МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 853
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Белла аз съм първа в класацията ЗА  Peace Peace Peace Peace
Това нямаше смисъл да го казваш  Mr. Green

# 151
  • Стара Загора
Белла аз съм първа в класацията ЗА  Peace Peace Peace Peace
Това нямаше смисъл да го казваш  Mr. Green
Е не забравяй, че трябва да огрявам навсякъде! Да си заслужа ника поне  Mr. Green

# 152
Такива срещи са страхотни. Прекарахме си много добре, а и бебетата поиграха заедно. Страхотно е на едно място 10-15 клатушкащи се патета, които се пънат да говорят вече.
Може догодина януари да почнем да го мислим сериозно.  Peace

# 153
То ако слушаме доктор Спок, дето ги е писал тия книги преди хиляда години, то тогава дайте да къпем бебетата със сол, да им връзваме крачетата и да мажем бибероните с мед #Cussing out

Глафира, Спок НЕ е писал такива глупости?!?!?!

# 154
То ако слушаме доктор Спок, дето ги е писал тия книги преди хиляда години, то тогава дайте да къпем бебетата със сол, да им връзваме крачетата и да мажем бибероните с мед #Cussing out

Глафира, Спок НЕ е писал такива глупости?!?!?! Аз пък съм му голям фен  Simple Smile Съгласна съм с почти всичко, което казва.

# 155
  • София
...догодина, живот и здраве, когато поотраснат малко бебешорите, да си направим ОБЩОНАЦИОНАЛНА СРЕЩА?Някъде в Балкана,на Етъра или където кажете .....
Hands Clap Супер ще е!!!
Ели, направо настръхнах- докато четях! Да чукаме на дърво fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Понеже нали държа все на малките неща- виждам, че има мами, които не са открили бутона "редактирай". Намира се в горния десен ъгъл на публикуваното ви мнение и позволява да преправиш поста си ако нещо не ти харесва. Чрез него се избягва сипането на постове един след друг, което представлява спам.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 22:19 от oki4

# 156
Окич, виждам, че май цитираш мен - случайно се получи така, че четях назад и само пуснах този коментар и се върнах пак назад.Явно съм сбъркала бутоните без да искам, иначе го зная много добре  Simple Smile А и не ми се е случвало до сега  newsm78 , нямаше нужда от забележки, мисля... Tired

Поли-Уоли, какъв балкон, бе душа?!?   Laughing Laughing Laughing  Да не си ме видяла? А прегледът е утре, не днес/дано да не съм объркала датите само... Crazy/ Ще се засечем в парка и ще разказвам  Grinning

# 157
 JoyНикита, "балкон"се нарича, когато четеш в темата...нали най-горе има кои потребители "преглеждат тази тема" Joy Явно Поли-Уоли те е видяла днес че четеш темата и затова ти е казала да "спреш да надничаш от балкона", а да напишеш как е минал прегледа  Laughing

# 158
Oki4 може да обясниш как става и със снимките в снимка.бг сигурно бебетата затова не са надписани,на мен лично ми беше малко трудно да се ориентирам,но с малко повече ровене намираш това което търсиш Peace

# 159
Оки4,Белла извинявам се Embarassed Втората снимка е на моето бебче-Алекс.( http://media.snimka.bg/2920/012096199.jpg ) Нещо не щеше да я приема и ми даваше да изчаквам и да пробвам пак,че накрая забравих да я надпиша.
Ели,слава богу,че всичко е наред!Това е най-важното,но не ми се иска да си представя какво сте преживяли! Sad
Ние днес имахме още един кошмарен ден.Рев цял ден от колики,после за сън,но не можем да заспим,естествено за да е още по-гадно точно сега кърмата ми хич я нямаше,а милия ми шишета не признава... Изтормозихме се и двамата,аз тикам шишето,той плюе,незнам какво да го правя вече това мое дете.На гърдите ми цокне и заспива или по-изнервящия вариант-аз му тикам,той се тегли и се гърчи целия,от коликите ли го прави това,какво е това чудо!Вече няколко дни сме така.Много ми е жал като си помисля как си хапваше преди и как сега.Имам чувството,че изобщо не успявам да го нахраня.Завиждам ви благородно като чета как си хапват вашите душички. Cry В такива моменти ми идва да зарежа и кърмене и всичко.Моля ви,препоръчайте ми някое хубаво шише за хранене,да не би пък от него да не ще да пие АМ.Опитвам се да го дохранвам с Фризолак в такива дни,но само да пъхна биберона и започва да плюе и да се нерви.То вече и на мен нерви не ми останаха,моето ли е най-нервното бебе незнам! Sad
А иначе за коликите ми бяха казали да давам зехтин.Не помогна,но оправихме запека.Акаме си нормално,без хленчене и напъване.Помага.
Приятна вечер на всички мамчета и бебчета! Hug

# 160
Благодара ви за подкрепата Hug
Тя е спокойна, рева за ядене и сега се успиваме. Два дни трябва да я наблюдавам, но се надявам да няма защо.

Хайде от нас лека и мека

# 161
Поли-Уоли, какъв балкон, бе душа?!?   Laughing Laughing Laughing  Да не си ме видяла? А прегледът е утре, не днес/дано да не съм объркала датите само... Crazy/ Ще се засечем в парка и ще разказвам  Grinning

Laughing То пък как воайорски се е получило Crazy... Белла ти е обяснила (личи, че сме пребивавали заедно в една друга темичка с нея Flutter )

# 162
  • София
АлЕкС-мама ако това ще те успокои аз съм днес в същото положение Simple Smile.И Сашко е много ревлив и нервен попринцип ,но днес е кошмар...добре че имаме слинг и сега заспа за малко...дано утре да е по хубаво времето,че да скитаме и той милия да си поспи в количката Simple Smile

# 163
АлЕкС-мама , кажи как даваш зехтина, че знам ли...ако не се оправи запека да пробвам и него. Rolling EyesСега се сетих че имам Дуфалак, утре ще му дам.
(личи, че сме пребивавали заедно в една друга темичка с нея Flutter )
Mr. Green  newsm65

# 164
Аз съня накак ще го преживея,той и без това по цял ден почти не спи,само придремва в мен,а като реша да го оставя в леглото,веднага се буди и се почва рева.Понякога успявам да го сложа в шезлонга и си поспива.Но ей това неядене ме изнервя много и ме притеснява.Само залъгва глада със "сучене" по 2 минути и това е. Tired Честно да ви кажа,направо като ми дойде в повече и аз рева с него.Но ако е вярно,че каквато ти е била бременността такова ще ти е и детето,какво да очаквам повече.Аз все в нерви бях... ooooh!
Белла,зехтина го давах 2 дни.3 пъти на ден преди хранене по 3 капчици с лъжичка.И на мен ми беше писнало от термометри.

Общи условия

Активация на акаунт