата неделя да се престрашим и да гостуваме на родителите ми в Пловдив.

Дез, ама Тоби е с много готина шапка... сладкиш е голям.

Зеленко, пращам ти снимки на майла, може да риплейнеш твоите. За срещата - там сме, нямам търпение пак да се съберем. И този път няма да си забравя мандаринката. Embarassed Ние точно в петък слагаме втория пентаксим и Рая току виж пак спала 2 дни... Mr. Green

# 40
  • София
Тедсан, ако не откриеш рецептата, свиркай, ще ти я пратя. Че те мъжете от Елмаза много си падат по нея Joy

# 41
Здравйте майчета,ние вече прекарваме повече време навън,като излезем сутринта,се прибираме чак късно след обед,много ни е хубаво навън  newsm53
вчера така съм се ядосала,какви са тези продавачки в детските магазини ooooh! искам мляко за тяло и тя ми дава едно което е за къпане и мазане,прибирам се у дома и какво да гледам Thinking то с това не може да се маже....само за къпане било,и днес ще ходя да се разправям  да ми го сменят,защото вече си бях купила гел за тяло и този не ми трябва,пък ако си го оставя ще имам душ гел за 3-4 месеца #Crazy абе няма значение,това да ми е за урок и вече да не се доверявам на служителките...

имам и хубава новина-нас коликите ни почнаха миналата седмица,до сега бяха много леки,купих билковото чайче на Хип и съм много доволна,коликите намаляха,а и се изакахме,защото имахме и запек Peace препоръчвам

хубав ден майчета и приятни разходки Rolling Eyes

# 42
  • Варна
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но през почивните дни бяхме на почивка в Еленския Балкан. Изкарахме страхотно, времето беше с нас...за съжаление, обаче, накрая се разболях така жестоко (ангина + синузит + температура 39,6), че в момента съм на антибиотик и на легло. Чувствам се ужасно, кърмата ми намаля и цял ден се въргаляме в леглото с бебка и се кърмим през час. Дано само не я заразя. Пробвах с маска, но се задушавам (и без друго не мога да дишам заради синузита). Давам й осцилококцинум за мое успокоение. Каката пак я пратих при баба и, защото не мога да се грижа и за двете в това състояние, а в градината имат варицела.
Ето няколко снимки от почивката:  
http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=12075987
Поздрави и се пазете (всичко са бели кахъри, когато сме здрави).

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 10:57 от Gery Moore

# 43
  • Стара Загора
baby_moni  кое препоръчваш чайчето на хип ли? Пълен боклук ако питаш мен. На вас ви е помогнал - но на нас не. Всичко си е до организма на бебето.

# 44
да,билковия чай,вярно че са различни организмите,явно при нас действа,аз си мислех че няма да ни помогне и малко с недоверие го купих  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт