МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 843
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
tedsan питам те защото ми се струва, 4е бяхме в една стая в МД февруари и и се върти такава слу4ка в главата!?  Grinning засякохме се за малко, аз заместих май4ето на средото легло кикики
Малииии, и мълчиш като пленен партизанин.  Crossing Arms Ама ти пренасяше тогава...

Аз си правих кичури миналия месец и не съм усетила нещо на беба да й се е отразило, но убийте ме не знам с каква боя ме правиха  Confused

# 106
оки4, няма нищо 4ервено, даже 4ак сега го забелязвам, докато му правих масаж4ето сутринта! преди явно не съм натискала толкова и не съм го усетила, голямо е колкото стафидка  Confused

# 107
tedsan то накрая се оказа, 4е не съм пренсяла, не са ми из4ислил правилно, понеже не ми е бил то4ен цикъла. хахахха, но аз си тръгнах от там, лекрката недойде 4 дни да ме види, а имах уговорка...а другте лекари невзеха отно6ение, понеже съм била на друг лекар пациент и с недомлъвки ми казаха, 4е бебето е с пъпна връв около врата! аз подписах и отидох в 4асна клиника с изти4а6ти води и контракции на 1 мин. бебо бе6е целият в пъпн връв, но слава бого спе6ното секцио спаси положението Simple Smile
та сега на снимките те познах хахаххахах

# 108
  • София
Кичурите няма какво да вредят,защото при тях боята не засяга кожата на главата.

# 109
Polly-Wolly - може във ваната -да- не се бях сещала. Ще ходиш ли на Мадона?- уф- то на аватара ти го пише, беее! smile3555
Суупер-завиждам ти- ние още нямаме билети, а много ми се иска и на мен  Sad
И аз доскоро бях под въпрос, но ми се обадиха, че съм се уредила с два билета Mr. Green . Не се притеснявай, със сигурност до последно ще има (я някой се отказал, я друго). Следи и в Продавалника. Там имаше за концерта й в Гърция може би месец преди датата Peace . Дано си намериш, че не е за изпускане (това е може би единствения изпълнител, на чийто концерт бих отишла  superuu )

# 110
Танче, на нас педито ни каза по 1 капка зумафлуор преди ядене, 4 пъти на ден.

За срещата- и този път съм аут. Утре татито ни има РД, а моя милост все още има много за чистене в кухнята.

# 111

Добре дошли на новите мами и специлани поздрави на Rila и нашия приятел Марти Simple Smile))) Мнооого се радвам, че сте в мартенския отбор

Танче, newsm51, ето престраших се и аз най-сетне Simple Smile

# 112
Здравейте момичета!

Белла благодаря за хубавата тема!
Нашето дребосъче не пие вода, само като усети че е вода и чак започва да се прави физиономии сякаш ще повръща!С чая същата работа! Сега пие около 100 мл мляко! Много рядко да изпие 120-130!

За кичурите, аз тази седмица в понеделник ходих на фризьор и съм със супер свежи кичури, че така ми бяха израсли! И по време и на двете бремености си правех кичури през 2-3 месеца и след двете раждания така продължих! За кичурите мисля ,че не е проблем защото препаратите нямат съприкосновение със скалпа! За боя иначе май трябва да се използва безамонячна!
И все пак и ние сме хора и трябва да изглеждаме добре!

За гладене не ми говорете, че сутринта гладих около час, добре че баткото спа до късно пък и дребното спа повечко! Сега ще ходя да простирам третата за деня пералня и от сега си представям утре какво ще е! Аз само бикини,  слипове и чорапи не гладя!

# 113
Окич, тва дето го е казал Спок за лапането на пръстите, ама хич не съм съгласна(а и аз не съм фен на неговите изказвания) Thinking Не може Радослав, който след като се е наял и плюе биберона с отвращение даже понякога, да е още глден, а бибероните ги смених преди около 2 седмици....така че, едва ли е и отях, според мен, просто се успокоява Hug
За гладенетто, само аз ли съм хахо, щом гладя даже и чорапите... Crazy
За даването на флуор на малки бебета съм чела доста противоречиви мнения, трябва да се поровя из нета да видя какво пише.. Thinking

# 114
  • София
То ако слушаме доктор Спок, дето ги е писал тия книги преди хиляда години, то тогава дайте да къпем бебетата със сол, да им връзваме крачетата и да мажем бибероните с мед #Cussing out

# 115
за флуора - http://www.dnevnik.bg/morski/2008/04/14/485119_stomatolozi_ot_va … chie_na_fluoroza/
не е ножа статия, не дава отговор за или против - просто показва, как родителите нямат информация, какво се слу4ва в детската градина...
на мен педито не ми е казвала да давам, мисля да питам зъолекарката ми, но наистна в нета много мнения...

# 116
Добър ден мами!/и аз пиш атихо като tedsan,че тати и бебе спят тихои кротко smile3524 Sleeping/
Добре дошли на новите мами welcome Hug Hug Hug
Днес ни свърши Фризовом-а и взехме розов ХИП,ама при първото и второто хранене повърна на фонтан.При вас при смяна на млякото имали такава реакция?????? А също на кутията пише втория месец храненията да са 5 по 145мл готова смес,ами ние като сме на 6 хранения как да процедирам ако писне,че е гладен страх ме е да не го прехраня?????????????
За зимафлуора трябва да питам,че педи нищо не ми е казала newsm78
ВОДА пие по 180-200мл на ден,но сигурно защото вече е предимно на АМ/за съжаление Confused/
Ох мразя да гладя,ама няма начин smile3511.БЕЛЛА и аз гладя чорапи,не си самичка Rage
  chefДнес ще пека рибка/на грил тиган/  chef
 newsm78Леле само ако знаех,че мога си правя кичури,до сега охоооо 100пъти да си бях направила smile3511.Аз обичам често да си променям прическата Mr. Green

# 117
Здравейте, мамчета! днес ни беше първата консултация вече сме 4кг. и сме дълги цили52см, биха ни и хепатитната ваксина, много плака , явно я заболя, но иначе големи физиономии прави на доктора и той много и се смя. почесИма ли бебчета на които да им се бели кожата на лицето, на СТела цялото и чело се бели чак като ранички с какво мога да я намажа и и е много суха кожата защо така и се получи незнам пъпчиците и минаха и можи би  я сарби, защото сякаш се опитва да се а с ръчички. Някои беше питал за аптамила ми аз съм доволна за сега въпреки че понякога много и е трудно да се изаака но доки каза ,че щом акитата и не са сухи значи няма запек и сичко е ок а и бяхме на голяма разходка 2 часа и половина в морската хубаво време леко подухваше но беше супер Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Ей, голям рев днеска , а щото съм и сама та е непоносима . Да свършва тоя ден и дано утре е по добър.

# 119
  • Стара Загора
За флуора аз бях пускала тема в здравния и не бих давала при всички положения. Митко е на 5 години а вече е със няколко пломби и продължаваме да ги правим зъбките - но ако питате мен нито зимафлуор нито нищо ще помогнат. Всичко е ген. Има ли в семейството член със развалени зъби - лошото винаги побеждава. А специално този зимафлуор четох че имал странички ефекти като единия бил безплодие при момчетата - така че мерси.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт